Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Vadi Işide süper bir gönderme yaptı.Bu ışid Amerikalı gazetecinin kafasını gerçekten kesmemişti.Vadi de dün bu konuyu işledi.

istiklal marşının bu yorumu şair ismet özel e aittir. melodi "taleal bedru"nun melodisidir. türk milletinin ancak islami bir bilinçle bağımsız olabileceğini vurgulamak amacıyla bu güzel marş ve melodi birleştirilmiştir

BzidD6oIUAINSLK.jpg:large

istiklal marşının bu yorumu şair ismet özel e aittir. melodi "taleal bedru"nun melodisidir. türk milletinin ancak islami bir bilinçle bağımsız olabileceğini vurgulamak amacıyla bu güzel marş ve melodi birleştirilmiştir

Bu sahneyi Selman Kayabaşının yazdığı 1000 km öteden belli :A

Şener Şen olayına girmeleri gerekir.. Ömer baba'dan sonra geri kalanını yeni bir 'dayı' karakteri ile devam anlatılmalıdır.. Şener Şen 'dayı' karakteri ile harika olacaktır.. böylece yeni bir Ömer baba karakteri de yaratılmamış olunur.. Ömer baba efsane yerini aldı.. her bölümde onu hatirlayacağız..

Tapatalk 2

polatin çevresi çok boşaldı. Polat kendi takimi içinde her birinden güç alıyordu memati abdulhey ömer baba kara bunlar önemli adamlardi bunlar siz polatin yaptıklarının inandırıcılığı azalacak. Bunlar hic iş yapmasa bile potansiyel güçtü. Acil dolması gerekir ama pek dolmadi.

Şener Şen transferini bu yüzden çok istiyorum.. Vadiye ve Polat'a büyük bir katkısı olacaktır..

Tapatalk 2

Şener Şen olayına girmeleri gerekir.. Ömer baba'dan sonra geri kalanını yeni bir 'dayı' karakteri ile devam anlatılmalıdır.. Şener Şen 'dayı' karakteri ile harika olacaktır.. böylece yeni bir Ömer baba karakteri de yaratılmamış olunur.. Ömer baba efsane yerini aldı.. her bölümde onu hatirlayacağız..

Tapatalk 2
ben olsam ikna için hergün kapısında yatardım:) acayip bir ivme kazandırır vadiye bence bu tür hamleler yapmaları lazım 4 bölüm oldu reytinglerde bir kıpırdama yok

bir tiyoda benden
tilki‚ raskolnu öldürüyor pusat çakır da baltazarı öldürüyor her ne kadar @34rcp44 kardeşimin tiyoları kadar olmasa da

tüm vadici agalar hepinizin hepimizin cuması mübarek olsun, ülkemizin selameti için dua edelim inşAllah

bir tiyoda benden
tilki‚ raskolnu öldürüyor pusat çakır da baltazarı öldürüyor her ne kadar @34rcp44 kardeşimin tiyoları kadar olmasa da
yok artık abi raskoln bu kadar kolay harcanacak adam değil ya
İnşallah olmaz bu tüyo Raskoln bunu beğenmedi :D
baltazar ölebilir

ben olsam ikna için hergün kapısında yatardım:) acayip bir ivme kazandırır vadiye bence bu tür hamleler yapmaları lazım 4 bölüm oldu reytinglerde bir kıpırdama yok
abi adamlar daha ne yapsın ya reytingler yükselmiyosa bizim bi hatamız yokki her bölüm daha da süper oluyor senaryo muazzam
valla bu bölümlerde yükseltmiyosa şener şen i de getirsen bişey olmaz
ama patlamayı yapacaz elbet

müthiş bi melodiydi abi yazanlara helal olsun
cidden senaryomuz müthiş ya böyle senaryosu kuvvetli dünya üzerinde bir diz iyoktur
her sahnesi anlamlı her sahnesi mesajlı
her sahnesi değerli
selman kayabaşı başta olmak üzere tüm senaryo ekibindekilere helal olsun çok kalabalık bi grup var belli

Bu arada vadi bu sezon başladığından beri ilk kez 2 hafta maç olmadan yayınlanacak
ben diyorum ki mamoşun cenazesi tarzında bi fragman olursa polatın döktürdüğü haftaya maçta yok müthiş bi patlama yaparız
@Master.1000

Son düzenleme:

Forum İstatistikleri

Konular
176,367
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06