necati şaşmaz farkı aga adam coştu resmenÇok iyi artık ülke dışından transferlere başladık.
necati şaşmaz farkı aga adam coştu resmenÇok iyi artık ülke dışından transferlere başladık.
Aynen aga usta süper işler yapıyor umarım aynı şekilde devam eder.necati şaşmaz farkı aga adam coştu resmen
aga seyirci gereken ilgiyi gösterirse usta inşallah böyl devam eder, bu reyting oranlarıyla bu iş yürümez zaten tonla masraf ediyor adamAynen aga usta süper işler yapıyor umarım aynı şekilde devam eder.
Borsaya gorusmeler basladi diye aciklama yapmadan n inanmamPana Film Dünyaca Ünlü Bir Aktörle Daha Görüşmelere Başladı...
Şuan İsmi Saklanmakta..
Yeni Girecek Aktör İngiliz Baronunu Canlandıracak...
Valla tamda 3. Golu attik gozun aydin diyecektim sen benden hizli ciktin bir uzuldum bir uzuldum bilemezsin uzuntuden bu gece corapsiz yatacamabi gs 3. golüde yedi maçı izleyemiyoz ya![]()
abi bakalım görecez zaten bu masrafı bu raytinglerle karşılayamaz 😀Borsaya gorusmeler basladi diye aciklama yapmadan n inanmam))))))
bende çok üzüldüm o kadar üzüldüm ki uykum kaçtı yaniValla tamda 3. Golu attik gozun aydin diyecektim sen benden hizli ciktin bir uzuldum bir uzuldum bilemezsin uzuntuden bu gece corapsiz yatacam)))))))) @Maskeli Fedai ye selam olsun🙂
Bugun senle ayni seyleri dusunup ayni seyleri seyrediyormusuz yoksa sende kova fenerli misinhele ik golden sonra ki ergeni gördün mü o hakemi sevmem diyio atletico maçındada iyi değildi diyp faulu vermedi golü yedik diyo
aman bu prandelli gs dan ayrılmasın adam üçlü defans oyanatıyomuşş takımı![]()
Bende koyuyumdur ayni zamanda kongre uyesiyim babamda divan uyesidir genel kurullarda oy kullanirimaynen abi koyu fener liyimdir yani , bizi açma iyiki avrupada falan değiliz 🙂
atarlı ergen
Bu mu Çiğdem Baturdan daha güzel yok daha neler aga ama o attığım resimde Ayşe Çiğdem Batura biraz yaklaşmış ama geçememiş gene
tamamdır aga normale döndük değil mi zaten vadiye de sayılı saatler kaldıAga bence mesajları silelim konu değişti konu kilitlenmesin
Tamamdır aga sağolasıntamamdır aga normale döndük değil mi zaten vadiye de sayılı saatler kaldı
geçmiş olsun aga dediğin gibi 21 saay kalmış 🙂 bu arada yine yedinizTamamdır aga sağolasınKaç saat kaldı ki şurada hastayım boğazlarımdan sanki sıkıyorlar hesaplayamadım sen hesaplıyıver
21 saat kalmış şimdi ger geldi boğaz![]()