ders derken neyse ya mesajı alalım yine dehayırr öyle birşey demiyorum tabikide
ders alın braz diyorum![]()
ders derken neyse ya mesajı alalım yine dehayırr öyle birşey demiyorum tabikide
ders alın braz diyorum![]()
incelik centilmenlik dersleri abicim beni düşünmüş yanı sizde öyle olunders derken neyse ya mesajı alalım yine de![]()
naptı ki coştu derken hep mutlu olduk da 😀
naptı ki coştu derken hep mutlu olduk da 😀
abi bir tanedir, ben onu zaten usta olarak görüyorum tabi ki örnek alırız her türlü ,incelik centilmenlik dersleri abicim beni düşünmüş yanı sizde öyle olun![]()
İlk dedigim oldu yarin ki bolum Vadi oncesine super gidecek yav harika bir bolum olacak Beyaz Tv de de Kanal D de deAga bak ben bu bolumleri yazin tekrar izlemistim sana sunu soylim
Yarin Al gülüm ver gülüm var
Persembe gunu ki bolumle acilacaz Vuralin Polatin adamlarini yakalamasi Polatin kacmasi Vural ile ucurumdan ucma sonra İskenderin gelisi super aga ya of diyorum![]()
Gel Cengizim Gel
Vural oldu
Baskan öldü
Artik bu Ülkeyi biz yoneticez..
evet raci şasmaz da bu işlerde bir numara senaryoda olup olmaması siyahla beyaz kadar fark ediyorAslında bizim bu bölümleri çok beğenmemiz Raci Şaşmazın olması Raci Şaşmaz 5.sezonla beraber senaryoyla ilgilenmeyi bırakınca eski tad yok deme cümleleri belirdi ortalıkta
Hayrola ne yapmis cok bilmisbahadır bey bu aralar epey sinirli, birkaç kişi üstlerine gidince dışa vurum olmuş![]()
Neyse ki Selman Kayabaşı kendini belli ediyor senaryo konusundaevet raci şasmaz da bu işlerde bir numara senaryoda olup olmaması siyahla beyaz kadar fark ediyor
agresif agresif cevaplar vermiş ,😀 ama ruh halini iyi bulmadım benHayrola ne yapmis cok bilmis))))
Beyaz Karanfilin sürekli ertelenmesine sinirlenmiştiragresif agresif cevaplar vermiş ,😀 ama ruh halini iyi bulmadım ben![]()
aynen aga her şeyin adabı var onlar necati şaşmaz a ve en önemlisi biz vadi izleyicilerine saygı duysaydı bizde onların başarılı olmasını isterdikBeyaz Karanfilin sürekli ertelenmesine sinirlenmiştir![]()
aga inan var ya sezon finali oldu ya ayrılsalardı hepimiz şimdi eleştirmezdik falan ama adam gitti sezonun ilk 4 bölümünü falan yazdı ayrıldı ve gitti ama yazdıkları bölümler de kötüydü bilerek o bölümleri yazıyordular bence birde çıkıp demesin yeni sezonda hiç yazmadık diye Cüneyt Aysan daha sezon başlamadan demişti yeni sezonda sürpriz senaryo olacak kendileriyle çeliştiler