Maskeli Fedai
Favori Üye
Vadi Işide süper bir gönderme yaptı.Bu ışid Amerikalı gazetecinin kafasını gerçekten kesmemişti.Vadi de dün bu konuyu işledi.
ama reytingler istenen düzeyde deilVadi Işide süper bir gönderme yaptı.Bu ışid Amerikalı gazetecinin kafasını gerçekten kesmemişti.Vadi de dün bu konuyu işledi.
Ben sana ne diyoeum sen bana ne diyorsun abiama reytingler istenen düzeyde deil
Bu sahneyi Selman Kayabaşının yazdığı 1000 km öteden belliistiklal marşının bu yorumu şair ismet özel e aittir. melodi "taleal bedru"nun melodisidir. türk milletinin ancak islami bir bilinçle bağımsız olabileceğini vurgulamak amacıyla bu güzel marş ve melodi birleştirilmiştir
![]()
polatin çevresi çok boşaldı. Polat kendi takimi içinde her birinden güç alıyordu memati abdulhey ömer baba kara bunlar önemli adamlardi bunlar siz polatin yaptıklarının inandırıcılığı azalacak. Bunlar hic iş yapmasa bile potansiyel güçtü. Acil dolması gerekir ama pek dolmadi.
ben olsam ikna için hergün kapısında yatardımŞener Şen olayına girmeleri gerekir.. Ömer baba'dan sonra geri kalanını yeni bir 'dayı' karakteri ile devam anlatılmalıdır.. Şener Şen 'dayı' karakteri ile harika olacaktır.. böylece yeni bir Ömer baba karakteri de yaratılmamış olunur.. Ömer baba efsane yerini aldı.. her bölümde onu hatirlayacağız..
Tapatalk 2
Super olur ama şener şen dizilerde artik oynamıyorŞener Şen transferini bu yüzden çok istiyorum.. Vadiye ve Polat'a büyük bir katkısı olacaktır..
Tapatalk 2
Bence ikna edebilirler. Sonuçta dizide bilge birinin olması gerekiyor şener şen çok iyi olurdu.Super olur ama şener şen dizilerde artik oynamıyor
bak şimdi cuma cuma merak yaptımdervişin fikri neyse zikride odur)))) tövbe tövbe cuma günü sen de bir alemsin
kadının yolladığım fotosuyla vadide ki görüntüsü arasında inanılmaz fark var eve gidince görürsün bana hak verirsin
![]()
senin tüyolarında güzel abibir tiyoda benden
tilki‚ raskolnu öldürüyor pusat çakır da baltazarı öldürüyor her ne kadar @34rcp44 kardeşimin tiyoları kadar olmasa da![]()
öyle şeymi olur abi tüyo tüyodur tilki nin raskolnü götüreceğini öğrenmiştik zaten de pusat baltazarı götürmesini şu an da öğrendim 🙂bir tiyoda benden
tilki‚ raskolnu öldürüyor pusat çakır da baltazarı öldürüyor her ne kadar @34rcp44 kardeşimin tiyoları kadar olmasa da
Vay raskoln bunu beğenmedibir tiyoda benden
tilki‚ raskolnu öldürüyor pusat çakır da baltazarı öldürüyor her ne kadar @34rcp44 kardeşimin tiyoları kadar olmasa da
yok artık abi raskoln bu kadar kolay harcanacak adam değil yabir tiyoda benden
abi adamlar daha ne yapsın ya reytingler yükselmiyosa bizim bi hatamız yokki her bölüm daha da süper oluyor senaryo muazzamben olsam ikna için hergün kapısında yatardımacayip bir ivme kazandırır vadiye bence bu tür hamleler yapmaları lazım 4 bölüm oldu reytinglerde bir kıpırdama yok
müthiş bi melodiydi abi yazanlara helal olsunistiklal marşının bu yorumu şair ismet özel e aittir. melodi "taleal bedru"nun melodisidir. türk milletinin ancak islami bir bilinçle bağımsız olabileceğini vurgulamak amacıyla bu güzel marş ve melodi birleştirilmiştir
![]()
yok daha neler aga tabi ki gittim o nerden çıktı@takas aga cumaya gitmedin mi yoksa 😀