Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

ünlü oyuncu hakan ural "kurtlar vadisi"nde ücretsiz olarak da oynayabilirim 🙂
Hakan uralda vadiye mi gecmis

B0JGvAAIYAAxrVd.jpg:large

Yazete.com @yazetecom · 2 sa.2 saat önce
Ünlü oyuncu Kurtlar Vadisi Pusu'da parasız oynamak istiyor... http://goo.gl/NUHJvM http://fb.me/1nupW4N6H

B0IkZj9CIAAWhi7.png:large

Son düzenleme:
Tüyolar

1 ) Avukat Canan ve Yahya Reis de diziye geri dönecekmiş...
2 ) Pusat Baltazar'ı, Tilki Andre Raskoln'ü öldürecekmiş...
3 ) Pitbull'a kafa tutup Baltazara gönderilen eleman bazı arkadaşların tahmin ettiği gibi Fehmi'nin öldü sanılan oğluymuş...

@takas @Maskeli Fedai @34rcp44 @-KADİR- @china_shangai @Master.1000

Yahya Reis harbi Pusatın sağ kolu olsa süper olur :D Onu hiç akla getirmemiştim :D

yok artık ne yahya reisi adam yaşlandı etti o kadarıda fazla:A 2. tüyoyu @china_shangai abi de öneceden yazmıştı dünde ilkkez forumda p çocuğun fehmi nin olduğunu ben söylemişdim🙂

Tüyolar

1 ) Avukat Canan ve Yahya Reis de diziye geri dönecekmiş...
2 ) Pusat Baltazar'ı, Tilki Andre Raskoln'ü öldürecekmiş...
3 ) Pitbull'a kafa tutup Baltazara gönderilen eleman bazı arkadaşların tahmin ettiği gibi Fehmi'nin öldü sanılan oğluymuş...

@takas @Maskeli Fedai @34rcp44 @-KADİR- @china_shangai @Master.1000

Yahya Reis harbi Pusatın sağ kolu olsa süper olur :D Onu hiç akla getirmemiştim :D
obbaaaaaaaaaa :D canan süper ötesi yahya reis de iyi işte :D
abidin ve tuncayı bekliyoruz
raskoln ü mü öldürecekmiş :( :( bu olmadı işte
hepimizin tahmin ettiği gibi ama bu fehmi senaryosu çok sıkıcı ve heycan yaratmıyor gereksiz bi karakterimiz daha oldu

Derhal hanedanlari ve savaslarini anlatan konulara girmeleri lazim
derin mevzular açılsın diyorsun ben sana nu konuda katılıyorum bu konuları çıkarırsak zaten geçen sezon çok bir farkı kalmaz herhalde vardır onlarında bir planları sonuçta bu sezonun konsepti hanedan savaşları

En son Sagiri Akifin öldüğreceğini konuşuyorduk sen ne diyorsun bu işe @china_shangai abi :A
Akiften kurtulus yok mr keyi de akife kurban ettiklerine gore tecavuz kacinilmazsa zevk almaya bakin derim bu diziden polat gider akif gitmez yani ez cumle biz bu sezon akifin kurbanlarini bol bol izleriz:)))))

derin mevzular açılsın diyorsun ben sana nu konuda katılıyorum bu konuları çıkarırsak zaten geçen sezon çok bir farkı kalmaz herhalde vardır onlarında bir planları sonuçta bu sezonun konsepti hanedan savaşları
Eğer Selman Kayabaşı gitmemişse bu konuları görürüz ama gitmişse geçmiş olsun geçen sezondan bir farkı kalmaz.Dünkü bölüm de geçen seneki ekibin yazdığı gibiydi