Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

11 Eylül, sezonun birinci bölümü gibi.. adamlar kendilerini o güne ayarlamışlardı, kanal gerekeni yaptı ve erteledi.. şimdi de aynı olay. Zaten ne çektiysek bu kanalardan çektik.. bakalım, yarın herşey belli olur zaten.

Tapatalk 2
aynen aga bu kanal tamam aralıksız yayın yaptı ama ben yinede 3 haftada bir ara verdiren Show Tv ye geçmesini tercih ederdim Show Tv deki kalite hiç bir kanal da olmadı.

@china_shangai bayadır yok.. kötü birşey yoktur inşallah..

Tapatalk 2​
Hastamız vardı dün beyninden ameliyat oldu 1 aydır onunla uğraşıyordum Allah'a şükür gayet iyi

Vadi'nin yuvası her zaman Show Tv dir İnşallah bir gün show a geçeriz ordaki atmosfer hava çok başkaydı

yav arkadaş yeni bölüm var mı yok mu ulan adamı deli eder bunlar bi sayfa kolaj diyo kanal yeni bölüm diyo panadan açıklama yok
harbiden insanı çıldırtır bunlar yav yeni bölüm yoksa fragman günü açıklama yapın olsun bitsin perşembe gelmiş biz hala yeni bölüm var mı yok mu bilmiyoruz
kolaj diyolar fotoğraf ve özet çıkmış
böyle bişey görmedim

bu arada @Çiğdem- 22.30 falan olmaz o dizi şaka yapıyolar vadi günü diye bişey var

abi çok büyük geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
böyle birşey olunca söyle elimizden hiçbişey gelmese bile dua ederiz @china_shangai

Vadi'nin yuvası her zaman Show Tv dir İnşallah bir gün show a geçeriz ordaki atmosfer hava çok başkaydı

yav arkadaş yeni bölüm var mı yok mu ulan adamı deli eder bunlar bi sayfa kolaj diyo kanal yeni bölüm diyo panadan açıklama yok
harbiden insanı çıldırtır bunlar yav yeni bölüm yoksa fragman günü açıklama yapın olsun bitsin perşembe gelmiş biz hala yeni bölüm var mı yok mu bilmiyoruz
böyle bişey görmedim

bu arada @Çiğdem- 22.30 falan olmaz o dizi şaka yapıyolar vadi günü diye bişey var
konusunu açmıslar yalan dünya 22:30 diye böyle birşeye cesaret etmişse kanal d vadi düşünmeden ayrılsın o kanaldan saygısızlıktan baka birşey değil bu :kizgin::kizgin::kizgin:

Büyük geçmiş olsun..

Tapatalk 2
Allah razı olsun kardeşim
büyük geçmiş olsun abi İnşallah en kısa sürede ayağa kalkar

Ulan şu bekleme müziğine bak bu kadar mı iğrenç müzik olur ya bilerek yapmışlardır

böyle bişey görmedim

abi çok büyük geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
böyle birşey olunca söyle elimizden hiçbişey gelmese bile dua ederiz @china_shangai
Aga yayın akışına bakarsan yeni bölümün olmadığını görürsün
konusunu açmıslar yalan dünya 22:30 diye böyle birşeye cesaret etmişse kanal d vadi düşünmeden ayrılsın o kanaldan saygısızlıktan baka birşey değil bu :kizgin::kizgin::kizgin:
Konu Dışına açılmış konu yok öyle birşey

Ulan şu bekleme müziğine bak bu kadar mı iğrenç müzik olur ya bilerek yapmışlardır

yönetim bizlerin zararsız mesajlarına ceza vericeğine butür saçma sapan konu açıp milleti kandıranlara versinler bence :ppp::ppp::ppp:

Yayın akışına göre yeni bölüm var.. yarın herşey belli olur.

Tapatalk 2

@34rcp44 aga eline kesin bir tüyo geçtiğinde beni bilgilendirir misin bu Çakırın Oğlu Çakır denen kendini bilmiş herif bana bir küfretmediği kaldı haddini bildirmek lazım

benim sayemde vadi forumunda iyi reyting aldın aga :D
Aldım ama Çakırın oğlu sinirlerimi hoplattı şimdi küfretcek sınırsız ban yicem boşver

yayın akışında yeni bölüm var gözüküyo
tüyolara göre fragmansız bölüm olacak
özet ve fotolar çıktı

AMA

facebooktaki resmi vadi sayfaları kolaj diyor
yazeteden açıklama yok

bişey anlamadım yani anlaşılan yeni bölüm var mı yok mu yarın öğrenicez :D şaka gibi yav :d

Yayın akışına göre yeni bölüm var.. yarın herşey belli olur.

Tapatalk 2
Yok aga bu linke tıklarsan görürsün :)

http://www.kanald.com.tr/Yayin/

yayın akışında yeni bölüm var gözüküyo
tüyolara göre fragmansız bölüm olacak
özet ve fotolar çıktı

AMA

facebooktaki resmi vadi sayfaları kolaj diyor
yazeteden açıklama yok

bişey anlamadım yani anlaşılan yeni bölüm var mı yok mu yarın öğrenicez :D şaka gibi yav :D
Yok aga yeni bölüm yazmıyor :D

lan olm gözlerin mi görmüyor yeni bölüm yazıyor ya :D

Oha benim bilgisayar çağ mı atladı yoksa geleceği görüyo bekle link atcam

@takas yeni bölüm yazması lazım normalde ama yazmıyor ?

PEAqB7.png