- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 860
Yaptın mı aga ?eyvallah aga @Polat Şaşmaz
hiç sorma aga ya o an o kadar sinirlendim ki neden yav neden neden neden ednen enden
Abi sen içini dök de rahatlaVadi konusunda cok doluyum arkadaslar ve memnuniyetsizligim artmaya basladi
Yapacam insaallah@china_shangai abi uzun bir inceleme bekliyoruz senden![]()
Yapacam insaallah
Moviemaxte eski bolumuleri seyrediyorum tilki sahneye cikti
Uzun bir inceleme olursa sevinirizYapacam insaallah
Moviemaxte eski bolumuleri seyrediyorum tilki sahneye cikti
Emrin olur pasamUzun bir inceleme olursa sevinirizbirde sezonun nasıl gittiği hakkında falan
![]()
Teşekkür ederim abiEmrin olur pasam))))
Ab ve Abc1 de zirvedeyiz aga herşeye rağmenbu hafta birinciliği kıl payıyla kaptırdık![]()
evet aga aynen öyle, ayrıca karagül ü de share olarak da geçmişiz ,o son reklamda verilmesiydi bu hafta üç guruptada zirvedeydikAb ve Abc1 de zirvedeyiz aga herşeye rağmen![]()
Kanal D nin ne yaptığı belli değildi o son reklamdaevet aga aynen öyle, ayrıca karagül ü de share olarak da geçmişiz ,o son reklamda verilmesiydi bu hafta üç guruptada zirvedeydik
ne yapıcak aga parayı kırdı işte 🙂Kanal D nin ne yaptığı belli değildi o son reklamda
Kanal D Vadiyi almasaydı şu anda Atv den farkı yoktu hiçbir dizisi total de 9 ab de 7 alamıyor.Kanalı Vadi sırtlıyorne yapıcak aga parayı kırdı işte 🙂
aynen vadi resmen kanal d yi sırtladı götürüyor , kanal d vadi sayesinde birinciliği görüyor üç guruptada birinci vadi başka böyle bir dizi yokKanal D Vadiyi almasaydı şu anda Atv den farkı yoktu hiçbir dizisi total de 9 ab de 7 alamıyor.Kanalı Vadi sırtlıyor
Kanal D şimdi Vadiyi iyi ki aldık diyordur.Bu yıl sadece perşembe gününü garantiledi Vadi sayesinde diğer günler hep sıkıntılı Küçük Ağaya güvendiler o da fos çıktı bu sezonaynen vadi resmen kanal d yi sırtladı götürüyor , kanal d vadi sayesinde birinciliği görüyor üç guruptada birinci vadi başka böyle bir dizi yok
aga işte vadi farkı yıllardır böyle kanalının en çok izlenen yapımıKanal D şimdi Vadiyi iyi ki aldık diyordur.Bu yıl sadece perşembe gününü garantiledi Vadi sayesinde diğer günler hep sıkıntılı Küçük Ağaya güvendiler o da fos çıktı bu sezon