- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 860
günaydın abi, cümlemizin inşallah, bir hafta daha geçti [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG] ya kavuşacazgünaydın millet gününüz bereketli ve hayırlı olsun [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG]
sen yazma aga amanDur aga ben hemen yazayım yoksa içimde kalacak
Şaka değil ha yazcam da yazarsa şikayet edip para cezası yemeyiz değil mi![]()
bu bölüm hastagi belli oldu mubugün günlerden#tilkiandrei
tilkinin dönüşü falan olur agabu bölüm hastagi belli oldu mu
yok ama tilkinin geri dönmesiyle olur herhaldebu bölüm hastagi belli oldu mu
kesin abi tilkiyle ilgili olur bence deyok ama tilkinin geri dönmesiyle olur herhalde
anladım bende takas la beraber yazınca acaba bu mu dedim 🙂yok ama tilkinin geri dönmesiyle olur herhalde
iyi dersler aga ,kesin abi tilkiyle ilgili olur bence de
benim dersim var akşam görüşürüz İnşallah agalar hadi eyvallah
allah zihin açıklığı versin AGAMkesin abi tilkiyle ilgili olur bence de
benim dersim var akşam görüşürüz İnşallah agalar hadi eyvallah
abi yanlış bişey mi söyledimallah zihin açıklığı versin AGAM)))
off be süpermişbu bölümden bir replik:
-Kaçacak yerin kalmadı
-Seninde Yatacak!!!
estağfurallah yok öyle bişey bende sana agam demek istedim o yüzdenabi yanlış bişey mi söyledim
off be süpermiş
farketmez abi ne dersen deestağfurallah yok öyle bişey bende sana agam demek istedim o yüzden)
sen beni za çok tanıdın bana her şekilde hitap edebilirsin sorun yok sonra ben o yüzden sana aga demedim bir kerede ben kullanayım dedim o yüzdenfarketmez abi ne dersen detekli olunca abi diyorum çoğul olunca agalar
şimdi abiler desem olmaz paralelciler gibi
![]()
abi sen aslında bizlere yeğenim de diyebilirsin bizde sana dayısen beni za çok tanıdın bana her şekilde hitap edebilirsin sorun yok sonra ben o yüzden sana aga demedim bir kerede ben kullanayım dedim o yüzden
nasıl hitap etmek istersen öyle edebilirsin sikinti yokabi sen aslında bizlere yeğenim de diyebilirsin bizde sana dayıaslında dayı diyelim sana daha güzel olur
![]()
GÜLE GÜLE deriz bizde onamr. key medcezir de görülmüş oraya transfer oldu ellam![]()