Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

aaa bu arada hakan boyavın kurtlar vadisinden çıkmıcağını söyleyen kişiler var
beyaz karanfil ve kurtlar vadisinde ikisinde birden olucak diye gerçekcilik payı varmı acaba (b)(b)(b)
Çok zor beeeee son pişmanlık fayda etmez :)))))))

abi biz isteyelim bizim elimizde olsa hemen gelsin yani 🙂
Yalnız bu sene çok ama çok damgasını vuracak vadi

vay be büyüksün necati şaşmaz;

-serdar akar dedik olmaz dedik geldi
-keşke amonn u tekrar andy garcia canlandırsa dedik adam kalktı istanbul a geldi
-yetmedi sharestone de gelseydi iyi olurdu dedik adam onunda müjdesini verdi gelecek dedi
-atv den kurtulsaydık dedik rekor ücretle kanal d ye transfer olduk
-senaryo ya takviye şart dedik derin devlet uzmanı selman kayabaşı geldi oda kesmedi öktem başol hoca aktif olarak dizi senaryosuna danışmanlık yapmaya başladı
-polat alemdar ın baş edemediği tek bir düşman vardı onun karimzasını sesini unutmadık oda gelse çok iyi olur dedik ve oda ne necati şaşmaz dan bir atak daha ve goool tilki andre tekrardan puslu vadide

tek birşey diyorum büyüksün NECATİ ŞAŞMAZ! helal olsun sana adamın dibisin , seni yarı yolda bırakıp gidenlere en güzel cevabı icraatlarınla verdin , o vefakar vadi seyircisine gösterdiğin vefa ve saygın için de sonsuz teşekkürler

-keşke amonn u tekrar andy garcia canlandırsa dedik adam kalktı istanbul a geldi
-yetmedi sharestone de gelseydi iyi olurdu dedik adam onunda müjdesini verdi gelecek dedi
-senaryo ya takviye şart dedik derin devlet uzmanı selman kayabaşı geldi oda kesmedi öktem başol hoca aktif olarak dizi senaryosuna danışmanlık yapmaya başladı
-polat alemdar ın baş edemediği tek bir düşman vardı onun karimzasını sesini unutmadık oda gelse çok iyi olur dedik ve oda ne necati şaşmaz dan bir atak daha ve goool tilki andre tekrardan puslu vadide

tek birşey diyorum büyüksün NECATİ ŞAŞMAZ! helal olsun sana adamın dibisin , seni yarı yolda bırakıp gidenlere en güzel cevabı icraatlarınla verdin , o vefakar vadi seyircisine gösterdiğin vefa ve saygın için de sonsuz teşekkürler
ama nedense vadinin reytinglerde uçış yaşayacağına inanmıyorsun sana bu negatiflik hiç yakışmıyor kadirim:)))))))

ben inanıyorum abi ama en fazla 12 falan bekliyorum ama vadi 17-18 reytingleri hak ediyor buralara çıkamayacağını düşünüyorum
eğer senaryoyu ve görüntü kalitesini bozmazlarsa 15 16 arası reytingler alacaktır bu da hem kanal d yi hem de vadiyi fazlasıyla tatmin edecektir

öktem başol eskiden de senaryo grubunda deil miydi

buna ek olarakta sana ihanet edenleri ilk bölümde göstermediğin için şahsım adına sana sonsuz teşekkürler necati abicim :)))))))

Son düzenleme: