- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 860
perşembe gelse de sinema tadında dizi izlesek
))) bir yönetmen değişikliği bu kadar mı fark oluşturur
kesinlikle bu ilk bölüm anlatacak kelam bulamıyorumPusunun en iyi sezonu olmaya aday bir sezon
onur tan a selam adam reaksiyonda döktürüyor çarşının ortasında ağır silahlarla çatışıyorlar bazuka falan kullanılıyor bir yandan trafik akmaya devam ediyor öbür taraftan insanlar yürüyor fLn epey sağlam çalışmışlarperşembe gelse de sinema tadında dizi izlesek))) bir yönetmen değişikliği bu kadar mı fark oluşturur
İlk bölüm star sezonunu da sayarsak son 5 sezonun en iyi bölümü tartışmasızkesinlikle bu ilk bölüm anlatacak kelam bulamıyorum
orası nere biliyon mu eminönü meydanı muazzam kalabalık bir yer merak etme hızlı giden atın moku seyrek düşermişonur tan a selam adam reaksiyonda döktürüyor çarşının ortasında ağır silahlarla çatışıyorlar bazuka falan kullanılıyor bir yandan trafik akmaya devam ediyor öbür taraftan insanlar yürüyor fLn epey sağlam çalışmışlar![]()
belki daha çok heyecanlandığımız bölümler oldu ama bu bölüm kalite olarakk bence bir numara tüm vadi bölümleride dahilİlk bölüm star sezonunu da sayarsak son 5 sezonun en iyi bölümü tartışmasız
görüntü açısından kesinlikle vadi tarihiinin bir numarasıbelki daha çok heyecanlandığımız bölümler oldu ama bu bölüm kalite olarakk bence bir numara tüm vadi bölümleride dahil
Önceki sezonlarda görüntü yönetmeni ezelin görüntü yönetmeniydi sanırım görüntü kalitesi çok basitti yönetmende iyi olmayınca bölüm güzel olsada görüntü nedeniyle normal bir bölüm gibi geliyordu şimdi Selahattin Sancaklı Serdar Akar ve Doğan Ümit Karaca muazzam bir şekilde bölümü çekmişler.Hepsinin emeklerine sağlıkgörüntü açısından kesinlikle vadi tarihiinin bir numarası
kesinlikle çok doğru bir tespit tebrikler melunÖnceki sezonlarda görüntü yönetmeni ezelin görüntü yönetmeniydi sanırım görüntü kalitesi çok basitti yönetmende iyi olmayınca bölüm güzel olsada görüntü nedeniyle normal bir bölüm gibi geliyordu şimdi Selahattin Sancaklı Serdar Akar ve Doğan Ümit Karaca muazzam bir şekilde bölümü çekmişler.Hepsinin emeklerine sağlık
yeni yönetmen sahne arasındaki geçişlerde ve çekilen sahnelerdeki akıcılık inandırıcılık yönlerinde on numara iş çıkarmış, selahattin sancaklı da farkını ortaya koymuş cidden görüntü kalitesi muazzamdıÖnceki sezonlarda görüntü yönetmeni ezelin görüntü yönetmeniydi sanırım görüntü kalitesi çok basitti yönetmende iyi olmayınca bölüm güzel olsada görüntü nedeniyle normal bir bölüm gibi geliyordu şimdi Selahattin Sancaklı Serdar Akar ve Doğan Ümit Karaca muazzam bir şekilde bölümü çekmişler.Hepsinin emeklerine sağlık
kurgu işi nasıl oluyor biliyon mu nasıl bizlere yansıyoryeni yönetmen sahne arasındaki geçişlerde ve çekilen sahnelerdeki akıcılık inandırıcılık yönlerinde on numara iş çıkarmış, selahattin sancaklı da farkını ortaya koymuş cidden görüntü kalitesi muazzamdı
bizlere tabiki yansıyor abi ama olumlu ama olumsuz, işin teknik boyutlarında bir bilgim yok ancak işte bize sunulan işi yorumluyoruzkurgu işi nasıl oluyor biliyon mu nasıl bizlere yansıyor
ne yazık ki acı bir tecrübe oldu bizlereMesela bölümü Onur Tan ve diğer görüntü yönetmeni çekseydi görüntü kalitesi çok basit olacaktı
onur tan özünde iyi yönetmen ama adamda devamlılık yok bir sahneyi çekiyor şapka çıkartıyorsun sonrasındaki sahneyi görünce tüyleri diken diken ediyorMesela bölümü Onur Tan ve diğer görüntü yönetmeni çekseydi görüntü kalitesi çok basit olacaktı
yok o açıdan demedim kurgu olayı sinema ve dizilerde çok önemlidir diye yazılar okuyorum o açıdan dedim mesela ilk vadide kurgu işi kemalettin osmanlıya aitti ve mükemmel bölümlerdibizlere tabiki yansıyor abi ama olumlu ama olumsuz, işin teknik boyutlarında bir bilgim yok ancak işte bize sunulan işi yorumluyoruz
bizi tanımaya çalışıyor kız kafayı yemese bariyalnız @lale1 kim olaki merak ediyorum doğrusu 2 aydır istikrarlı bir şekilde bizi izliyor cidden ilginç bir durum 😀
tabiki abi o zamanlar efsaneydi bu iş de çok önemli seninde söylediğin gibiyok o açıdan demedim kurgu olayı sinema ve dizilerde çok önemlidir diye yazılar okuyorum o açıdan dedim mesela ilk vadide kurgu işi kemalettin osmanlıya aitti ve mükemmel bölümlerdi
abi tanıyıp da neyimizi tanıyacak hepimiz normal insanlarız iştebizi tanımaya çalışıyor kız kafayı yemese bari))))