Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

hastamız var yarın beyin standı takılacak herşey yolunda olursa büyük ihtimalle yanınızda olurum ama bir aksilik olursa allah korusun diyelim o zaman uzun zaman sizlerle olamayabilirim
tamam abi tabi inşallah bir sıkıntı olmasın da gerisi önemli değil

sahilde vurulan safiye değildi değilm i vurulan çocuklardı herhal gaye gürsel bu senede kurtlar vadisinin kardosunda yer almaya devam edicektir

Polat baba mı sen kaçırmadıysan kim kaçırdı diye sordu tam hatırlamıyorum.Amon da Raya sor Ra ingiltere olduğuna göre ışidin kontrolü şu anda İngiltere de demek oluyor.Birde Ömer baba boş binaları bombalayıp beni sizinle savaştıklarına inandıramazlar cümlesinde Amerikaya müthiş bir gönderme vardı

Polat baba mı sen kaçırmadıysan kim kaçırdı diye sordu tam hatırlamıyorum.Amon da Raya sor Ra ingiltere olduğuna göre ışidin kontrolü şu anda İngiltere de demek oluyor.Birde Ömer baba boş binaları bombalayıp beni sizinle savaştıklarına inandıramazlar cümlesinde Amerikaya müthiş bir gönderme vardı
aynen aga gündeme dair çarpıcı tespitlerde bulundular ve bu tespitlerini hiç eğip bükmeden çatır çatır söylediler

Vadiyi bunun için sevdik sonuçta aga gerçekleri söylediği için birileri yandaş mandaş desin Vadi her zaman gerçekleri anlattı ve anlatmaya devam edecek
aynen aga doğan medya gurubunda dahi aynı çizgisinde devam ediyor o yüzden de gazetelerin vs. üyev evlat muamelesi görüyor

bu kadın Meltem Tüzüner ?

PEQj38.jpg

@takas @Polat Şaşmaz özet konusunu açın agalar

10659164_741080745927062_7814865184336376418_n.jpg

Ömer Baba’yı bulup kurtarmak için yola çıkan Polat’ın karşısında duran engeller beraberinde birçok sürprizi getirir. Bu yolculukta alacağı haberler ve karşılaşacağı isimler Polat Alemdar’ı durdurabilecek midir?
Mr. Key, sinsi planını harekete geçirmeye başlamıştır. Dört bir koldan gerçekleştirdiği hamleleri nasıl sonuçlar doğuracaktır?
Polat Alemdar ile yaptığı görüşmenin ardından bir sonraki hamlesini kurgulayan Amon, İstanbul’da sürpriz isimlerle çok önemli konular konuşur.
Kara, Ömer Baba ve Cahit kıskaçtadırlar. Çember daralmakta ve acımasız güçler hain amaçlarını bir bir uygulamaktadırlar.
Polat Alemdar ise, boyun eğmeyecek ve zalimlere aman vermeyecektir.,

evet, meltem tüzüner 🙂 @Eski Yara

Son düzenleme:
özet ve resimler harika maskeli nin de dediği gibi heyecan artuyor

@Maskeli Fedai aga , agalar bi foto koydum isterseniz bi inceleyin sonra bi görüşelim 😀

@-KADİR- kardeşimin dediğini sezon başından beri düşünüyorum bende
anlatılan konular o kadar derin ki millet anlamaz bunları biz bile bu kadar içinde olmamıza rağmen çoğu şeyi anlayamıyoruz o yüzden kesinlikle basit bir dille herkesin anlayacağı bir şekilde anlatılmalı yoksa reytingler yükselmez
bu konular o kadar müthiş ki adamlar harika ötesi senaryo yazıyolar yani bunun eşi benzeri yok @china_shangai abinin dediği gibi Usta kendine dikkat etmeli bu işler çok derin ve esrarengiz işlerdir
abi reytingler yükselir ama abdüle müthiş bi tören yapılsa emin ol çok daha yüksek alırdık o işlerden acayip reyting geliyor direk konuya daldılar abdülü yok saymakla yanlış yaptık
bu arada abi büyük geçmiş olsun Allah hastalara şifa dertlilere deva versin İnşallah olumlu bir operasyon geçirir ve sağlığına kavuşur

@-KADİR- kardeşimin dediğini sezon başından beri düşünüyorum bende
anlatılan konular o kadar derin ki millet anlamaz bunları biz bile bu kadar içinde olmamıza rağmen çoğu şeyi anlayamıyoruz o yüzden kesinlikle basit bir dille herkesin anlayacağı bir şekilde anlatılmalı yoksa reytingler yükselmez
bu konular o kadar müthiş ki adamlar harika ötesi senaryo yazıyolar yani bunun eşi benzeri yok @china_shangai abinin dediği gibi Usta kendine dikkat etmeli bu işler çok derin ve esrarengiz işlerdir
abi reytingler yükselir ama abdüle müthiş bi tören yapılsa emin ol çok daha yüksek alırdık o işlerden acayip reyting geliyor direk konuya daldılar abdülü yok saymakla yanlış yaptık
bu arada abi büyük geçmiş olsun Allah hastalara şifa dertlilere deva versin İnşallah olumlu bir operasyon geçirir ve sağlığına kavuşur
evet aga tam da dediğin gibi basit bir şekilde herkesin anlamsı lazım yoksa adamlar saçma damgasını yapıştırıp düşünmek kafa yormak istemiyorlar,

@china_shangai abi için yazdıklaına da amin diyorum Allah hasta dertli kullarına en tez zamanda şifa versin .

Forum İstatistikleri

Konular
176,336
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato