yav arkadaş yazıyor yazıyor senin bilgisayarın bozuk interin bozuktur yeni bölüm yazıyor yalan borcumuz mu var
yav arkadaş yazıyor yazıyor senin bilgisayarın bozuk interin bozuktur yeni bölüm yazıyor yalan borcumuz mu var
Yok aga yalan borcunuz yokta benim bilgisayar geleceği görüyor herhaldeyav arkadaş yazıyor yazıyor senin bilgisayarın bozuk interin bozuktur yeni bölüm yazıyor yalan borcumuz mu var
aga o adam değilde neyse konuşturma beni olursa zaten buraya yazıyorum sen al işte herzamanki gibi@34rcp44 aga eline kesin bir tüyo geçtiğinde beni bilgilendirir misin bu Çakırın Oğlu Çakır denen kendini bilmiş herif bana bir küfretmediği kaldı haddini bildirmek lazım
Aldım ama Çakırın oğlu sinirlerimi hoplattı şimdi küfretcek sınırsız ban yicem boşver
Eyvallah agaaga o adam değilde neyse konuşturma beni olursa zaten buraya yazıyorum sen al işte herzamanki gibi![]()
Yapma beVe malesef Kanal D de Kolaj bölüm olduğunu duyurdu.
ayoll bu adam gerçek hayattada hastalığından dolayı artık tv dünaysından uzak durup dinlenmek için ayrılmamısmıydı vadiden yeni bir diziyle nasıl anlasıyor
Kurtlar Vadisi’nde Ömer Baba karakteriyle tanınan Emin Olcay, atv’nin merakla beklenen yeni dizisi Kertenkele’de rol alacak.
@takas @china_shangai @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @Master.1000 @Çiğdem-
siz osman sınavdan bahsettide necati şaşmazdan niye bahsetmedi veda konusunda demiştinizşimdi birşey derdimde yine demeyeyim yani ne söylesek boş
şimdi birşey derdimde yine demeyeyim yani ne söylesek boş
Hani yaşından dolayı ayrılmıştı 😡 adam attan inip eşeğe binecek demek ki.http://www.atv.com.tr/haberler/2014/10/23/kertenkelede-surpriz-isim
emin olcay kertenkele dizisinde imam rolünde
bana göre hepsi vadiyi sattı