aga o devir bitti, demek kenan efendi ustaya adam gibi ayrılığını kabul ettirmemiş yoksa kara da ömer baba da çok güzel şekilde uğurlndılar 🙂Yalnız dizide Abdülhey diye birisi hiç olmamış gibi davranılıyor.Bu durum bence yanlış
Tamam da aga 2 cümleyle falan anlatmaları lazım yani böyle olmamalıaga o devir bitti, demek kenan efendi ustaya adam gibi ayrılığını kabul ettirmemiş yoksa kara da ömer baba da çok güzel şekilde uğurlndılar 🙂
işte bizi reyting anlamında şaha kaldıracak en büyük fırsat budur aga haftaya mamoş etkisinde bir tören yapılmalıEfsane bir mezar sahnesi bekliyorum.. Kurtlar'ın mezar sahneleri bir başkadır..
Tapatalk 2
Aga Allah aşkına şu ikisinin fotolarını bu konuda göstermekara ve abdül maça gitmişler 🙂
![]()
Ne oldu lan biraz evvel abdule yanlis yapildi diyordun paradox melunAga Allah aşkına şu ikisinin fotolarını bu konuda gösterme
Vazgeçtim abi dediğim şeyden yapılanlar aklıma gelinceNe oldu lan biraz evvel abdule yanlis yapildi diyordun paradox melun))))))))
ahh be insan oğlu çiğ süt içmiş işte, birgün bunları söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdiVazgeçtim abi dediğim şeyden yapılanlar aklıma gelince![]()
Daha cok gencsiniz bunlar ne yazik ki hayatin gercekleri taaa kendisiahh be insan oğlu çiğ süt içmiş işte, birgün bunları söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi
evet abi acı tecrübe bunlar hep, bir de şu bahadır a çok ayarım ya yıllarca çıkıp necati bey şöyle necati bey eşsiz bir insan çok iyidir falan fişman, kurtlar vadisi şöyle efsanedir diye böyle eşsizdir diye konuşup duruyorduDaha cok gencsiniz bunlar ne yazik ki hayatin gercekleri taaa kendisi
yazık demekten başka bişey demiyorum giden gitsin vadi süper süper süperevet abi acı tecrübe bunlar hep, bir de şu bahadır a çok ayarım ya yıllarca çıkıp necati bey şöyle necati bey eşsiz bir insan çok iyidir falan fişman, kurtlar vadisi şöyle efsanedir diye böyle eşsizdir diye konuşup duruyordu
@takas aga bunların yaptığu ihaneti unutamam , bak senin gibi hasta bir vadici bile yılların hürmetine o hainlere ağır kelime kullanmıyor şu herifler bizim onlara karşı segilediğimiz duruşun onda birini bile sergilemediler gerçekten yazıklar olsunyazık demekten başka bişey demiyorum giden gitsin vadi süper süper süper
aga bu bölümü baştan sona izle bak 12 yıllık vadici olarak garanti veriyorum hele ömer babanın ölümünde müthiş duyugular yaşayacaksınİskender öldüğünden beri izlemiyorum ama bugün youtube'da denk geldim, İstiklal Marşı sahnesi müthiş olmuş! Şuan bile dilime dolanıyor o beste. İsmet Özel'İn bestesiydi yanlış hatırlamıyorsam.
aga vallahi çok seviyordum onları bahadırı hele@takas aga bunların yaptığu ihaneti unutamam , bak senin gibi hasta bir vadici bile yılların hürmetine o hainlere ağır kelime kullanmıyor şu herifler bizim onlara karşı segilediğimiz duruşun onda birini bile sergilemediler gerçekten yazıklar olsun