Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Türk televizyon tarihinin rating rekoru Galatasaray'a aittir.Galatasaray-Juventus maçı kırılması imkansız olan 42.90 rating yapmıştır.
tamam aga rekor gs ya aitti zaten ben tersini iddia etmiyorum sadece senin dediğin gibi öyle büyük farklar yok 😀 neyse bunu çok konuştuk vadiye geçelim ama bir cevap daha yazıp bu konuyu kapatacam

tamam aga rekor gs ya aitti zaten ben tersini iddia etmiyorum sadece senin dediğin gibi öyle büyük farklar yok 😀 neyse bunu çok konuştuk vadiye geçelim ama bir cevap daha yazıp bu konuyu kapatacam
aga geçen seneki türkiye kupası maçlarına baksana en basit veri
gs hep fb den çok oran alır
vadi kaç kez fener maçlarını geçti :D

aga tamam bakayımda geçen sene ilk turda fethiyeye elendik :F
doğru aga ondan önceye bak o zaman :D
neyse bu konuyu kapalım boşver

https://fav10.net/forum/threads/necati-Şaşmazın-Şiiri-vadide.234690/#post-2105796

konuya bakın agalar

aga o maç yarı final maçıydı ve karşısında vadi yoktu sen sadece 2 kıyaslamayı yapıyorsun tarihin tüm reyting rekorları vadiye aittir
neyse sen istedin bekle kanıtlarla geliyorum şimdi :D

Uluslararası dizimiz efsanemiz Kurtlar Vadisi :D
burda tarihin tüm rekorları gs ye aittir diyeceğime vadiye aittir demişim :kiki:
o da doğru gerçi :d

@china_shangai abi amon nasıl raconu kesti valla adamın bir bakışı var her şeyi anlatıyor , bu 3.bölümü oldu denilene göre 1 bölümü kaldı

not:balığı öyle bir yediki resmen acıktım izlerken :X

@china_shangai abi amon nasıl raconu kesti valla adamın bir bakışı var her şeyi anlatıyor , bu 3.bölümü oldu denilene göre 1 bölümü kaldı

not:balığı öyle bir yediki resmen acıktım izlerken :X
aga çok başka bi oyuncu ya karizma konuşması bakışları tavrı adam ben yıldızım diye bağırıyor resmen
dediğin gibi çok güzel yiyodu balığı :D
RA RAA :D

10411331_1561013767455212_3506337184872411942_n.jpg

agalar sonunda muradımıza ericez tilki ye kavuşacaz 😀

dün eski müzikler çalmaya başladı yavaş yavaş ateşle dans mesela en sevdiğim müziklerden biri

aynen abi raskoln dışındakileri gömebilir
kadirin dediği gibi tilki bunlarla muhattap olursa karizması düşer

bilmiyorum aga ben pek anlamam o işlerden
tamam aga anladım, aslında tilki yle polat ın hiç değilse kgt nin muhatap olması gerekir

tamam aga anladım, aslında tilki yle polat ın hiç değilse kgt nin muhatap olması gerekir
aga bak sen söyleyince aklıma geldi tilki kgt yi temizlemesin vallahi efsane bi dönüş olur keşke hepsini tek tek öldürse akifte geri dönse onu da temizlese :D

aga bak sen söyleyince aklıma geldi tilki kgt yi temizlemesin vallahi efsane bi dönüş olur keşke hepsini tek tek öldürse akifte geri dönse onu da temizlese :D
ya o akif başımıza bela oldu o boks sahnesi ne kadar gereksiz bir sahne hiç izlemiyorlar mı gerçekten çok kötü gözüküyor

aga siyah sancak ışidi tek tek indirirken polatta silah sıkmadan yürüyordu o sahne kaçıncı dakkalarda hayran kalmıştım oraya tekrar izlicem o kısmı

Akif geri donmesin tilki dublinde otemizlesin onu birde arakadasin geri donus hikayesini seyredemem:))