Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

233.bölüm de yani bu hafta malesef ömer baba ölücekmiş :(

@china_shangai , @takas , @Maskeli Fedai , @kvp-medya , @Çiğdem- ,
Bunu okuyunca yalnız top patladı ha :(

malesef aga yaa benim vadi tarihinde en çok üzüldüğüm anlar olucak bu sahneler ben dayanamam kesin ağlarım :T 🙁
Ya aga Karayı kaybetmenin acısının üstüne bir de Ömer Babamızı da kaybedersek ne olacak ya İnşallah ölmez bende kesin ağlarım annem babamla beraber ailecek ağlar dururuz :T

Ben 'ertelendi' zannettim bir an için.. Ömer baba karakterin sonuna geldiklerin sinyalleri veriliyordu zaten.. büyük bir kayıp olacaktır.. onunla verilen güçlü mesajlar Vadi için çok önemliydi..

Tapatalk 2
aga o karekter çok önemliydi ya en sevdiğim 2. karekterdi polat tan sonra bence vadinin olmazsa olmazlarındandı @china_shangai abi de böyle düşünüyordu çok üzüleceğimiz kesin , fragmanda akşama çıkıcak büyük ihtimalle

aga o karekter çok önemliydi ya en sevdiğim 2. karekterdi polat tan sonra bence vadinin olmazsa olmazlarındandı @china_shangai abi de böyle düşünüyordu çok üzüleceğimiz kesin , fragmanda akşama çıkıcak büyük ihtimalle
Emin Olcay Vadiye 12 yılda büyük katkıda bulunmuştur.. Vadi için kesinlikle ne kadar önemli de olsa, 'yerinde' bitirmeleri en iyisi olacaktır. Emin Olcay'ın da yorulduğunu ve artık ayrılması gerektiğini düşündüğünü öncelerde dile getirmiştir.. Karakter bir efsanedir zaten, ayrılığı da buna yakışır şekilde bitmeli.. bence önemli olan budur.. olaylı şekilde ayrılmaktansa, Gürkan gibi efendi şekilde ayrılmak..

Tapatalk 2

Son düzenleme:
Emin Olcay Vadiye 12 yılda büyük katkıda bulunmuştur.. Vadi için kesinlikle ne kadar önemli de olsa, 'yerinde' bitirmeleri en iyisi olacaktır. Emin Olcay'ın da yorulduğunu ve artık ayrılması gerektiğini düşündüğünü öncelerde dile getirmiştir.. Karakter bir efsanedir zaten, ayrılığı da buna yakışır şekilde bitmeli.. bence önemli olan budur.. olaylı şekilde ayrılmaktansa, Gürkan efendi şekilde ayrılmak..

Tapatalk 2
aga acaba ölümü nasıl olur veya sence nasıl ölmeli

aynen aga bir erhan birde nazife anne kaldı
Nazife Anne de bence çıkar diziden

Vadi senaristlerinin öncelikli olarak yapması gereken Memati gibi Abdülhey gibi Kara gibi yeni yeni efsaneler çıkartmak olmalı. Bahadır Özdener,Cüneyt Aysan,Raci Şaşmaz olsaydı eminim ilk önce bunu yaparlardı ve yerlerini doldururlardı İnşallah şimdi ki senaristler bunu yapar ve yerlerini doldururlar İnşallah

Vadi senaristlerinin öncelikli olarak yapması gereken Memati gibi Abdülhey gibi Kara gibi yeni yeni efsaneler çıkartmak olmalı. Bahadır Özdener,Cüneyt Aysan,Raci Şaşmaz olsaydı eminim ilk önce bunu yaparlardı ve yerlerini doldururlardı İnşallah şimdi ki senaristler bunu yapar ve yerlerini doldururlar İnşallah
Raci, Bahadir, Cüneyt "karakter" üretiminde bir numaralardi bence..yazdiklari her karakter ve onu canlandiran dogru oyunculari bulmalari ile efsane olmustur.. en cok bu yani eksik kalacak Vadinin.. harika karakterler üretiyorlardi.. karakterlerin ismine kadar..

Son düzenleme:
belliydi zaten aga bilerek karayla üst üste getirdilerki polat daha çok sinirlenip hırs yapsın ve düşmanlarını öldürsün
aga dediğin gibi bir sürü sinyal çaktılarda ben yine de bir ümit ölmesin diye bekliyordum

aga çok doğru yazmışsın senin söylediklerinin inşallah olur

Forum İstatistikleri

Konular
176,294
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato