Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Borsaya gorusmeler basladi diye aciklama yapmadan n inanmam:)))))))
abi bakalım görecez zaten bu masrafı bu raytinglerle karşılayamaz 😀

Valla tamda 3. Golu attik gozun aydin diyecektim sen benden hizli ciktin bir uzuldum bir uzuldum bilemezsin uzuntuden bu gece corapsiz yatacam:))))))))) @Maskeli Fedai ye selam olsun🙂
bende çok üzüldüm o kadar üzüldüm ki uykum kaçtı yani :A :F

Kadir su anda gs tv yi seyrediyorum tam komedi yaaa olursun gulmekten acayip haz verici:))))))

hele ik golden sonra ki ergeni gördün mü o hakemi sevmem diyio atletico maçındada iyi değildi diyp faulu vermedi golü yedik diyo :F

aman bu prandelli gs dan ayrılmasın adam üçlü defans oyanatıyomuşş takımı :A
Bugun senle ayni seyleri dusunup ayni seyleri seyrediyormusuz yoksa sende kova fenerli misin:))))) bu arada bizim durumlarda icler acisi

Kurtlar Vadisi Pusu yarın ki bölüm ile yine tarih yazacak.. yarın tansiyon düşmez. Aksiyon sahneleri bizi yerimizde oturtmaz.. Garcia yine bir hafta boyunca tartışma konusu olacak.. 232.Bölümle ilk aramızı da vereceğimizi düşünüyorum.. böyle bölümler olduğu sürece verilecek aralar pek etki etmez.. bu bölümler tekrar tekrar izlesen doymasın.. Yarın yüksek reyting almayız belki ama maçı devirirsek almış kadar oluruz.

Tapatalk 2

Ben RA ya kafayi taktim acaba RA karsimiza nasil cikacak konusu nasil islenecek

Yeni müzikler Vadiye çok ayrı bir hava kattı.. özelikle de 231.Bölümün ilk sahnesinde ki müzik uyumu harika.. Garcia'nın 'Merhaba İstanbul' sözleri beynimize kazınmış gibi.. sesiyle te karizmasıyla mest ediyor.. Necati Şaşmaz'a da büyük manevi destek olduğunu düşünüyorm.. dizimize sağolsun büyük katkısı oldu.. Kenan ile Hakan gitti belki ama Garcia kalktı geldi ve yanlız bırakmadı..

Tapatalk 2

Hergece oldugu gibi bu gecede moviemaxte vadinin ilk serisini izliyorum bolum 71 sanirim nergis karahanli ile omer babanin diyaloguna sahit oldum aynen soyle
ayyakkabim yok diye uzuluyordum yolda karsimdan gelen ayaksiz adami gorunce sevindim .hz mevlana ben bu soze ne diyeyim ancak saygiyla egilirim muhtesem muhtesem muhtesem:)

Bugun ki son diyalog ta dogu beyle polat arasinda dogu beyin polata nasihati
biz tahtaravelliyiz bir birini yukari cikaririz bir digerini bazen yukardakini assagiya dusururuz assagida ki bir daha yukari cikamaz o zaman oyunculari degistiririz kendine bu oyun icinde bir yer sececeksin ama benden sana tavsiye ayaklarin yere saglam bassin:) bu diyalog karahanli ruslar ve kirve arasindaki savasin baslamasina ramak kala polatin dogu beyden bu savasta nasil bir pozisyon alacagini sormasi uzerine dogu beyin polata nasihatidir. Harika diyaloglar tarihe gececek nasihatlar iste bizim @Master.1000 kardesle bi tarafimizi yirtmamiz bu yuzden polata yol cizecek gerektiginde onunu acabilecek bir dayiya ihtiyac var yada dogu beylere:)

Son düzenleme: