Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

kanal d çalışıyor inşallah hakkımız olan reytingleri alırız, abi ben kaçıyom hayırlı geceler @Master.1000 iyi geceler aga​
Allah rahatlık versin kardeşim

Vallah bilmiyorum da bence iyi olmuş.. bu sezonun bölümlerine de değer diye düşünüyorum. 49,99 TL'ye bu sezonun tüm bölümlerini HD kalitesinde elde etmiş oluyor insan. Bakalım abone olmayı düşünüyorum.

Tapatalk 2​
Hacı biraz evvel digitürkte dilediğin zaman diye bişey var bütün kanalların yayında olan yada bitmiş dizileri var kanal d yi açtım inanır mısın bütün dizileri mevcut sadece vadi yok adamlar tekrarları bile seyrddilmesin diye digitürkten sildirmişler adamlar her taraftan vadi gününde tv den seyredilsin diye hamleler yapıyorlar aslında benim için iyi olmadı ama vadi için çok iyi bir uygulama artık ertesi gün digitürkten tekrarını tv den izlerim yok zamanında Tv'den izle diyorlar

Ben dedim belki bu sezon tüm bölümler artık sadece Pana Tv üzeri izlenebilinir ama Kanal D pazar aksamı sitesine ekledi.. aynı gün Kurtlar Vadisi'nin resmi youtube kanalına da eklendi..

Tapatalk 2

Ben dedim belki bu sezon tüm bölümler artık sadece Pana Tv üzeri izlenebilinir ama Kanal D pazar aksamı sitesine ekledi.. aynı gün Kurtlar Vadisi'nin resmi youtube kanalına da eklendi..

Tapatalk 2​
Her ne kadar bizler kızsak ta bütün bu uygulamalar vadinin menfaatine daha fazla izlenmesi ve reytinglere direk etki etmesi için kanal d işi çok sıkı tutuyor bütün önlemleri almış sıra vadide bu sezon destan yazacak inşaallah

işte bakış açısı önemli yani seyirciyi sırf para kazanmak amaçlı bir özne olarak görmek diye de düşünülebilir ya da adamlar hizmet veriyor bu cüzi bir miktarı istemek onlarında hakkı denilebilir karar artık bireylerin

Aslında ben bir nevi bu kadar emeğin karşılığı olarak nitelendiriyorum..

Tapatalk 2

eyvallah aga bu daha iyi olmuş , nerlerdesin aga bi framan yorumunu alalım seni yakalamışken, 🙂
aga artık eskisi gibi yazasım yok sizin yorumlara bakıp çıkıyorum :) Fragmana gelince artık bu sezon kaliteli bölümler izliceğimiz için fragmanda ne olduğu beni fazla ilgilendirmiyo ben Perşembeyi bekliyorum :D

Tapatalk 2​
Her ne kadar bizler kızsak ta bütün bu uygulamalar vadinin menfaatine daha fazla izlenmesi ve reytinglere direk etki etmesi için kanal d işi çok sıkı tutuyor bütün önlemleri almış sıra vadide bu sezon destan yazacak inşaallah

İnşallah.. allah emeklerini boşa çıkarmasın. Dediğin gibi bu uygulamalar gerçekten çok iyi oldu.. bazen reklam bahanesi oluyor, bazen başka birşey, diyoruz birşey olmaz cuma günü izleriz. Bunlar bu uygulamayla bu teoriye son verdiler.. şimdi eski usül gibi 'aman kaçırmayalım' dizinin tekrarı yok.

Tapatalk 2

Kanal d nin diğer kanallardan farkı bu olsa gerek adamlar verdikleri paranın hakkını sonuna kadar savunuyorlar ve işlerini çok ciddi yapıyorlar

yine döktürmüşsünüz agalar yorumlarınız okumak büyük keyif benim için tek tek okudum beğendim hepsini :D bu mtühiş yorumları beğenmeyince ihanet etmiş gibi hissediyorum :D

şimdide cevap vereceğim mesajları alıntı yapıp sohbete katılacam İnşallah :D bi yere kaçmayın he :D

Şimdi Moviemaxte vadinin eski serisini izliyorum bölüm 65 Erhan ve gülümserin konuşmalarına denk geldim hazır Erhan'a kol nakli yapılmışken gülümser de geri dönsün bari ikisi iyi bir ikili olurdu bol bol güldürürlerdi:)))

yine döktürmüşsünüz agalar yorumlarınız okumak büyük keyif benim için tek tek okudum beğendim hepsini :D bu mtühiş yorumları beğenmeyince ihanet etmiş gibi hissediyorum :D

şimdide cevap vereceğim mesajları alıntı yapıp sohbete katılacam İnşallah :D bi yere kaçmayın he :D
Kaçar mıyız hiç ağamız teşrif etmiş bize kaçmak zul gelir :)))))

Şimdi Moviemaxte vadinin eski serisini izliyorum bölüm 65 Erhan ve gülümserin konuşmalarına denk geldim hazır Erhan'a kol nakli yapılmışken gülümser de geri dönsün bari ikisi iyi bir ikili olurdu bol bol güldürürler:))))

Kaçar mıyız hiç ağamız teşrif etmiş bize kaçmak zul gelir :)))))

Umarım Erhan'ı KGT bekçisi yapmazlar.. efsane dönüşünü bekliyoruz.

Tapatalk 2

@-KADİR- aleykümselam aga raskoln tilkiye gereken cevabı verecektir. raskoln kimseden korkmaz 3 bölümde kaçıp gitmez kaçmak onun kitabında yoktur
yeni sezonda herkes raskolnden korkacak :D

@-KADİR- aleykümselam aga raskoln tilkiye gereken cevabı verecektir. raskoln kimseden korkmaz 3 bölümde kaçıp gitmez kaçmak onun kitabında yoktur
yeni sezonda herkes raskolnden korkacak :D
Zor be tilkinin yanında esamesi bile okunmaz rascol
n olsa olsa tilkinin ayakçısı olur:)))))