Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

valla ben iki kere izledim vadiyi muhteşemdi söylenecek laf bulamıyorum geçen sezon vadinin tekrarlarını hiç seyredesim gelmiyordu
Bende 2 defa izledim kesinlikle muazzam bir bölüm sinema tadında hiç boş sahne yok hele o boruya tırmanış ve bombayı imha etme sahnesi tek kelimeyle müthişti :)

sakın bana geçen sezonu savunma tam rezaletti ben bitti demeden bitmez bölümü efsaneydi

Yalnız Kara diyoruzda ilk geldiği yıl kesinlikle diziye lazımdı sonradan yavaş yavaş temposu düştü iyi oldu ayrılması Abdülhey ise fazla yıpranmıştı iyi ki çıktılar dizilerden.Tam zamanında ayrıldılar

Yalnız Kara diyoruzda ilk geldiği yıl kesinlikle diziye lazımdı sonradan yavaş yavaş temposu düştü iyi oldu ayrılması Abdülhey ise fazla yıpranmıştı iyi ki çıktılar dizilerden.Tam zamanında ayrıldılar
giden gitti aga usta dursunda onun haricinde kim giderse gitsin

Vadiyi Vadi yapan Polat Alemdardır o da çıkarsa ki İnşallah çıkmaz uzun yıllar daha seyrederim ama o çıkarsa yerine Akif falan gelirse hayatta izlemem.Zaten Pana böyle bir hata yapmaz

Vadiyi Vadi yapan Polat Alemdardır o da çıkarsa ki İnşallah çıkmaz uzun yıllar daha seyrederim ama o çıkarsa yerine Akif falan gelirse hayatta izlemem.Zaten Pana böyle bir hata yapmaz
aga orda ben farklı düşünüyorum kurtlar vadisi bazılarına göre polat sı da devam eder bana göre öyle değil kurtlar vadisi=polat alemdar diyebilirim