Polat Şaşmaz
Favori Üye
Ben ra yi kafamda sener senle kapattim o olmazsa kesinlikle alpacino yada robert de niro olur onlardan otesi samda kayisiNeden ?![]()
Aman sakin ha sizin cenahtan bir tek seni kaldirabilir bu forumBenim kuzen yani abim de burada olsaydi be keske Vallaha cok daha farkli bir ortam olurdu32 yasinda falan
Aha Kacakin fraan
Yalnız o benden farklı bende acıma duygusu var acırım insanlara onda acıma duygusu yok küte pata girer mazallahBen ra yi kafamda sener senle kapattim o olmazsa kesinlikle alpacino yada robert de niro olur onlardan otesi samda kayisi))))
Aman sakin ha sizin cenahtan bir tek seni kaldirabilir bu forum))) senden bir tane daha demek forumun cokmesi demek🙂
Abi güldürüyon yineBen ra yi kafamda sener senle kapattim o olmazsa kesinlikle alpacino yada robert de niro olur onlardan otesi samda kayisi))))
Aman sakin ha sizin cenahtan bir tek seni kaldirabilir bu forum))) senden bir tane daha demek forumun cokmesi demek🙂
aman aga böyle iyiBenim kuzen yani abim de burada olsaydi be keske Vallaha cok daha farkli bir ortam olurdu32 yasinda falan
Aha Kacakin fraan
abi zaten gülmekten başka bişey yapamıyoruz ah çd ahSadece guluyorum))))
vallayı bunda haklısın aga benim sayemde desem fazla abartmış olmam tabi kaynağımıda unutmayalım istediğiniz birisi varsa söyleyelim alsınlaro kadar söylememize ragmen @34rcp44 gibi sansli olamadik maalesef.. Kordonun haberini yapti getirdi diziye..Sener Sen diziye katilasa Garcia kadar olay olur gercekten.. iki efsane transfer.
acıtasyon yapma bize agaGideyim isterseniz forumdan?![]()
off be naptın ya benim en büyük zaafım eskilerEskiler..
Arayış
Bu müziği dinleyince duygulanmamak elde değil be hey gidi günler
Settar Ağa Theme
aga bence bu hafta direk bi sahne seçmemiz çok zor olacakBu sezonun bombası tartışılmaz Andy Garcia'dır.. adam Vadiye çok ayrı bir hava kattı.. 232.Bölümün en can alıcı sahnesi Profesör Martin (Mauro Martino) ile Garcia'nın sahnesi olacak kesinlikle.. bu sahneyi merakla bekliyorum.. türkçe alt yazı uygulamasıyla sahne bir o kadar daha kaliteli oluyor..
Tapatalk 2
aga bence bu hafta direk bi sahne seçmemiz çok zor olacak
kara ölüyor
kordon sahaya iniyor yeni siyah sancak timiyle
usta yine sahalarda
çok olay var bence o sahnenin önüne geçecek sahneler olur
ama en azından atv de olduğu gibi maç olduğu zaman ertelenme kaygımız yok ne olursa olsun kanal d tehir etmez dizimizivadiye son 1 gün yine maçla çakıştık o kötü olu tabi
aynen abi öyle daha kötü oluyodu böyle iyiama en azından atv de olduğu gibi maç olduğu zaman ertelenme kaygımız yok ne olursa olsun kanal d tehir etmez dizimizi