Polat Şaşmaz
Favori Üye
Yapma aga233.bölüm de yani bu hafta malesef ömer baba ölücekmiş![]()
Yapma aga233.bölüm de yani bu hafta malesef ömer baba ölücekmiş![]()
malesef aga yaa benim vadi tarihinde en çok üzüldüğüm anlar olucak bu sahneler ben dayanamam kesin ağlarımYapma aga![]()
Bunu okuyunca yalnız top patladı ha233.bölüm de yani bu hafta malesef ömer baba ölücekmiş
@china_shangai , @takas , @Maskeli Fedai , @kvp-medya , @Çiğdem- ,
Ya aga Karayı kaybetmenin acısının üstüne bir de Ömer Babamızı da kaybedersek ne olacak ya İnşallah ölmez bende kesin ağlarım annem babamla beraber ailecek ağlar dururuzmalesef aga yaa benim vadi tarihinde en çok üzüldüğüm anlar olucak bu sahneler ben dayanamam kesin ağlarım🙁
233.bölüm de yani bu hafta malesef ömer baba ölücekmiş![]()
aga o karekter çok önemliydi ya en sevdiğim 2. karekterdi polat tan sonra bence vadinin olmazsa olmazlarındandı @china_shangai abi de böyle düşünüyordu çok üzüleceğimiz kesin , fragmanda akşama çıkıcak büyük ihtimalleBen 'ertelendi' zannettim bir an için.. Ömer baba karakterin sonuna geldiklerin sinyalleri veriliyordu zaten.. büyük bir kayıp olacaktır.. onunla verilen güçlü mesajlar Vadi için çok önemliydi..
Tapatalk 2
Emin Olcay Vadiye 12 yılda büyük katkıda bulunmuştur.. Vadi için kesinlikle ne kadar önemli de olsa, 'yerinde' bitirmeleri en iyisi olacaktır. Emin Olcay'ın da yorulduğunu ve artık ayrılması gerektiğini düşündüğünü öncelerde dile getirmiştir.. Karakter bir efsanedir zaten, ayrılığı da buna yakışır şekilde bitmeli.. bence önemli olan budur.. olaylı şekilde ayrılmaktansa, Gürkan gibi efendi şekilde ayrılmak..aga o karekter çok önemliydi ya en sevdiğim 2. karekterdi polat tan sonra bence vadinin olmazsa olmazlarındandı @china_shangai abi de böyle düşünüyordu çok üzüleceğimiz kesin , fragmanda akşama çıkıcak büyük ihtimalle
Geçen Kurban Bayramında teyzemlerdeydik aga Vadi konusu açıldı kimseler kalmadı falan hakkatten kimse kalmadı. Bir tek Erhan var yanında@Polat Şaşmaz aga bu sene çok üzüldük ya kimseler kalmadı 🙂
aga acaba ölümü nasıl olur veya sence nasıl ölmeliEmin Olcay Vadiye 12 yılda büyük katkıda bulunmuştur.. Vadi için kesinlikle ne kadar önemli de olsa, 'yerinde' bitirmeleri en iyisi olacaktır. Emin Olcay'ın da yorulduğunu ve artık ayrılması gerektiğini düşündüğünü öncelerde dile getirmiştir.. Karakter bir efsanedir zaten, ayrılığı da buna yakışır şekilde bitmeli.. bence önemli olan budur.. olaylı şekilde ayrılmaktansa, Gürkan efendi şekilde ayrılmak..
Tapatalk 2
Bence Kalp Krizi ile ölmeli aga Vadide ilk defa biri eceliyle ölsün D:aga acaba ölümü nasıl olur veya sence nasıl ölmeli
aynen aga bir erhan birde nazife anne kaldıGeçen Kurban Bayramında teyzemlerdeydik aga Vadi konusu açıldı kimseler kalmadı falan hakkatten kimse kalmadı. Bir tek Erhan var yanında
Nazife Anne de bence çıkar dizidenaynen aga bir erhan birde nazife anne kaldı
aga bence de ömer baba yı düşmanları öldürmesinde bende tam birşey söyleyemiyorumBence Kalp Krizi ile ölmeli aga Vadide ilk defa biri eceliyle ölsün D:
aga acaba vadinin sonu mu geliyor diye düşünmüyor değilim haniUlan ne güzel dedeme Ömer Baba diyordum şimdi Ömer Baba diziden çıkıyor![]()
Raci, Bahadir, Cüneyt "karakter" üretiminde bir numaralardi bence..yazdiklari her karakter ve onu canlandiran dogru oyunculari bulmalari ile efsane olmustur.. en cok bu yani eksik kalacak Vadinin.. harika karakterler üretiyorlardi.. karakterlerin ismine kadar..Nazife Anne de bence çıkar diziden
Vadi senaristlerinin öncelikli olarak yapması gereken Memati gibi Abdülhey gibi Kara gibi yeni yeni efsaneler çıkartmak olmalı. Bahadır Özdener,Cüneyt Aysan,Raci Şaşmaz olsaydı eminim ilk önce bunu yaparlardı ve yerlerini doldururlardı İnşallah şimdi ki senaristler bunu yapar ve yerlerini doldururlar İnşallah
belliydi zaten aga bilerek karayla üst üste getirdilerki polat daha çok sinirlenip hırs yapsın ve düşmanlarını öldürsün233.bölüm de yani bu hafta malesef ömer baba ölücekmiş
@china_shangai , @takas , @Maskeli Fedai , @kvp-medya , @Çiğdem- ,
Merak ediyorum nasil bir son olacak.. hic bir tahminim yok.aga acaba ölümü nasıl olur veya sence nasıl ölmeli
aga dediğin gibi bir sürü sinyal çaktılarda ben yine de bir ümit ölmesin diye bekliyordumbelliydi zaten aga bilerek karayla üst üste getirdilerki polat daha çok sinirlenip hırs yapsın ve düşmanlarını öldürsün
aga çok doğru yazmışsın senin söylediklerinin inşallah olurNazife Anne de bence çıkar diziden
Vadi senaristlerinin öncelikli olarak yapması gereken Memati gibi Abdülhey gibi Kara gibi yeni yeni efsaneler çıkartmak olmalı. Bahadır Özdener,Cüneyt Aysan,Raci Şaşmaz olsaydı eminim ilk önce bunu yaparlardı ve yerlerini doldururlardı İnşallah şimdi ki senaristler bunu yapar ve yerlerini doldururlar İnşallah