Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Ben ra yi kafamda sener senle kapattim o olmazsa kesinlikle alpacino yada robert de niro olur onlardan otesi samda kayisi:)))))

Aman sakin ha sizin cenahtan bir tek seni kaldirabilir bu forum :)))) senden bir tane daha demek forumun cokmesi demek🙂
Yalnız o benden farklı bende acıma duygusu var acırım insanlara onda acıma duygusu yok küte pata girer mazallah :F Vadiyi başından beri seyretti hatta beraber seyrederdik :D

o kadar söylememize ragmen @34rcp44 gibi sansli olamadik maalesef.. Kordonun haberini yapti getirdi diziye.. :) Sener Sen diziye katilasa Garcia kadar olay olur gercekten.. iki efsane transfer.
vallayı bunda haklısın aga benim sayemde desem fazla abartmış olmam tabi kaynağımıda unutmayalım istediğiniz birisi varsa söyleyelim alsınlar :)

Gideyim isterseniz forumdan? :T:
acıtasyon yapma bize aga :D saçma yorumlar yapma yeter :D
abi @china_shangai hollywood yıldızıyla ilgili bi tartışmada b iadam neden rauf denktaş örneği verir benim kafa almadı sen ne diyorsun buna :kiki:

off be naptın ya benim en büyük zaafım eskiler
eskilere o kadar özlem duyuyorum ki keşke 10 sene önceye gitsek ve zaman dursa vallahi başka hiçbişey istemem

Son düzenleme:
Arkadaslar suanda moviemaxte eski vadiyi seyrediyorum cendere caliyor muhtesem

Bu sezonun bombası tartışılmaz Andy Garcia'dır.. adam Vadiye çok ayrı bir hava kattı.. 232.Bölümün en can alıcı sahnesi Profesör Martin (Mauro Martino) ile Garcia'nın sahnesi olacak kesinlikle.. bu sahneyi merakla bekliyorum.. türkçe alt yazı uygulamasıyla sahne bir o kadar daha kaliteli oluyor..

Tapatalk 2

Bu sezonun bombası tartışılmaz Andy Garcia'dır.. adam Vadiye çok ayrı bir hava kattı.. 232.Bölümün en can alıcı sahnesi Profesör Martin (Mauro Martino) ile Garcia'nın sahnesi olacak kesinlikle.. bu sahneyi merakla bekliyorum.. türkçe alt yazı uygulamasıyla sahne bir o kadar daha kaliteli oluyor..

Tapatalk 2
aga bence bu hafta direk bi sahne seçmemiz çok zor olacak
kara ölüyor
kordon sahaya iniyor yeni siyah sancak timiyle
usta yine sahalarda
çok olay var bence o sahnenin önüne geçecek sahneler olur

Arayış müziği ile Belge müziğini birleştirince müthiş bir müzik oluyor ya fragmana edit olarak uygulamak lazım ama süresi uzun

Biz Terlicek Hasta Olucak Çocuğu Cephede Bile Öldürmeyip Düşünen Milletiz.
Sabrederiz Çocuktur Deriz,
Sabrederiz Hata Yaptığını Anlar Deriz,
Sabrederiz Adam Olur Deriz,
Baktık Olmuyo Gökten Kurban İnmesini Beklemeyiz Masumun Tek Teline Dünyayı Kurban Ederiz...

Efsane :D

Vadiyi birde böyle izleyin :D

Yav arkadaş Polata başka dublaj mı bulamamışlar sese bak çocuk sesi :D

Son düzenleme:
Kurtlar Konseyi Nostalji
Jd1d4q.jpg

vadiye son 1 gün yine maçla çakıştık o kötü olu tabi