Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Efsane bir mezar sahnesi bekliyorum.. Kurtlar'ın mezar sahneleri bir başkadır..

Tapatalk 2

Efsane bir mezar sahnesi bekliyorum.. Kurtlar'ın mezar sahneleri bir başkadır..

Tapatalk 2
işte bizi reyting anlamında şaha kaldıracak en büyük fırsat budur aga haftaya mamoş etkisinde bir tören yapılmalı
106.bölüm fragmanı kadar etkili bi fragman olursa uçarız artık kesin

kara ve abdül maça gitmişler
Bzmn6hYIQAAVOXd.jpg

Son düzenleme:
@Maskeli Fedai aga özellikle şu bahadır karekterlisini koyuyorum ki parçalar yerine tam otursun, hani necati şaşmaz da suç arayanlar var ya olay bu işte bu adam resmen kara, abdül vs. satın almıştır hedef necati şaşmaz dolayısıyla kurtlar vadisi ni bitirmektir

Daha cok gencsiniz bunlar ne yazik ki hayatin gercekleri taaa kendisi
evet abi acı tecrübe bunlar hep, bir de şu bahadır a çok ayarım ya yıllarca çıkıp necati bey şöyle necati bey eşsiz bir insan çok iyidir falan fişman, kurtlar vadisi şöyle efsanedir diye böyle eşsizdir diye konuşup duruyordu

evet abi acı tecrübe bunlar hep, bir de şu bahadır a çok ayarım ya yıllarca çıkıp necati bey şöyle necati bey eşsiz bir insan çok iyidir falan fişman, kurtlar vadisi şöyle efsanedir diye böyle eşsizdir diye konuşup duruyordu
yazık demekten başka bişey demiyorum giden gitsin vadi süper süper süper

yazık demekten başka bişey demiyorum giden gitsin vadi süper süper süper
@takas aga bunların yaptığu ihaneti unutamam , bak senin gibi hasta bir vadici bile yılların hürmetine o hainlere ağır kelime kullanmıyor şu herifler bizim onlara karşı segilediğimiz duruşun onda birini bile sergilemediler gerçekten yazıklar olsun

İskender öldüğünden beri izlemiyorum ama bugün youtube'da denk geldim, İstiklal Marşı sahnesi müthiş olmuş! Şuan bile dilime dolanıyor o beste. İsmet Özel'İn bestesiydi yanlış hatırlamıyorsam.
aga bu bölümü baştan sona izle bak 12 yıllık vadici olarak garanti veriyorum hele ömer babanın ölümünde müthiş duyugular yaşayacaksın

@takas aga bunların yaptığu ihaneti unutamam , bak senin gibi hasta bir vadici bile yılların hürmetine o hainlere ağır kelime kullanmıyor şu herifler bizim onlara karşı segilediğimiz duruşun onda birini bile sergilemediler gerçekten yazıklar olsun
aga vallahi çok seviyordum onları bahadırı hele
katıldığı tüm programları izledim hepsinde hayran oldum ve yılların hatrına hala yaptığı dizileri izliyorum ama bizim için önemli olan vadidir gerisi teferruat tv de