bana da ilginç geldi hiç setle ilgli birşey paylaşmadı acaba neden![]()
Çiğdem Batur dan ilginç bi tweetbu tweet acaba fazla rolü mü yok vadide düşüncelerini aklıma getiriyor
![]()
![]()
Çiğdem Batur dan ilginç bi tweetbu tweet acaba fazla rolü mü yok vadide düşüncelerini aklıma getiriyor
![]()
üstü kapalı ayrılık mesajları vermeye başlamış bence 🙂🙂bana da ilginç geldi hiç setle ilgli birşey paylaşmadı acaba neden
sna da gün doğar demi, bence fazla heveslenme ayrılacağını sanmıyorum vadi final yapana denk dizide kalcaktırüstü kapalı ayrılık mesajları vermeye başlamış bence 🙂🙂
ilk bir kaç bölüm kendisine yer verilmemiş diye biliyorum ben zaten ilk bölümlerde sahnesi olmucak büyük ihtimalle ona bir gönderme yapmış olabilir 🙂🙂
yarın akşamkı bölümde kesin yok diye biliyorum öyle duymuştum ama bu sonrakı ahftayada yansıyabilir bence ilk 1-2 bölümde olmucak gibi o bile bana yeter bence bu arada ilk bölümde şuu tipsiz akifte olmayabilirmiş daha ne isterim ben hahahahsna da gün doğar demi, bence fazla heveslenme ayrılacağını sanmıyorum vadi final yapana denk dizide kalcaktır![]()
kimden alıyosun bu bilgileri sen akif siz bir vadi düşenemiyorum bunlar hayal çiğdem fazla kaptırma akif reis aslan gibi karşımıza çıkacaktıryarın akşamkı bölümde kesin yok diye biliyorum öyle duymuştum ama bu sonrakı ahftayada yansıyabilir bence ilk 1-2 bölümde olmucak gibi o bile bana yeter bence bu arada ilk bölümde şuu tipsiz akifte olmayabilirmiş daha ne isterim ben hahahah![]()
benimde var kendime göre bilgisi olan bazı kaynaklarımkimden alıyosun bu bilgileri sen akif siz bir vadi düşenemiyorum bunlar hayal çiğdem fazla kaptırma akif reis aslan gibi karşımıza çıkacaktır![]()
çaktırma zaten özet konusundada çaktık ikimiz hariç herkes özet de olur dedibenimde var kendime göre bilgisi olan bazı kaynaklarım
ilk bölümde ikisinide görmeyi beklemiyorum ben tabi bunlar kulaktan duyma bilgiler çıkar çıkmaz bölüm yayınlanınca belli olur 🙂🙂
aslıdna yanılmadık vadi özetsiz olarak yayın akısına eklendi sonradan karar değiştirdiler tepkilerden dolayı yanı 🙂🙂çaktırma zaten özet konusundada çaktık ikimiz hariç herkes özet de olur dedibiz yanıldık gerçi bu konuda yanıldığımız iyi oldu ne dersin
olsun ya sonuçta doğru yolu buldular bakalım yarın nasıl bir başlangıç yapacağızaslıdna yanılmadık vadi özetsiz olarak yayın akısına eklendi sonradan karar değiştirdiler tepkilerden dolayı yanı 🙂🙂
hahahah benceee tüm karakterler içinde diyelim cnmreyiz tüm enerjisiyle nefret edenlerinin karşısına çıkacaktır [HASHTAG]#Akif[/HASHTAG]
vadi tarihinde iyi tarafta olupta en gıcık kapılan adamdır net![]()
biz çakmaları sevmiyoruz zaten dizide tek çakma karakter akif oldu çakma polat yapmaya çalıştılar olan buharaya oldu bence çok iyi oyuncu ama karakterinden ötürü nefret ediliyorhahahah benceee tüm karakterler içinde diyelim cnm
şuu 11 yıl içerisinde sevilmeyen tek karakter oldu yanıı vadinin en kötü karakterleri bile iyi karakterler kadar sevildi akif karakteri vadide sevilmeyen ilk karakter oldu 🙂🙂🙂
ya bu adamda da aslında bir sıkıntı yoktu senarisyerin yüzünden adam şimdi bu tepkileri alıyorreyiz tüm enerjisiyle nefret edenlerinin karşısına çıkacaktır [HASHTAG]#Akif[/HASHTAG]
vadi tarihinde iyi tarafta olupta en gıcık kapılan adamdır net![]()
yok aga o kadar kötü değil adam ama oynadığı akif karekteri ciddi manada sabır sınırlarını zorluyor 😀Ali Buhara ve oyunculuk 😱 ikisi yan yana gelmesin mümkünse
@china_shangai yarın efsane yorumlar yapacak İnşallah![]()
china abimizin deyimiyle rol yapma kabızıyok aga o kadar kötü değil adam ama oynadığı akif karekteri ciddi manada sabır sınırlarını zorluyor 😀