sen düşünmeye devam et sonra onların hayata geçme ihtimalleri ortaya çıkıyor🙂cnm zaten lisa karakterini daha sonra gelicek dedi necati bey o geldiğinde amon yine gelmiş olucak ben bu sezon boyunca onları görüceğimizi düşünüyorum ara ara 🙂🙂
sen düşünmeye devam et sonra onların hayata geçme ihtimalleri ortaya çıkıyor🙂cnm zaten lisa karakterini daha sonra gelicek dedi necati bey o geldiğinde amon yine gelmiş olucak ben bu sezon boyunca onları görüceğimizi düşünüyorum ara ara 🙂🙂
gelişinde birilerini kesin götürecek bakalım kurban olarak kimi kimleri seçecekTilkiden bir KGT Roleti bekliyoruz artık.. yine bir imzasını atsın.
Tapatalk 2
tamamdırTeşekküre gerek yok Biz kardeş
vay be raskoln u herkes kolay yem olarak görüyor raskoln bunu hiç beğenmeyeecek🙂gelişinde birilerini kesin götürecek bakalım kurban olarak kimi kimleri seçecek
Rascoln kim Allah aşkına tabiki de kurban o olacaktır))))
bulut aras gelsin istiyorum bennn settar o olsunSettar ağa için umarım iyi bir usta oyuncu dahil olur..
Tapatalk 2
Zannetmiyorum hacı ağa yerine dayı bulsalar olda Şener şen olsa ne iyi olurdu deîl mi)))))
polat ona şimdi ayarı çeker merak etme sıkıysa şimdi de ortadan yok olsun da görelim 😀vay be raskoln u herkes kolay yem olarak görüyor raskoln bunu hiç beğenmeyeecek🙂
Polat'ın öldüremediği adamdan bahsediyoruz
polat ona şimdi ayarı çeker merak etme sıkıysa şimdi de ortadan yok olsun da görelim 😀
ayoll 2005te rus konseyi korkuyordu tilki andreiden polattan karahanlıdan korkmuyordu bunlar ama tilki andreiden korkuyordularvay be raskoln u herkes kolay yem olarak görüyor raskoln bunu hiç beğenmeyeecek🙂
Polat'ın öldüremediği adamdan bahsediyoruz
bulut aras gelsin istiyorum bennn settar o olsun
Ablacım o role cuuuuuk oturur vallahi))))))
yalnız tilki tapınakçılara mı çalışıyor daha bir bağlantısını bilmiyoruzpolat ona şimdi ayarı çeker merak etme sıkıysa şimdi de ortadan yok olsun da görelim 😀
Onunda tapınak bağlantısı çıkabilir
yalnız mete ye pek birşey olmaz adam her yerden bir şekilde yırtıyor paçayı 😀Tilkiden Raskoln Mete Aymar ve kgt hamlesi bekliyoruz![]()