- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 860
aga dalyanak yerine diğerini yazıyodum az kalsın insan ister istemez öyle okuyor
Bütün işi Çiğdem bozuyor yoksa sıkı bir kelam yazardım ama neyseyaz sen abi çiğdem falan yok konuda biz bizeyiz yaz hadi yaaga dalyanak yerine diğerini yazıyodum az kalsın insan ister istemez öyle okuyor
Bütün işi Çiğdem bozuyor yoksa sıkı bir kelam yazardım ama neyse))))))
abi şunların ysptığı rezilliği bir analiz etsene bekliyorum yorumunuaga dalyanak yerine diğerini yazıyodum az kalsın insan ister istemez öyle okuyor
Bütün işi Çiğdem bozuyor yoksa sıkı bir kelam yazardım ama neyse))))))
ısınma turları abi tilkiye iyice ısının perşembe canlı canlı karşımızda olacakMoviemaxte biraz sonra tilki çıkaçak iyi bir tevafuk oldu
evet abi sizin muhabbetinize doyum olmuyorMoviemaxte biraz sonra tilki çıkaçak iyi bir tevafuk oldu
yaz sen abi çiğdem falan yok konuda biz bizeyiz yaz hadi ya
Sen yatmıyor muydun takas muhabbet sardı galiba))))
şaka yapıyoruz abi çiğdeme sansürlerdik aslındaBoşver bana yakışmaz Çiğdem sonra buraları okuyor utanırım ben
bari özelden at öyle gösterip vermeden kaçma abiBoşver bana yakışmaz Çiğdem sonra buraları okuyor utanırım ben
restore çalışması sezon sonunda başladı hala devam etmekte 🙂Yalnız gecen sezon kim varsa bu sezon birer birer çıkıyor resmen revizyona gitti vadi
daha adama sıra bile gelemedi 😀restore çalışması sezon sonunda başladı hala devam etmekte 🙂
Daha Kaan girgin var o yabancı olayını da sezon sonunda yaparlar![]()
Aga neden reytingler bu kadar düşük sence yükselebilir miyiz azacık da senin yorumunu alalımBu haftaki reyting sonuçlarımız buna yakın alır.Totalde 10,21 gibi reytingde alabiliriz
YAPIM ADI TOTAL AB KURTLAR VADİSİ PUSU 9,78 77,72 ![]()
Reytinglerimiz düşük değil aksine yüksek .Artık eskisi gibi 10 reytingi geçen yapım yok .Bu bölümde Tilki gelecek sen bakma benim 9,7.. kusur yazdığıma bellide olmaz 11 reytingde gelebilirAga neden reytingler bu kadar düşük sence yükselebilir miyiz azacık da senin yorumunu alalım![]()
Onu biliyoruz abi ben sadece kardeşimin yorumunu alayım demiştimAga neden reytingler bu kadar düşük sence yükselebilir miyiz azacık da senin yorumunu alalım
Denekler kiraz mevsimi denekleri daha ne bekliyon)))
amin abi cümlemizin inşAllahgünaydın vadi milletinin insanları gününüz hayırlı ve bereketli olsun![]()