- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 860
acık rus kılıklı adamlar bulsalardı daha iyi olabilirdiTilki resmen ordusuyla geliyor.kesinlikle vadiye damgasını vuracaktır .
![]()
polat ı yeni türkiye olarak görün beyler lafına imzamı çakarım çok netAten tanrısı bence rusyadır. amon polata aten ra ve amonun beraber yönettiği mısırda baş kaldıran tanrı ve ben sizin tanrılığınızı artık kabul etmiyorum gibisinden laflar etmişti.
günümüz hayata bakalım.putinnin göreve gelmesiyle özelleştirmeler kaldırılıyor. birçok iş adamı tutuklanıyor ve ülkesinden kaçıyor. yani sovyetler birliğinden kalma olan ingiltere ve abdnin rusya daki yapılanması tasfiye ediliyor ve abd-ingilterenin (amon-ra) dünyayı beraber yönetme planına rest çekiyor. sonrasında abd-İngilterenin (amon-ra) ayrılık süreci başlıyor.
üçü de polatı yanına çekmek istiyor bence. polat yerine türkiye olarak okuyun diyecem ama fanteziye kaçtığımı söyleyeceksiniz.![]()
sizler ne dersiniz beyler @Master.1000 @ -KADİR- @Maskeli Fedai @takas @34rcp44 @Polat Şaşmaz
bu arada aten mısır tarihindeki ilk tek tanrıdır. mısır firavunu amenhotep (akheneton) diğer tanrılari yok sayıyor. ülke merkezini karnaktan yeni dini merkeze taşıyor. ancak eski tanrilara inanan rahipler karnaktan ayrılmıyor. hatta amenhotepin kardeşinin adı thutmose. oğlu tuthankhamun. daha sonra mısırda rahipler aracılığı ile isyan çıkıyor
![]()
diğerleri o kadar kelamı boşa mı yazdıkpolat ı yeni türkiye olarak görün beyler lafına imzamı çakarım çok net
abi onlar da müthiş analizler ve doğru olduklarını düşünüyorum fantazi falan dedin ya ondan katıldığımı söyledim 😀diğerleri o kadar kelamı boşa mı yazdık))) diğerlerine ne diyon .çok gizemli ve güzel konular vadinin bu sene ki esas teması bu .bunun üzerine biraz konuşsak beyin fırtınası yapsak çok daha iyi olur gibime geliyor
![]()
diğerleri senden incelik öğrenmeleri lazım bence abicimBoşver bana yakışmaz Çiğdem sonra buraları okuyor utanırım ben
lütfen çiğdem bizi şimdi nezaketsiz mi ilan ettin sen ,diğerleri senden incelik öğrenmeleri lazım bence abicim![]()
abi adamlar gerçeği kurguya süper çeviriyolarbenim en çok hoşuma giden şey dizi içerisinde kullanılan mısır tanrılarının günümüz küresel güç aktörlerine entegre edilmeleri. bunda yeni senarist selman kayabaşının kaleminden çıktığını düşünüyorum.
kalkıp amerika ben amon tanrısıyım ingiltere ra tanrısıyım demiyordur herhalde.))
aga uçtuk iyice vadi ve diğerleri boşuna demiyoruz@china_shangai abi ne günlere kaldık değil mi baksana dünya sinemasının en önde gelen isimlerinden o gelsin bu gelmesin diye münazara yapıyoruz , bu vadinin eşi benzeri yok cidden
rüyamızda göremiyeceğimiz ustaları bile bize hayal ettiren necati şaşmaza kocaman tebrikler@china_shangai abi ne günlere kaldık değil mi baksana dünya sinemasının en önde gelen isimlerinden o gelsin bu gelmesin diye münazara yapıyoruz , bu vadinin eşi benzeri yok cidden
aynen abi bu adam cidden müthiş bir adam, çok şahsiyetli bir insan 🙂rüyamızda göremiyeceğimiz ustaları bile bize hayal ettiren necati şaşmaza kocaman tebrikler![]()
aynen aga vadi yle diğerlerini beraber konuşmak bile büyük hata oluraga uçtuk iyice vadi ve diğerleri boşuna demiyoruz![]()
naptı ki coştu derken hep mutlu olduk da 😀bi arkadaşım var tilki hastası tilkiyi görünce coştu
@-KADİR- hani sana geçen dedim ya müzikleri beğenmemiş diye o arkadaş
hayırr öyle birşey demiyorum tabikidelütfen çiğdem bizi şimdi nezaketsiz mi ilan ettin sen ,![]()