Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Vadinin olması iyi oldu :) bir hafta beklemek zorunda kalmayacaz demek

Su sessizlige bakin allah askina.. Pana Film'den yine tik yok.. Kanal D yayin akisinda "yeni bölüm" duyurusuna devam ediyor.. bari Pana Film'den yarin icin ufak bir bilgi verse..

Su sessizlige bakin allah askina.. Pana Film'den yine tik yok.. Kanal D yayin akisinda "yeni bölüm" duyurusuna devam ediyor.. bari Pana Film'den yarin icin ufak bir bilgi verse..
katılıyorum aga resmen acı öekiyoz , dediğin gibi bir bilgilendşrme olsa iyi olacak

arkadaşlar merak etmeyin Allahın izniyle yeni bölümü yarın izlicez böyle olursa yine bir ilk yapıcak :D

arkadaşlar k.bakmayın sizide heyecanlandırdım ama bizim kaynakta yanılabiliyomuş demekki malesef kolaj var :(

böylesi daha iyi oldu bence bu bölüm çok güzel bir bölüm olucak ve maçtan dolayı yine 10 reyting alamıcaktık bu bölümüde 9 reytingte kalıcağı kesin olucaktı hatta 8 bile düşebilirdik
maçtan sonrakı haftaya yüksek reytinglerle dönelimde ben 1 hafta daha beklerim yanı🙂🙂

Özet Fotoğraflar çıkmış.. Kanal D 'yeni bölüm' var diye yayın akışında halen duyurmakta.. Pana Film'in bu sessizliğin arkasında umarım yarın yeni bölüm ile karşılaşırız.

Tapatalk 2

böyle birşey olmaz vlla vadi bundan sonra 22:30 biticekmiş yalan dünya 22:30 başlıcak diye
11 12 yıldır perşembe akşamları sadece vadiye aittir eğer kanal d perşembeleri vadiye ait tutamıcaksa bu kanaldan hemen ayrılmalıyız olmaz böyle birşey :kizgin::kizgin::kizgin::kizgin::kizgin::kizgin:

aga sıkıntı kanalda kaynak sahibi öyle açıkladı normal de her şey hazır ama kanal yayınlamıyor pana film neden okadar paradan olmak istesinki

11 Eylül, sezonun birinci bölümü gibi.. adamlar kendilerini o güne ayarlamışlardı, kanal gerekeni yaptı ve erteledi.. şimdi de aynı olay. Zaten ne çektiysek bu kanalardan çektik.. bakalım, yarın herşey belli olur zaten.

Tapatalk 2

Forum İstatistikleri

Konular
176,579
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy