Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Şuan Fragman Hazırlanıyor Resmi Çekip Atalım mı ?:D

Şuan Burada Çok Yoğun Bir Şekilde Çalışılıyor..!
Fragman Hazırlıkları Tamamlandı.Yarın Yazete.com'a Koymak için hazırlanılıyor..
8EdEQd.jpg

size 1 kıyağım daha var. :D
zaten kaynağı söylemiştin usulünce dğil mi aga ben öyle hatırlıyorum içerden alıyordun arkadaşın var dı 🙂

@Polat Şaşmaz aga suskun çocuk kim aga ?

Bu resimde yazıyor :A
@34rcp44 aga nerde kaldı tüyomuz :D

zaten kaynağı söylemiştin usulünce dğil mi aga ben öyle hatırlıyorum içerden alıyordun arkadaşın var dı 🙂

@Polat Şaşmaz aga suskun çocuk kim aga ?
aynen aga ben şuanki admini olduğu sayfayı ben verdim ama bu kaynağı söyleyemem :D

hazırmısınız geliyo:A

teknik bir arızadan dolayı tüyoyu paylaşamıyoruz :(

Son düzenleme:
TÜYO|Siyah Sancak Bu Bölümde IŞİD Kılığına Girip Masum İnsanları Kurtaracaklar. !

aga fragmanada 34--4 saat kaldı bu hafta fazla set fotosu da çıkmadı
2 temennim var
müziklerin düzelmesi ve çatışma sahnelerinin özellikle düzeltilmesi bunlar şuan 2 sorun gibi duruyor
müzikler hadi neyse ama o çaıtşma sahneleri olmaz

2 temennim var
müziklerin düzelmesi ve çatışma sahnelerinin özellikle düzeltilmesi bunlar şuan 2 sorun gibi duruyor
müzikler hadi neyse ama o çaıtşma sahneleri olmaz
aga fragmanada absürt absürt müzikler koyuyorlar gaza gelemiyoruz ya inşallah adam akıllı bir müzik koyarlar , bak şimdi hekimoğlu konulan bir sahneyi atıcam çok süper birşey oluyor

Son düzenleme:
Herkesin bayramını kutluyorum.. yeni müzikler çok güzel.. diziyi çok farklı kılıyor.. Gökhan Kırdar gerektiğinde eski müzikleri kullanıyor.. bence hiç karışmayalım. Eski müzikleri az ve yerinde kullanarak, daha da tat veriyor.. eleştirilecek tek konu aksiyon sahneleridir. Onun dışında verilen mesajlar olağanüstüdür.. tüm ekibe helal olsun.

Tapatalk 2