aga ben mıçtım uyduya komple reset attım şimdi kurulum da yapamadım ne yapacam ben 🙂kanalları ayarladım şimdi sıralamayı ayarlayıp vadimi bekleyecem
yorum konusuna gelin agalar bu konu burda bitsin sonra devam ederiz![]()
hhahaha ben demiştim cnm vadi mutlaka eski vadideki kanal d bölümlerini vermesi lazım diye kolaj yerine içime doğmuş demekkimillet nereye kayboldu ya yorum konusuna gelsenize
doğru ama pana iyi düşünmüş bunu güzel olduhhahaha ben demiştim cnm vadi mutlaka eski vadideki kanal d bölümlerini vermesi lazım diye kolaj yerine içime doğmuş demekki![]()
offfff mahkeme sahnesini tekrar izlemek süper olucak 🙂🙂doğru ama pana iyi düşünmüş bunu güzel oldu
abi naptın düzeldi mi?Kadir beni yorum konusunda etiketle giremiyorum sorun olustu bekliyirum
yorum konusuna gelsen diyorum çiğdem 😀 zaten çoğu vadici kayıplarda sen bari orda ol21:00 dan sonra başlar umarım yeni bölüm 🙂🙂
Yok duzelmedi kadir sadece genel sohbet konusuna girebiliyorum inanmasi guc ama ne yazik ki bu boyleabi naptın düzeldi mi?
ilginçmiş çözüm bulamazsan sende burdan yorumla abiYok duzelmedi kadir sadece genel sohbet konusuna girebiliyorum inanmasi guc ama ne yazik ki bu boyle
jenerik açıçası fiyasko olmuş yeni oyuncular jenerikte bile gözükmüyor , selman kayabaşı şu an için meçhul hiçbir şekilde vadiyle ilgili yorumda yapmıyorJenerik degismemis yazim grubu pana yazim grubu selman kayabasina ne oldu
Ya arkadas jenerik degistirmek bu kadar zor mu yeni gelenleri daha iyi tanitsaniza karman corman bir is yapmislar macin devre arasina koymuslar vadiyi 21 15 hayaleri suya dustu ne yazik kijenerik açıçası fiyasko olmuş yeni oyuncular jenerikte bile gözükmüyor , selman kayabaşı şu an için meçhul hiçbir şekilde vadiyle ilgili yorumda yapmıyor
bunlar ciddi manada özentisiz olmuş sanki hepsini son anda yapmışlar gibiYa arkadas jenerik degistirmek bu kadar zor mu yeni gelenleri daha iyi tanitsaniza karman corman bir is yapmislar macin devre arasina koymuslar vadiyi 21 15 hayaleri suya dustu ne yazik ki
Insaallah diziyi o kadar ozensiz yapmamislardir yoksa sonumuz iyi olmazbunlar ciddi manada özentisiz olmuş sanki hepsini son anda yapmışlar gibi