Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

yalnız tilki tapınakçılara mı çalışıyor daha bir bağlantısını bilmiyoruz​
Evet ama baya bir sağlam bir bağlantısı olduğu aşikar Rus çarları bile ondan korkuyorlardı

yalnız tilki tapınakçılara mı çalışıyor daha bir bağlantısını bilmiyoruz
Evet ama baya bir sağlam bir bağlantısı olduğu aşikar Rus çarları bile ondan korkuyorlardı
tilki efsane oldu ama 3 bölümde oldu bizim için eski ama yeni bir karekter olacak sadece çok zeki ve içkiyi çok sevdiğini biliyoruz

hayırrr onun tapınakçılarla bir alakası yok

dizide şu rolde oynuyordu

Korgenski adlı örgütün lideri ve aynı zamanda KGB ajanıydı 🙂🙂🙂
eski zamana göre yok ama bu alaksı olmadığı anlamına gelmez sonuçta bakalım o yeni bölümlerde belli olacak sonuçta tilki de bağımsız değil arkasında illaki bir güç var

tilki efsane oldu ama 3 bölümde oldu bizim için eski ama yeni bir karekter olacak sadece çok zeki ve içkiyi çok sevdiğini biliyoruz

eski zamana göre yok ama bu alaksı olmadığı anlamına gelmez sonuçta bakalım o yeni bölümlerde belli olacak sonuçta tilki de bağımsız değil arkasında illaki bir güç var
ben hiçbir fikrim yok ama korgenksi örgütü zaten çok güclü birşey oluyormuş
polat bunu duyduğunda o yaşta nasıl ldier olmuş diye şaşırmıştı brazda gözü korkmustu :kiki::kiki::kiki:

ben hiçbir fikrim yok ama korgenksi örgütü zaten çok güclü birşey oluyormuş
polat bunu duyduğunda o yaşta nasıl ldier olmuş diye şaşırmıştı brazda gözü korkmustu :kiki::kiki::kiki:
bakalım polat kendini şimdi çok geliştirdi adam şimdi kendisi bir devlet oldu, tilki de kendini geliştirdiye ilerlemişse biraz şansı olabilir onun dışında usta ezer geçer söyliyim

bilmiyomda bahadır ın işidir kesin ben öyle düşünüyom sen şimdi ara ver seneye seni başrol yapıcam demişdir 🙂
Baya iddialı bir iddia olmuş:))))))

bilmiyomda bahadır ın işidir kesin ben öyle düşünüyom sen şimdi ara ver seneye seni başrol yapıcam demişdir 🙂
Baya iddialı bir iddia olmuş:))))))
varsayım doğru da olmayabilir yalnız @takas şahit abdülhey konusunda takas a da demiştim bu adam bahdır özdener le beraber protokol ziyaretinde bulundu falan diye nitekim sonra onun da kokusu meydana çıktı

varsayım doğru da olmayabilir yalnız @takas şahit abdülhey konusunda takas a da demiştim bu adam bahdır özdener le beraber protokol ziyaretinde bulundu falan diye nitekim sonra onun da kokusu meydana çıktı​
Protokol ziyareti derken ne ziyareti anlamadın biraz açarsan sevinirim:)))))

varsayım doğru da olmayabilir yalnız @takas şahit abdülhey konusunda takas a da demiştim bu adam bahdır özdener le beraber protokol ziyaretinde bulundu falan diye nitekim sonra onun da kokusu meydana çıktı​
Protokol ziyareti derken ne ziyareti anlamadın biraz açarsan sevinirim:)))))
Abi fragman yorumunu bekliyoruz :D