Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

aga bak @china_shangai abi ile beraber biz meltem in arkasındayız leyla sempatik tamam ama bu biraz kaba tabirle ''at gibi hatun'' yani :A
aga sadece boya bakılmaz ki leyla ile kıyas bile edilemez yani leyla çok çok çok daha güzel karışılaştıramıyorum bile
hee bu kızın fiziği daha iyidir manken sonuçta o kadar :d

aga sadece boya bakılmaz ki leyla ile kıyas bile edilemez yani leyla çok çok çok daha güzel karışılaştıramıyorum bile
hee bu kızın fiziği daha iyidir manken sonuçta o kadar :D
aga boya değl başka yerle de bakarız da burda detaya girmeyelim şimdi 😀 ama leyla daha farklı onu kabul ediyorum

farklı falan değil çok daha güzel aga kıyaslanamaz bile :D bunu kime sorarsan sor sonuç değişmez :D
tamam aga fiziki şartlara göre meltem hanım daha güzel , çiğdem batur da oldukça güzel bir bayan ne şanslısın ki bu güzellikler vadide deyip bu konuyu nihayete erdirmek istiyorum 😀

yav aga neresi daha güzel çok sıradan yolda görsem dönüp 1 kez daha bakmazsın bile abartma :D

harbiden yav şuan tv bomboş izleyecek bieşy bulamıyorum
aga sen abartma açık söyliyim yolda görsen müsaitsen dönüp bir daha bakarsın ve sende bir hareketlenme olur boru değil hanım türkiye 4.cü güzeli

😀

aga sen abartma açık söyliyim yolda görsen müsaitsen dönüp bir daha bakarsın ve sende bir hareketlenme olur boru değil hanım türkiye 4.cü güzeli

😀
yav aga tamam güzel de ama çiğdem baturdan nesi güzel göz var nizam var fıstık gibi gözleri bile yeter leyloşun :D

@takas aga necati şaşmaz ve kurtlar vadisi sevginden zerre şüphem yok, yalnız ben de şöyle bir sorun var izleyemiyorum yani izleyince sanki kendimi vadiye ihanet ediyor gibi hissediyorum ek olarak da ister istemez vadiyle kıyas yapıyorum yine hayal kırıklığına uğruyorum dayanamıyorum izlemeye tahammül edemiyorum

@takas aga necati şaşmaz ve kurtlar vadisi sevginden zerre şüphem yok, yalnız ben de şöyle bir sorun var izleyemiyorum yani izleyince sanki kendimi vadiye ihanet ediyor gibi hissediyorum ek olarak da ister istemez vadiyle kıyas yapıyorum yine hayal kırıklığına uğruyorum dayanamıyorum izlemeye tahammül edemiyorum
aga o olayı aşacaksın artık izlediğin hiçbir şeyi vadiyle kıyaslama çünkü ne yaparlarsa yapsınlar nasıl yaparlarsa yapsınlar hiçbir dizi vadi olamaz olmayacak o tadı veremez
o yüzden diğer dizilerle kıyaslayarak izle ben sadece dizi olarak izliyorum vadiyle hiçbişey kıyaslamam söz konusu dahi olamaz

aga o olayı aşacaksın artık izlediğin hiçbir şeyi vadiyle kıyaslama çünkü ne yaparlarsa yapsınlar nasıl yaparlarsa yapsınlar hiçbir dizi vadi olamaz olmayacak o tadı veremez
o yüzden diğer dizilerle kıyaslayarak izle ben sadece dizi olarak izliyorum vadiyle hiçbişey kıyaslamam söz konusu dahi olamaz
aga işte onu yapamıyorum ben yıllardır hiçbir diziyi takip edemiyorum artık saplantı haline gelmiş

@takas duan için Allah razı olsun cümlemizin inşaallah leyloşun konusuna kesinlikle katılmıyorum

Pana Film Dünyaca Ünlü Bir Aktörle Daha Görüşmelere Başladı...
Şuan İsmi Saklanmakta..
Yeni Girecek Aktör İngiliz Baronunu Canlandıracak...