Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

varsayım doğru da olmayabilir yalnız @takas şahit abdülhey konusunda takas a da demiştim bu adam bahdır özdener le beraber protokol ziyaretinde bulundu falan diye nitekim sonra onun da kokusu meydana çıktı
Protokol ziyareti derken ne ziyareti anlamadın biraz açarsan sevinirim:)))))
abi kısaca bu ikisi ellerine çikolata çiçek alıp birisine şimdi kim olduğunu hatırlamıyom ziyaretde bulundular bende bunu görüp bu tarz yorumlarda bulunup takasla acaba falan yapmıştık sonradan diziden ayrılış süreci falan meydana geldi o zaman da dediğim gibi bahadır bizim abdül ayarttı

Abi fragman yorumunu bekliyoruz :D
Sadece amonla Polat buluşması bile başlı başına bir olay eğer ben vadi seyretmeyin biri olsaydın sadece o sahne için bile vadiyi seyrederdim ben açıkcası çok heyecanla ve merakla bölümü bekliyorum bu sahneler on yılda bir oluyor aralarında ki konuşmalar benim için çok önemli aynı zamanda da vadinin bu sezon ki perspektifini çizecek bu sezon ki konu bu konuşmalar üzerine bina edilecektir Perşembe gelse de o buluşmayı izlesek

Abi fragman yorumunu bekliyoruz :D
Sadece amonla Polat buluşması bile başlı başına bir olay eğer ben vadi seyretmeyin biri olsaydın sadece o sahne için bile vadiyi seyrederdim ben açıkcası çok heyecanla ve merakla bölümü bekliyorum bu sahneler on yılda bir oluyor aralarında ki konuşmalar benim için çok önemli aynı zamanda da vadinin bu sezon ki perspektifini çizecek bu sezon ki konu bu konuşmalar üzerine bina edilecektir Perşembe gelse de o buluşmayı izlesek
bu bölüm reytinglerimizi çok merak ediyorum aklım12+ derkenhissiyatım10+ falan diyor ne olacak acaba

bu bölüm reytinglerimizi çok merak ediyorum aklım12+ derkenhissiyatım10+ falan diyor ne olacak acaba​
Valla Kadir dikkat ettiysen bütün çift haneli reyting alan diziler bu sezona düşük başladılar inşaallah bu hafta ki bölümde de aynı akıbete uğramayız ben diyorum ki reyting açısından fazla beklentiye girmemek lazım sonucunda sükutu hayal oluyor bana sorarsan biz çift haneli reytingleri çok hakediyoruz ama diyorlar ki bu sezon denek yapısı değişti bakalım bunun sonuçları ne olacak mevlam neyler neylerse güzel eyler

bu bölüm reytinglerimizi çok merak ediyorum aklım12+ derkenhissiyatım10+ falan diyor ne olacak acaba
Valla Kadir dikkat ettiysen bütün çift haneli reyting alan diziler bu sezona düşük başladılar inşaallah bu hafta ki bölümde de aynı akıbete uğramayız ben diyorum ki reyting açısından fazla beklentiye girmemek lazım sonucunda sükutu hayal oluyor bana sorarsan biz çift haneli reytingleri çok hakediyoruz ama diyorlar ki bu sezon denek yapısı değişti bakalım bunun sonuçları ne olacak mevlam neyler neylerse güzel eyler
aynen abi çok doğru söyledin bu sistem sistem değil biz zevk almaya bakacaz artık

aynen abi çok doğru söyledin bu sistem sistem değil biz zevk almaya bakacaz artık​
Ama zevkle değirmene su taşınmıyor reytinglerin her iki grupta da çift haneli rakamlara ulaşması lazım sadece totalle kanal d memnun olmaz ab grubunda da mutlaka atak yapması lazım

aynen abi çok doğru söyledin bu sistem sistem değil biz zevk almaya bakacaz artık
Ama zevkle değirmene su taşınmıyor reytinglerin her iki grupta da çift haneli rakamlara ulaşması lazım sadece totalle kanal d memnun olmaz ab grubunda da mutlaka atak yapması lazım
yine haklsın hem böyle devam ederse bu dizinin kalitesinede yansır olumsuz etkiler, fırtına çıktı hem de muazzam şiddetli bir yağmur var burda acayip yağıyor

yine haklsın hem böyle devam ederse bu dizinin kalitesinede yansır olumsuz etkiler, fırtına çıktı hem de muazzam şiddetli bir yağmur var burda acayip yağıyor​
Bu arada sen nerde ikamet ediyordun bu soruyu bin kere sordum ama kusuruma bakma

yine haklsın hem böyle devam ederse bu dizinin kalitesinede yansır olumsuz etkiler, fırtına çıktı hem de muazzam şiddetli bir yağmur var burda acayip yağıyor
Bu arada sen nerde ikamet ediyordun bu soruyu bin kere sordum ama kusuruma bakma
yok abi estağfirullah önemli değil, afyon da ikamet ediyom 🙂

yok abi estağfirullah önemli değil, afyon da ikamet ediyom 🙂
Offfff be sucuğunuzda dillere destan :)))))

230.Bölüme Tuncer Salman ile Mr. Key sinemada ki konuşma sahnesi müthiş.. özelikle Tuncer'in 'ürkütücü' sesi korkulu bir hava vermiş.

Tapatalk 2

230.Bölüme Tuncer Salman ile Mr. Key sinemada ki konuşma sahnesi müthiş.. özelikle Tuncer'in 'ürkütücü' sesi korkulu bir hava vermiş.

Tapatalk 2​
Hacı o ses tonu ne öyle ya bir o diğeri de tilki bu adamların ses tonları efsanedir

Tapatalk 2​
Hacı o ses tonu ne öyle ya bir o diğeri de tilki bu adamların ses tonları efsanedir

Kesinlikle.. hele '11 Eylül' demesiyle adam içimizi dışımızı boşaltı..

Tapatalk 2

Tapatalk 2
tilki bu konuda daha öndedir yalnız tabi tuncer in ki de az buz bir ses değil

öyledir yani abi 😀 sucuk, kaymak, lokum bunlar bizden sorulur :A
Benim eşim bankacı o bankanın Afyon şubesinde arkadaşları var bir telefonla kargoyla sucuk getirtiyor tadı muhteşem gerçekten:)

öyle mi yine şanslıymışsın afiyet olsun abi, hangi marka gönderiyorlar 🙂
öyledir yani abi 😀 sucuk, kaymak, lokum bunlar bizden sorulur :A
Benim eşim bankacı o bankanın Afyon şubesinde arkadaşları var bir telefonla kargoyla sucuk getirtiyor tadı muhteşem gerçekten:)

Valla Tuncer salman hem oyunculuğuyla hem de muhteşem ses tonuyla on numara bir seçim olmuş kim bulduysa tebrikler

Tuncer Salman çok iyi bir seçim olmuş.. çok ayrı bir havası var. Fehmi karakteri içinde çok güzel bir isimle anlaşılmış.. çok uyumlu olmuş hepsi. Vadinin en büyük özeliği de oyuncu seçiminde ki başarısıdır.

Tapatalk 2

öyle mi yine şanslıymışsın afiyet olsun abi, hangi marka gönderiyorlar 🙂
Valla Kadir markasını bilmiyorum ne dersem yalan olur sucuk Afyon'dan geliyor ya gerisi teferruat biz istanbullular için