Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Yalniz su jenerik isini.nasil bastan sagma yaparlar anlamis deilim kimler katilmis katilmamis anlamis deilim tabi birde pana yazim grubu garabeti var selman hocays ne oldu buharlasti mi:)))))) bence kesinlikle bu ekibin icinde var sonucta 17 bolumluk senaryo hazirlandi oda bu grubun icindeydi eger ayrisaydi 18. Bolumde ismi yazilmazdi

Yalniz su jenerik isini.nasil bastan sagma yaparlar anlamis deilim kimler katilmis katilmamis anlamis deilim tabi birde pana yazim grubu garabeti var selman hocays ne oldu buharlasti mi:)))))) bence kesinlikle bu ekibin icinde var sonucta 17 bolumluk senaryo hazirlandi oda bu grubun icindeydi eger ayrisaydi 18. Bolumde ismi yazilmazdi
abi herhalde gece ya ondan anlayamadım selman kayabaşının kadroda olduğunu nasıl gördün

Kanal D'de ki 1.Bolüm ün son sahnesi. [emoji2]
tamam bahsedildiğin sahne anlaşıldı 😀

abi herhalde gece ya ondan anlayamadım selman kayabaşının kadroda olduğunu nasıl gördün
Bak hsci serdar akar 17 bolumluk senaryomuz hazir dedi mi dedi o zaman selman hocada vardi yani bu hazirlanan 17 bolumluk senaryoda bizzat hocaninda emegi var peki ne oldu andy garciali fotolarini twitter da yayinlada sonrada silmeye basladi oyle deil mi peki benim sorum su bir insan 17 bolumluk senaryoyu yazip ayrilirsa o jenerikte ilk 17 bolum de adi olmaz miydi sonucta onunda emegi var ona o saygisizligi yapamazlar 18. Bolumde pana yazim grubu olurdu bence kendide istememis olabilir boyle adamlar dizilerle gundeme gelmek istemeyebilir dusunce adamlari biraz ucuk kacik olurlar ilk baslarda o fotoyu koyarak belki okuyucularindan tepki almis olabilirler bu tur adamlar pire icin yorgan yakarlar onlar yazdiklari kitaplarla verdikleri konferanslarla gundeme gelmek isterler diye dusunuyorum bu sadece benim yorumum

Bak hsci serdar akar 17 bolumluk senaryomuz hazir dedi mi dedi o zaman selman hocada vardi yani bu hazirlanan 17 bolumluk senaryoda bizzat hocaninda emegi var peki ne oldu andy garciali fotolarini twitter da yayinlada sonrada silmeye basladi oyle deil mi peki benim sorum su bir insan 17 bolumluk senaryoyu yazip ayrilirsa o jenerikte ilk 17 bolum de adi olmaz miydi sonucta onunda emegi var ona o saygisizligi yapamazlar 18. Bolumde pana yazim grubu olurdu bence kendide istememis olabilir boyle adamlar dizilerle gundeme gelmek istemeyebilir dusunce adamlari biraz ucuk kacik olurlar ilk baslarda o fotoyu koyarak belki okuyucularindan tepki almis olabilirler bu tur adamlar pire icin yorgan yakarlar onlar yazdiklari kitaplarla verdikleri konferanslarla gundeme gelmek isterler diye dusunuyorum bu sadece benim yorumum
bende senin gibi düşünüyorum ama işte bize de bu konularda biraz daha yardımcı olsalar bilgi alabilsek içimiz rahatlar bu şekil de olunca insan kuşkulanıyor işte

bende senin gibi düşünüyorum ama işte bize de bu konularda biraz daha yardımcı olsalar bilgi alabilsek içimiz rahatlar bu şekil de olunca insan kuşkulanıyor işte
Pana mi aydinlatacak bizleri biraz ucuk olmus:)))))) haci benim dedigim cok mantikli eger ayrilmis olsaydi 18. Bilumde pana yazim grubu yazarlardi

Ya bişey soracam Polat dünyaya meydan okuduktan sonra dünyada ki tapınakçklara operasyon yapıldı deîl mi armegedon la alakalı olarak

deme abi ya hanımıyla helallşirken gözlerim dolacaktı nerdeyse en sevdiğim karekterlerin başında geliyor​
Ben başından beri diyorum vadinin üç tane vazgeçilmezi var Polat Ömer baba Gökhan Kırdar

deme abi ya hanımıyla helallşirken gözlerim dolacaktı nerdeyse en sevdiğim karekterlerin başında geliyor
Ben başından beri diyorum vadinin üç tane vazgeçilmezi var Polat Ömer baba Gökhan Kırdar
gökhan kırdar adam ya bizim hainler en önemli parçayı vadiden koparamamışlar , iyi ki gitmemiş

Dün gece reaksiyonu biraz seyrettn Erdal beşikçioğluna dayı diyorlar birde arkadaşlar Hakan fidan olayını işliyorlar Polat'ın ben bitti demeden bitmez bölümü varya o bölümü baz alarak konuya giriş yapmışlar çok komikler kopyala yapmıştır yap anlarımda daha ilk bölümden yapıp konuyu bunun etrafında toparlaman çok ama çok komik olmuş derin devletin içindeki iki ayrı kliğin birbirleriyle çatışması konu yapmışlar

Selman Kayabaşının ayrışdığını zannetmiyorum ben çünkü jenerikte diğer senairstin adı da yazılmadı.Diğeri ise adam hala Pana Filmi takip ediyor twitter da ben ayrıldığını düşünmüyorum sadece senaristlikle gündeme gelmek istemiyor

Kurtlar Vadisi Pusu'nun efsane 230. bölümünü bugünden itibaren Kanal D'nin resmi sitesinden tekrardan izleyebilirsiniz.

Tapatalk 2

Dün gece reaksiyonu biraz seyrettn Erdal beşikçioğluna dayı diyorlar birde arkadaşlar Hakan fidan olayını işliyorlar Polat'ın ben bitti demeden bitmez bölümü varya o bölümü baz alarak konuya giriş yapmışlar çok komikler kopyala yapmıştır yap anlarımda daha ilk bölümden yapıp konuyu bunun etrafında toparlaman çok ama çok komik olmuş derin devletin içindeki iki ayrı kliğin birbirleriyle çatışması konu yapmışlar
ben zaten izlemiyom diiyi kötü gideceği yönünde de fikrimi beyan etmiştim senin gibi reaksşyon fanları düşünsün abi :F

W8XBuWW.jpg

@china_shangai @takas bakın çok sevgili vadi izleyicisi olan yüksel aytuğ ne yazmış !:bağır:

Polat şansı
Son aylarında gazı kaçan Kurtlar Vadisi'ni yeniden çalkalamak, Kanal D'ye düştü. Dizi, yeni kanalında sezona merhaba derken, 'gayrete gelmiş' gibiydi.
Yeni bölüm öncesi, eskilerin en hareketli sahnelerini derlemek ilk bakışta akıllıca gibi görünse de, eski Vadi'ye oranla yenisinin nasıl güçten düştüğünü belgeler nitelikteydi. Adamlarını birer birer diğer dizilere kaptıran Polat ise Mısır'daki operasyona tek başına çıkmak zorunda kaldı ve her zaman olduğu gibi güvendiği beceriksiz adamları, babasını bu kez IŞİD'e kaptırdı. Bana göre, IŞİD'in yaptığı en stratejik hata, Ömer Baba'yı kaçırmak oldu. Benim bildiğim Polat bu örgütü dağıtır ve NATO'nun ortak harekatına gerek kalmaz!
Bu arada dünyayı yöneten uluslararası güçler, Mısır'daki merkezin kapılarına parmak iziyle çalışan anahtar koymayı akıl etmişler de, nasıl olduysa Polat'ın içeri girdiğini gösterecek birer güvenlik kamerası koymayı akıllarının ucuna getirmemişler. Eh, buna da 'Polat şansı' diyelim... Yüksel Aytuğ-Sabah

Son düzenleme: