Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

ya o akif başımıza bela oldu o boks sahnesi ne kadar gereksiz bir sahne hiç izlemiyorlar mı gerçekten çok kötü gözüküyor
hiç hatırlatma aga o kadar gereksiz bir sahneydi ki ne gerek var yani herşey mükemmel buna ne gerek var 1 yumrukla adamı nakavt ediyo

Akif geri donmesin tilki dublinde otemizlesin onu birde arakadasin geri donus hikayesini seyredemem:))
aynen abi bizde onu isteriz ama geri dönüşü olur heralde akif sonuçta boru değil :D

tam bilemiyecem de sonlara doğruydu aga 60.dakika dan sonrasına bir bak

Kadir ra icin onemli bir yabanci bir aktorle konustuklari haber dogru mu sence eger oda olursa muhtesem olur

şu çatışma sahnelerine biran önce çözüm bulmaları lazım şimdi tekrar baktım çatışma sahneleri cidden kötü yakışmıyor vadiye
eleştirilerim ise;

ülkeden ülkeye geçiş olmasın bi orda bi burda milletin kafası karışıyor
müzikler 2-3 tanesi dışında eskilerden oluşmalı bundan çok kişi şikayetçi

Kadir ra icin onemli bir yabanci bir aktorle konustuklari haber dogru mu sence eger oda olursa muhtesem olur
doğru abi güvenilir yerlerden haberler çıkıyor, hem düşüncede mantıklı andy garcia nın karşısına türk bir oyuncu koysan olmaz , bakalım kim olacak bu isim

şu çatışma sahnelerine biran önce çözüm bulmaları lazım şimdi tekrar baktım çatışma sahneleri cidden kötü yakışmıyor vadiye
eleştirilerim ise;

ülkeden ülkeye geçiş olmasın bi orda bi burda milletin kafası karışıyor
müzikler 2-3 tanesi dışında eskilerden oluşmalı bundan çok kişi şikayetçi
çatışma sahneleri şu an en çok aksayan konu bir çözüm gelmesini bekliyorum

eğer bu bölümde çatışma sahneleri böyle olursa doğan ümit karaca ya güle güle desinler
selahattin sancaklı yönetmenliğe alınsın
onun yönetmenliği de mütihş zamanında gördük
bu adam aksiyonun a sından anlamıyor belli

eğer bu bölümde çatışma sahneleri böyle olursa doğan ümit karaca ya güle güle desinler
Bence yönetmen Serdar Akar yada Sadullah Şentürk olsun

yok aga o görüntü yönetmenlğinde iyi iş çıkarıyor, illa yönetmen değişecekse sadullah şentürk gelsin

serdar akar başka bir dizi için çalışıyor aga vadiyle pek bi alakası yok zaten
onur tanı arayacağım hiç aklıma gelmezdi he :D
bu arada bu adam onur tan dan daha iyi bir yönetmen kamera açıları çekimleri falan sinema modunda sadece silah efectleri ve seslerinde bir problem var

yok aga o görüntü yönetmenlğinde iyi iş çıkarıyor, illa yönetmen değişecekse sadullah şentürk gelsin
öyle aga zaten müthiş görüntü kalitesi var adam uçuruyor kalite vadiyi ama bu çatışma sahnelerini görmektense onu yönetmenliğe getirsinler çok daha iyi iş yapar o koltukta
eğer bu bölümde çatışma sahneleri aynı olursa cidden olmaz ben hiç eleştirmek istemem aksiyon çekmez zordur diye ama vadide ki en kötü ses ve efektler var
özellikle o sesler sanki oyundan indirmişler
onur tan buna bin çekermiş kıymetini bilemedik :d

bu arada bu adam onur tan dan daha iyi bir yönetmen kamera açıları çekimleri falan sinema modunda sadece silah efectleri ve seslerinde bir problem var
Yonetmen degisikligi isi yas onu kafanizdan cikarin muhtemelen serdar akar getirmistir suan ki yonetmenimizi ona bay bay dersen serdar akara demis olursun pana da bunu bu sartlarda asla yapmaz

Yonetmen degisikligi isi yas onu kafanizdan cikarin muhtemelen serdar akar getirmistir suan ki yonetmenimizi ona bay bay dersen serdar akara demis olursun pana da bunu bu sartlarda asla yapmaz
abi madem öyle o da gitsin vadiye bişey yaptığı yok zaten yeni dizi bizi ilgilendirmez ki bizi vadi ilgilendiriyo
ismini duyunca ne kadar sevinmiştik ama adamın bişey yapmadığı ortada bu çatışma sahnelerini nasıl görmüyor ya aklım almıyor benim

Neresi iyiydi aga tamamen berbattı gerçi bu sene ondan daha berbat ama senaryo o açığı kapatıyor :D
yok aga o kadar da değil adam tecrübelenmişti ama kendini işe vermiyordu reaksiyonu izliyorum çatışma sahneleri bizimkinden kat kat iyi kuru sıkı silah kullanıyolar bide

bu sene senaryo süper ötesi görüntü kalitesi falan işte o yüzden bu çatışma sahneleri kabul edilemez

abi madem öyle o da gitsin vadiye bişey yaptığı yok zaten yeni dizi bizi ilgilendirmez ki bizi vadi ilgilendiriyo
ismini duyunca ne kadar sevinmiştik ama adamın bişey yapmadığı ortada bu çatışma sahnelerini nasıl görmüyor ya aklım almıyor benim

yok aga o kadar da değil adam tecrübelenmişti ama kendini işe vermiyordu reaksiyonu izliyorum çatışma sahneleri bizimkinden kat kat iyi kuru sıkı silah kullanıyolar bide

bu sene senaryo süper ötesi görüntü kalitesi falan işte o yüzden bu çatışma sahneleri kabul edilemez
Takas insanlara kiziyoruz ama ne kadar ekmek o kadar kofte yapma durumu da olabilir hersey necati beyde bitiyor sen ben o goruyoruzda senelerce bu isi yapan pananin ekibi gormuyor mu bastir parayi kuru sikiya don olaya tek tarsfli bakmamak gerek

Aga bende sana bunu soracam Vadinin çatışma sahnelerini dikkatlice inceliyorum bazen taşa falan kurşun çarpıyor o kuru sıkı mı yoksa kendileri mi yapıyor

Takas insanlara kiziyoruz ama ne kadar ekmek o kadar kofte yapma durumu da olabilir hersey necati beyde bitiyor sen ben o goruyoruzda senelerce bu isi yapan pananin ekibi gormuyor mu bastir parayi kuru sikiya don olaya tek tarsfli bakmamak gerek
abi bu muhabbette sıktı ama kaçak bile stv nin bazı dizileri bile o reytignlerle kuru sıkı kullanıyor biz mi kullanamayacaz
vadinin çeyreği izlenmeyen diziler kuru sıkı kullanıyor bu kadar para harcanıyor oyuncu alınıyor emek veriliyor bir kuru sıkıya mı para yok ben inanmıyorum böyle bişeye
sadece kuru sıkı değil o sesleri düzeltmeleri lazım
Usta herşeyi yapıyor daha ona tek kelime söz söyleyemeyiz iş yönetmenlerde biter onlar kuru sıkı istese usta mı karşı çıkacak
yönetmense yapacak abi vadi ona emanet edilmiş yeni gelmiş bide
açık söylim bu yönetmeni hiç beğenmedim İnşallah biran önce gider

Aga bende sana bunu soracam Vadinin çatışma sahnelerini dikkatlice inceliyorum bazen taşa falan kurşun çarpıyor o kuru sıkı mı yoksa kendileri mi yapıyor
aga kendileri yapıyolar onları hepsini

vadi böyle devam etsin hep bem çok memnunum gidişattan özellikle senaryo sağlam bu da oldukça sevindirici

vadi böyle devam etsin hep bem çok memnunum gidişattan özellikle senaryo sağlam bu da oldukça sevindirici
aga şuan tüm dizilerin senaryosunu topla vadinin çeyreği etmez vadinin senaryosu çok çok üst düzey müthiş bir çalışmanın ürününü izliyoruz her perşembe bundan dolayı çok şanslıyız
bu konuları anlatabilecek bir dizi daha yok

Forum İstatistikleri

Konular
176,320
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato