Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Aga sana ne oldu ya neden soğudun Tilkiden. Senle ilk konuşmalarımızda tam bir Tilki fanıydın aga tilkinin müziğini bul falan demiştin bende bulmuştun dua etmiştin :T:
aga biz tilki yi seviyoruz proplem yok da siz raskoln ü falan yok sayıyorsunuz ondan bizde raskoln e falan destek çıkıyoruz yani 🙂 bir de tilki çok abarttınız

Eğer Selman Kayabaşı gitmemişse bu konuları görürüz ama gitmişse geçmiş olsun geçen sezondan bir farkı kalmaz.Dünkü bölüm de geçen seneki ekibin yazdığı gibiydi
niye gitsin olm ya adam daha geçen hafta ömer babanın ölümünü paylaştı twitter hesabından :D

Eğer Selman Kayabaşı gitmemişse bu konuları görürüz ama gitmişse geçmiş olsun geçen sezondan bir farkı kalmaz.Dünkü bölüm de geçen seneki ekibin yazdığı gibiydi
yok aga selman kayabaşı senaryoda geçen ki paylaşımıylada bunuda teğit etmiş olduk 🙂

Aga sana ne oldu ya neden soğudun Tilkiden. Senle ilk konuşmalarımızda tam bir Tilki fanıydın aga tilkinin müziğini bul falan demiştin bende bulmuştun dua etmiştin :T:
yok agam ben vadideki herkesi severim burda maksat şaka olsun rekabet olsun :D yoksa tilkiyi tabi ki seviyorum o döndüğünde ne kadar çok sevindim
raskolnü fazla küçümsüyonuz ama biz raskolnün yanındayız kadirle :D

yok agam ben vadideki herkesi severim burda maksat şaka olsun rekabet olsun :D yoksa tilkiyi tabi ki seviyorum o döndüğünde ne kadar çok sevindim
aynen aga olay tam da bu 😀

Aga siz bu Raskolnü çok abarttınız adamın daha bir icraati bile yok :A
nasıl yok aga bardaki müthiş sahnesini unuttun mu herkese yumruklarıyla ezingo yapmıştı :D kgt yi tek basışa püskürtmüştü eğer polat geri çekilin demeseydi orda tüm kgt yi bitirecekti :D

Acaba bende 1.Dünya savaşında İtalyanın yer değiştirdiği gibi saf mı değiştirse dicem de ben Tilkiyi daha çok seviyom bea adam bildiğin karizma Rascolnü yer süpürüz 7 parçaya böler 7 ayrı memlekete gönderir aynı sürünün kuşları diğer parçaları bulup yiyemez :A

çok fena bi baş ağrısı başladı bende
@Polat Şaşmaz google play store de hesap açın falandiyor ne yapacam bi anlatsana şunu
bir de tapatalk nedir ne işe yarar nasıl kullanılır aga

Acaba bende 1.Dünya savaşında İtalyanın yer değiştirdiği gibi saf mı değiştirse dicem de ben Tilkiyi daha çok seviyom bea adam bildiğin karizma Rascolnü yer süpürüz 7 parçaya böler 7 ayrı memlekete gönderir aynı sürünün kuşları diğer parçaları bulup yiyemez :A
vayyyy laflara bak :D

Ancak gücü kgt gibi çömezlere yeter :A
aga çömez diyon ama kgt nin yaptıkları da ortada :D beceriksizler ama icraatları da var :D

çok fena bi baş ağrısı başladı bende
@Polat Şaşmaz google play store de hesap açın falandiyor ne yapacam bi anlatsana şunu
bir de tapatalk nedir ne işe yarar nasıl kullanılır aga

vayyyy laflara bak :D

aga çömez diyon ama kgt nin yaptıkları da ortada :D beceriksizler ama icraatları da var :D
O da bizim geçen seneki senaryo ekibinin başarısı :)

Cihazınıza hesap ekleme

SNP_2A609439FE9BF4D1F06DD89E2EACA9F0C2B3_3166237_en_v3
Google Play Store uygulamasında ürün indirmeye ve satın almaya başlamak için cihazınıza bir Google Hesabı eklemeniz gerekir.
Hesabınız Google tarafından barındırılan bir alan adındaki Gmail adresiniz veya kullanıcı adınız olabilir. Cihazınıza birden fazla Google Hesabı ekleyebilirsiniz.
Cihazınıza Google Hesabı eklemek için aşağıdaki adımları uygulayın:
  1. Cihazınızın ana Ayarlar menüsünü açın.
  2. "Hesaplar" bölümünün altında, + Hesap ekle'ye dokunun.
  3. SNP_1E8A91265FF513E7E7FECF9AB2148D26F714_6046967_en_v0
    Google'ı seçin.
  4. Mevcut hesap seçeneğini (varolan bir hesabınızı eklemek istiyorsanız) veya Yeni'yi (yeni bir hesap oluşturmak istiyorsanız) belirleyin.
  5. Hesabınızı eklemek için talimatları uygulayın.
Hesabınızı ekledikten sonra, Google Play'de ürün satın almak için wallet.google.com adresinden hesabınızda oturum açarak Google Cüzdan'ı hesabınıza ekleyin.
İpucu: Yanlışlıkla yapılan veya yetkisiz satın alma işlemlerinin olmasını önlemeye yardımcı olmak için hesabınızda şifre koruması kullanın.

Örneğin:

Kullanıcı adı bölümüne: 44takas44@gmail.com
Şifre: 44takas44 yaz sonrası devamını yaparsın zaten

Sakın kredi kartı falan bu numaraları verme satın alma falan parayla olabilir ama istersen yapabilirsin tabii

müzikler bölümü 2 kat daha güzel yapabilir emin olun orda tilki sahnesinde bu efsane müziği beklerken o saçma sapan müziği görünce şok oldum resmen dalga geçiyolar sanki
bu aşk gibi müthiş bi eser kullanılsın yav elif dedim diüeğr türküler fonlar eski fonlar gladio operayon müziklerimzi cenderenin diğer versiyonları
ulan 50 tane cendere versiyonu var kullansana
gökhan kırdar bu yıl hayal kırıklığı

müzikler bölümü 2 kat daha güzel yapabilir emin olun orda tilki sahnesinde bu efsane müziği beklerken o saçma sapan müziği görünce şok oldum resmen dalga geçiyolar sanki
bu aşk gibi müthiş bi eser kullanılsın yav elif dedim diüeğr türküler fonlar eski fonlar gladio operayon müziklerimzi cenderenin diğer versiyonları
ulan 50 tane cendere versiyonu var kullansana
gökhan kırdar bu yıl hayal kırıklığı

adam yerinde duramıyor resmen her hafta yeni müzikler kullanıyor işte her şeyin d-fazlası zarar bu çalışmak bile olsa 🙂