Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

ukkAaL9.jpg

Aga bak ben bu bolumleri yazin tekrar izlemistim sana sunu soylim
Yarin Al gülüm ver gülüm var
Persembe gunu ki bolumle acilacaz Vuralin Polatin adamlarini yakalamasi Polatin kacmasi Vural ile ucurumdan ucma sonra İskenderin gelisi super aga ya of diyorum :D
Gel Cengizim Gel
Vural oldu
Baskan öldü
Artik bu Ülkeyi biz yoneticez..
İlk dedigim oldu yarin ki bolum Vadi oncesine super gidecek yav harika bir bolum olacak Beyaz Tv de de Kanal D de de :D

bahadır bey bu aralar epey sinirli, birkaç kişi üstlerine gidince dışa vurum olmuş :A:A:A:A

Aslında bizim bu bölümleri çok beğenmemiz Raci Şaşmazın olması Raci Şaşmaz 5.sezonla beraber senaryoyla ilgilenmeyi bırakınca eski tad yok deme cümleleri belirdi ortalıkta

Aslında bizim bu bölümleri çok beğenmemiz Raci Şaşmazın olması Raci Şaşmaz 5.sezonla beraber senaryoyla ilgilenmeyi bırakınca eski tad yok deme cümleleri belirdi ortalıkta
evet raci şasmaz da bu işlerde bir numara senaryoda olup olmaması siyahla beyaz kadar fark ediyor

agresif agresif cevaplar vermiş ,😀 ama ruh halini iyi bulmadım ben :A
Beyaz Karanfilin sürekli ertelenmesine sinirlenmiştir :F :F aga inan var ya sezon finali oldu ya ayrılsalardı hepimiz şimdi eleştirmezdik falan ama adam gitti sezonun ilk 4 bölümünü falan yazdı ayrıldı ve gitti ama yazdıkları bölümler de kötüydü bilerek o bölümleri yazıyordular bence birde çıkıp demesin yeni sezonda hiç yazmadık diye Cüneyt Aysan daha sezon başlamadan demişti yeni sezonda sürpriz senaryo olacak kendileriyle çeliştiler

Beyaz Karanfilin sürekli ertelenmesine sinirlenmiştir :F :F aga inan var ya sezon finali oldu ya ayrılsalardı hepimiz şimdi eleştirmezdik falan ama adam gitti sezonun ilk 4 bölümünü falan yazdı ayrıldı ve gitti ama yazdıkları bölümler de kötüydü bilerek o bölümleri yazıyordular bence birde çıkıp demesin yeni sezonda hiç yazmadık diye Cüneyt Aysan daha sezon başlamadan demişti yeni sezonda sürpriz senaryo olacak kendileriyle çeliştiler
aynen aga her şeyin adabı var onlar necati şaşmaz a ve en önemlisi biz vadi izleyicilerine saygı duysaydı bizde onların başarılı olmasını isterdik