Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

onur tan özünde iyi yönetmen ama adamda devamlılık yok bir sahneyi çekiyor şapka çıkartıyorsun sonrasındaki sahneyi görünce tüyleri diken diken ediyor
Ne kadar iyi olursa olsun Vadiyi yönetemez yinede mesela karadayı gibi dizileri çok iyi yönetir.

inşaallah böyle devam eder aga öyle olursa efsane bir sezon geçiririz
Bu sezon allaha sükür herseyi ayarlamislar.. Yeni senaryo ekibimiz, yönetmen ekibimiz muazam. TNS'de ne dönüyor bilmiyorum ama Kurtlar Vadisi'nin tadi damagimizda kalacak bu sezon. Pana tv uygulamasiyla bence yeni bölüm saatini 21:45 almalarina engelleyecek birsey kalmadi. Madem bunun tekrari yok, Kanal D bunun saatini ayarlasin. 21:00'de yeni bölümü baslatarak, büyük bir hata yapiyor.. bizim avrupa saati ile 20:00 oluyor.. bence cok erken.

Dark night rises sandim ben bir an
smile.gif

Görüntü filan gayet iyiydi bence
Andy nin ise 30 saniyesi bile yetti

alın size ukala bir siteden yorumlar

akifin dublinde ne işi var derken bugün de şu videoya rastladım neyse paranoyak insan olduğumu kabul ediyorum
smile.gif

Bu sezon allaha sükür herseyi ayarlamislar.. Yeni senaryo ekibimiz, yönetmen ekibimiz muazam. TNS'de ne dönüyor bilmiyorum ama Kurtlar Vadisi'nin tadi damagimizda kalacak bu sezon. Pana tv uygulamasiyla bence yeni bölüm saatini 21:45 almalarina engelleyecek birsey kalmadi. Madem bunun tekrari yok, Kanal D bunun saatini ayarlasin. 21:00'de yeni bölümü baslatarak, büyük bir hata yapiyor.. bizim avrupa saati ile 20:00 oluyor.. bence cok erken.
21.45 hadi 21.30 vadi için en ideal saatler birşey yapamıyorsan 21.10 jeneriği ver reklama git 20 dakika en erken 21.30 da başlasın vadi o zaman çok daha iyi olur tabi böyle birşey olacağını hiç sanmıyorum

alın size bir tane daha yorum

dizi bence başarılıydı. Senaryoyu bölüme iyi yaymışlardı. Son 2 sezondaki gibi sündürüp sündürüp aptalca bir yerde bitirmediler.
Bu sene oyuncu kadrosu‚ yönetmen‚ müzikler herşey istediğim gibi. Umarım hayal kırıklığı olmaz.

Pana Film'in yeni logsu ile müzigi pek uyum sagliyamamis.. Vadiye bu kadar ciddi isimler dahil olmus iken kullanilan Jenerik rezalet.. en kisa zamanda klasik "Pusu" Jenerik geri dönmeli.

Tilki Anderi Ve Ertugrul Şakar(Siyah Sancak Timi Yeni Komutanı) ve Aziz Kibartaş(algiz) ve Naşit Özcan(Brandon) rölüyle 231.bölümde diziye girecekler
Kara ve Ayvaz ise 234. bölümde diziden ayrılacaklar
mış

21.45 hadi 21.30 vadi için en ideal saatler birşey yapamıyorsan 21.10 jeneriği ver reklama git 20 dakika en erken 21.30 da başlasın vadi o zaman çok daha iyi olur tabi böyle birşey olacağını hiç sanmıyorum

Katılıyorum.. Kanal D yeni bölümü 21:00'de başlatamaz artık.. çünkü millet bölümü sadece TV'den izleyebilir.. abone olmadığın sürece bölümü bulmak zor olacaktır. Yeni bölüm saati dediğin gibi 21:30 - 21:45 arası başlaması gerekir.

Tapatalk 2

Kurtlar vadisi pusunun yeni sezonunun başlamasından 2 gün sonra 49 vatandaşımız serbest bırakıldı.Teşekkürler Polat Alemdar​

😀

Son düzenleme:
Ya haftaya 15 bile gelebilir agalar İnsallah. İnsanlar bu hafta ki bolumu izleyemedi oradan da en az 8 reyting birde izleyenler eklenirse etti 12
Yeni Bolum 15
Ozet 12