Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

aynen aga her şeyin adabı var onlar necati şaşmaz a ve en önemlisi biz vadi izleyicilerine saygı duysaydı bizde onların başarılı olmasını isterdik
Yav amdem aranız bozuk sezon finalini yaz ve ayrıl ama cüneyt aysan diyor zaten Polat Alemdar seyircisini memnun edecek senaryo yazdık yani kendisi açıklıyor zaten

Beyaz Karanfilin sürekli ertelenmesine sinirlenmiştir :F :F aga inan var ya sezon finali oldu ya ayrılsalardı hepimiz şimdi eleştirmezdik falan ama adam gitti sezonun ilk 4 bölümünü falan yazdı ayrıldı ve gitti ama yazdıkları bölümler de kötüydü bilerek o bölümleri yazıyordular bence birde çıkıp demesin yeni sezonda hiç yazmadık diye Cüneyt Aysan daha sezon başlamadan demişti yeni sezonda sürpriz senaryo olacak kendileriyle çeliştiler
Ben bu yzdigindan bisey anlamadim cunety aysalin hangi suprizi biraz acarsan sevinirim melun:)))))

Ben bu yzdigindan bisey anlamadim cunety aysalin hangi suprizi biraz acarsan sevinirim melun:)))))
abi geçen sezon başında bahadır la cüneyt röportajında bunu söylemişlerdi, daha son ra çark edip biz sezon başından beri senaryoda yokuz dediler maskeli agamda bu lafı hatırlatıp çelişkilerini ortaya koymuş 🙂

Yav hani Akif Polatı boğdu ya öldü mü ölmedi mi sorusu vardı Cüneyt Aysan bir gazeteciyle röpörtaj yapmıştı demişti ki yeni sezonda Polat Alemndar izleyicilerini rahatlatacak bir senaryomuz var gibi şeyler söylemişti.Yani Bahadır ve Cüneyt Aysan yeni sezonun ilk bölümlerini yazmışlar ki bunu söylüyor.Bahadır da diyordu işte biz yeni sezonu hiç yazmadık bir nevi kendileriyle çelişiyorlar

Yav hani Akif Polatı boğdu ya öldü mü ölmedi mi sorusu vardı Cüneyt Aysan bir gazeteciyle röpörtaj yapmıştı demişti ki yeni sezonda Polat Alemndar izleyicilerini rahatlatacak bir senaryomuz var gibi şeyler söylemişti.Yani Bahadır ve Cüneyt Aysan yeni sezonun ilk bölümlerini yazmışlar ki bunu söylüyor.Bahadır da diyordu işte biz yeni sezonu hiç yazmadık bir nevi kendileriyle çelişiyorlar
Zaten o cuneyt yanasmasini oldum olasi hic sevemedim hep dizi mok eden bu keresteydi bahadirla raci kontenjanindan yer buldu senaryoya:)))))))))

Reaksiyon dizisi bitiyor mu?

Star TV'nin iddialı dizilerinden olan Reaksiyon beklenilen reytingi veremeyince yayından kaldırılma durumunu söz konusu oldu.

Star Tv'nin yeni dizisi Reaksiyon ilk haftalarda yakaladığı başarıyı bu hafta kaybetti. Bu hafta beklenen etkiyi alamayan dizi reytinglerde gerilere düştü. Dizinin ratinglerde 16. sıraya düşmesi yayından kaldırılma olasılığını akıllara getirdi. :kiki::kiki::kiki::kiki::F:F:F:F:A:A:A:A:A:A:A:kiki::kiki::kiki::kiki::kiki::J:J:F:F:F

Reaksiyon dizisi bitiyor mu?

Star TV'nin iddialı dizilerinden olan Reaksiyon beklenilen reytingi veremeyince yayından kaldırılma durumunu söz konusu oldu.

Star Tv'nin yeni dizisi Reaksiyon ilk haftalarda yakaladığı başarıyı bu hafta kaybetti. Bu hafta beklenen etkiyi alamayan dizi reytinglerde gerilere düştü. Dizinin ratinglerde 16. sıraya düşmesi yayından kaldırılma olasılığını akıllara getirdi. :kiki::kiki::kiki::kiki::F:F:F:F:A:A:A:A:A:A:A:kiki::kiki::kiki::kiki::kiki::J:J:F:F:F
Bence daha erken mac vardi gecen hafta bu hafta bakalim kac alacak

Reaksiyon dizisi hayal kırıklığı yaşattı!
Star Tv'nin yeni dizisi Reaksiyon ilk haftalarda yakaladığı başarıyı bu hafta kaybetti. Bu hafta beklenen etkiyi alamayan dizi reytinglerde gerilere düştü.

:A:A:A:A:A:A:F:F:F:F:F:

yok abi bence takas da kadir aga da pek takmazlar onlarda bu hainliklerini unutmazlar ha o gün bakılacak brşey yok diye bakıyorlar diye düşünüyorum yoksa reaksiyon fanı falan olduklarını zannettmiyom 🙂
Polat Şaşmaz fanı zaten aga her ne kadar inkar etsede adam hayran hayran izliyor :D