Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

yok aga ben beğendim ama eski müzikleride kullanmak lazım benim konuştuklarım beğenmişler valla herşey yeri ayrı 🙂
aga eğri oturalım doğru konuşalım bizim müthiş müziklerimiz var saçmalıklara gerek yok bazen öyle müzikler çalıyor ki çalmak için çalıyor yani
bunu söyleyen arkadaşım sağlam vadicidir o söylüyorsa mutlaka doğruluk payı vardır ki bende katılıyorum ona
ışid sahnelerinde çalan müzik hariç geri kalan tüm yeni sezon müzikleri kötü ve vadiye yakışmıyor

aga eğri oturalım doğru konuşalım bizim müthiş müziklerimiz var saçmalıklara gerek yok bazen öyle müzikler çalıyor ki çalmak için çalıyor yani
bunu söyleyen arkadaşım sağlam vadicidir o söylüyorsa mutlaka doğruluk payı vardır ki bende katılıyorum ona
ışid sahnelerinde çalan müzik hariç geri kalan tüm yeni sezon müzikleri kötü ve vadiye yakışmıyor
aga benim tek beğenmediğim müzik acayip bir müzik var ya sttar aganın müziği hrhalde o kötü işte , aga yenilik güzeldir gereklidir ama vadi yi vadi yapan o efsane müzikler de unutulmamalı 60 dakika müzik çalıyorsa 40 dakika eski 20 dakika yeni müzik çalınmalı yani bir denge sağlayıp yeniyşe eski müzikleri en iyi şekilde kullanmaları gerekir

aga benim tek beğenmediğim müzik acayip bir müzik var ya sttar aganın müziği hrhalde o kötü işte , aga yenilik güzeldir gereklidir ama vadi yi vadi yapan o efsane müzikler de unutulmamalı 60 dakika müzik çalıyorsa 40 dakika eski 20 dakika yeni müzik çalınmalı yani bir denge sağlayıp yeniyşe eski müzikleri en iyi şekilde kullanmaları gerekir
aga vadiye uygun müzikler değil ya ışid sahnelerinde çalan varya o müziğe hasta oldum zil sesim hatta ama diğerleri olmamış
fehminin sahnelerinde çalan müzik berbat mesela cahitin sahnelerinde çalan saçma sapan müzikler var yani bu sene müzikler ilk kez sıkıntılı vadiye yakışmayan müzikler yapılmış eski müzikler kullanılmalı türküler kullanılmalı bizim müziklerimizin eşi benzeri yoktur yeniliğe bu konuda hiç gerek yok zaten bu son bölümde eski müzikler arttı umarız yeniler tamamen kalkar aga

türkü bende bekliyorum gökhan reisden epeydir duymuyoruz pek

Vadiyle ilgili yorumlar.Önceki bölümlerin de yorumları var

Alıntıdır

yeni sezonuyla izleyenlerini şaşırtmaya devam ediyor. hem çekim kalitesi hem yeni konsepti çok iyi başladı çok iyi gidiyor. bu akşam da şu ana kadar yayınlanan kısmıyla seviyesini her bölüm artıracağını gösterdi.

polat'ın ışid'i tahta üzerinde analiz etmesi ve polat'ın amon'la olan konuşması tekrar izlenmelidir.
çok sağlam analizler var.

yeni bölümlerdeki uluslararası siyasi mesajlar harikadır tek kelimeyle. özellikle de ışid'in güzel bir şekilde anlatılması. ışid'in nasıl ortaya çıktığı, neyi amaçladığı, gerçek islam'ı temsil etmediği çok güzel bir şekilde anlatılmaktadır.rtlar vadisi'nin özellikle orta doğu'da ve asya ülkelerinde izlendiği gerçeği var. dünyanın çoğu yerinde hayranı olan bir dizi olması ve bu konuları bu şekilde işlemesi, özellikle de orta doğu'daki insanların ışid'in ne olduğunu daha iyi anlamasına yardımcı olmaları takdire şayandır. polat'ın ölmemesi, mermilerden sıyrılması falan felan bunlarda abartı var elbette. fakat sizin izlediğiniz amerikan filmlerinin (aksiyon filmlerinde) %80'inde o abartı var zaten. birebir aynısı yani. sadece bruce wills'in filmlerini ya da wesley snipes'ın filmlerini izlesen yeterli. daha nicolas cage'yi saymıyorum bile.
güncel konuları bu şekilde başarılı bir biçimde işleyen, cesurca işleyen ve bunun için de gerek emek, gerekse tonlarca para harcayan, mümkün olduğunca hata yapmamaya çalışan, eleştirilere kulak veren ekip takdir edilmelidir. ben artık futbolu takip etmiyorum, şikeli ligi takip etmem. dizilerin zaten hiç birini izlemiyorum. bizimkiler gibi, ekmek teknesi gibi diziler yok. hatta şimdikilere baktığımda ferhunde hanımlar, en son babalar duyar gibi diziler bile daha kaliteli geliyor bana. eskiden öylesine izlediğim, sırf vakit geçsin diye izlediğim diziler, şimdiki dizilerin yanında hayli başarılı, profesyonelce yapımlar olarak geliyor gözüme. bu yüzden kurtlar vadisi'nin verdiği mesajlar bazılarının hoşuna gitmese de, internetteki çeşitli platformlarda eleştiri alsalar da, bu durum kv'nin türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi dizisi olduğu gerçeğini değiştirmez. eski kv'yi zaten biliyoruz da, mevcut diziler arasında da kv alır götürür bu işi. çünkü geriye kalan dizilerin büyük bir bölümü aşk, duygusallık, zengin çocuk fakir çocuk ilişkilerine dayanan yapımlardan ibaret. yani izle izle bayıl.

10155011_288317341363854_2170942032396951298_n.jpg

kampı bombalamışlar anlaşılan

star kurt seyit ve şurayı perşembe günü pt2 de yayınlayacakmış

bayramın kutlu olsun abiciğim öpüyorum ellerinden :bhr::bhr::bhr:
Çok teşekkürler kendimi baya yaşlanmış hissettim:))))

hahah yok yok olgunluk diyelim biz ona 🙂🙂
Senin Can'ın saolsun ablacım:))))

Forum İstatistikleri

Konular
176,306
Üyeler
8,561
Son Üye
Kcrosfahre