zaten kaynağı söylemiştin usulünce dğil mi aga ben öyle hatırlıyorum içerden alıyordun arkadaşın var dı 🙂işte o olmaz aga![]()
@Polat Şaşmaz aga suskun çocuk kim aga ?
zaten kaynağı söylemiştin usulünce dğil mi aga ben öyle hatırlıyorum içerden alıyordun arkadaşın var dı 🙂işte o olmaz aga![]()
Şuan Fragman Hazırlanıyor Resmi Çekip Atalım mı ?
Şuan Burada Çok Yoğun Bir Şekilde Çalışılıyor..!
Fragman Hazırlıkları Tamamlandı.Yarın Yazete.com'a Koymak için hazırlanılıyor..
![]()
size 1 kıyağım daha var.![]()
zaten kaynağı söylemiştin usulünce dğil mi aga ben öyle hatırlıyorum içerden alıyordun arkadaşın var dı 🙂
suskun çocukda benim agahaa tamam suskun cocuk şimdi anladım @Polat Şaşmaz aga
tamam tamam 5 dkka sonra tüyo burda@34rcp44 aga nerede kaldın bayram gezmesine gidecez hadi da![]()
Bana söyleseydin boyamazdım orayı aga bekliyoruzsuskun çocukda benim aga
tamam tamam 5 dkka sonra tüyo burda![]()
aynen aga ben şuanki admini olduğu sayfayı ben verdim ama bu kaynağı söyleyememzaten kaynağı söylemiştin usulünce dğil mi aga ben öyle hatırlıyorum içerden alıyordun arkadaşın var dı 🙂
Nasıl paylşamıyoruz bizim sayfa ne olacakaynen aga ben şuanki admini olduğu sayfayı ben verdim ama bu kaynağı söyleyemem
hazırmısınız geliyo
teknik bir arızadan dolayı tüyoyu paylaşamıyoruz![]()
Hele ŞükürTÜYO|Siyah Sancak Bu Bölümde IŞİD Kılığına Girip Masum İnsanları Kurtaracaklar. !
Hele ŞükürEyvallah aga
![]()
eyvallah aga tüyo güzelTÜYO|Siyah Sancak Bu Bölümde IŞİD Kılığına Girip Masum İnsanları Kurtaracaklar. !
aga fragmanada 34--4 saat kaldı bu hafta fazla set fotosu da çıkmadıeyvallah aga tüyo güzel
gel perşembe gel diyoruz her zamanki gibi
2 temennim varaga fragmanada 34--4 saat kaldı bu hafta fazla set fotosu da çıkmadı
aga fragmanada absürt absürt müzikler koyuyorlar gaza gelemiyoruz ya inşallah adam akıllı bir müzik koyarlar , bak şimdi hekimoğlu konulan bir sahneyi atıcam çok süper birşey oluyor2 temennim var
müziklerin düzelmesi ve çatışma sahnelerinin özellikle düzeltilmesi bunlar şuan 2 sorun gibi duruyor
müzikler hadi neyse ama o çaıtşma sahneleri olmaz
Verme aga