Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

@takas yeni bölüm yazması lazım normalde ama yazmıyor ?

PEAqB7.png
yav arkadaş yazıyor yazıyor senin bilgisayarın bozuk interin bozuktur yeni bölüm yazıyor yalan borcumuz mu var

@34rcp44 aga eline kesin bir tüyo geçtiğinde beni bilgilendirir misin bu Çakırın Oğlu Çakır denen kendini bilmiş herif bana bir küfretmediği kaldı haddini bildirmek lazım

Aldım ama Çakırın oğlu sinirlerimi hoplattı şimdi küfretcek sınırsız ban yicem boşver
aga o adam değilde neyse konuşturma beni olursa zaten buraya yazıyorum sen al işte herzamanki gibi :D

agalar yeni bölüm var bazı vadiciler kanalı aramış yeni bölüm var demişler
kim kolajı kafasından uydurdu anlamadım kanaldan veya yazeteden böyle bi açıklama yok millet kafasına göre iş yapıyor

fragman bir hafta çıkmadı ortalık karıştı bu olay umarım reytingleri etkilemez normal şartlarda hiçbişey olmazdı ama resmi face sayfalarında kolaj açıklaması etki yapabilir

yine de net bişey yok yeni bölüm var mı yok mu yarın görecez inanılcak gibi değil ya :D

DetayResimHandler.ashx

Kurtlar Vadisi Pusu YENİ BÖLÜM

Perşembe 20:00

Kanal D

Kurtlar Vadisi Pusu sezonun ilk beş bölümünden en beğenilen sahnelerin yer aldığı kolaj bölüm ile yarın akşam Kanal D ekranlarında olacak.

1376410_799777340065150_9141664358908906836_n.jpg

Son düzenleme:
Ve malesef Kanal D de Kolaj bölüm olduğunu duyurdu.

Son düzenleme:
:bağır::bağır:
Kurtlar Vadisi’nde Ömer Baba karakteriyle tanınan Emin Olcay, atv’nin merakla beklenen yeni dizisi Kertenkele’de rol alacak.

@takas @china_shangai @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @Master.1000 @Çiğdem-
ayoll bu adam gerçek hayattada hastalığından dolayı artık tv dünaysından uzak durup dinlenmek için ayrılmamısmıydı vadiden yeni bir diziyle nasıl anlasıyor
oynayabilicek durumum yok diye vadiden kendisi ayrılmıştı 😱😱😱

şimdi birşey derdimde yine demeyeyim yani ne söylesek boş

siz osman sınavdan bahsettide necati şaşmazdan niye bahsetmedi veda konusunda demiştiniz
necati beyi bu sezon bırakanlardan birisi oldu şuan benim gözümde 😳😳😳

Of of birazdan benim sahne geliyor

Senin burada ne işin var ?
Bende Yanlış Yaptığımı Şimdi Farkettim Seni Öldürmeliyim...

Oha Ömer Baba da mı satmış ya ne diyim bilemedim bari düzgün dizilere gitsinler

sağlık sorunları nedeniyle dizilerde artık oynamak istemediğini bahane edip kendisi ayrılmak istemişti vadiden ama kertenkele gibi saçma sapan bir diziye dahil oluyor
ve çok gariptir şuan kurtlar vdisinden 4 isim kertenkele dizisinde vahap kuzuzade ömer baba
poyraz ve mr.key ben cüneytlerin bir parmağı var gibi hissediyorum kertenkele gibi bir iziye vadiden 4 oyuncu katılıyor tesadüf değil bence 🙄🙄🙄

geçtiği dizi kendisine hiç yakışmadı orda dinimizle dalga geçiliyor ve malesef bizim milletimiz sazan gibi izliyor ömer babada bu işe alet olcak yazık.

Forum İstatistikleri

Konular
176,571
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy