Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

abi bana göre vadi tarihinin en müthiş sezonu bile geliyor olabilir işin içine eski vadiyi bile katıyorum yok böyle bişey
böyle fragmanlar hayatımda görmedim gerçekten bunlar acayip bişey yapıyor herkes otursun izlesin ötesi yokk
eski vadiden müthiş olamaz ama pusu tarihinin en müthişi olabilirrrr.:ok:

230.bölüm fragmanı rekora gidiyor agalar...500 bine dayanmış tüm sitelerde toplam yeni bölüme kadar sezon rekoru gelecek bu gidişle..:Z:Z:Z:Z:Z:Z:Z:Z:Z:Z:oley::ok::ok::ok:

abi bana göre vadi tarihinin en müthiş sezonu bile geliyor olabilir işin içine eski vadiyi bile katıyorum yok böyle bişey
böyle fragmanlar hayatımda görmedim gerçekten bunlar acayip bişey yapıyor herkes otursun izlesin ötesi yokk
agalar bu sbt nerlerde ben yokken işimi bıraktı bunlar..(b)(b):bilmem::bilmem::T::T: sondaki ben..

Son düzenleme:
Maça rağmen rekor bir açılış bekliyorum.. herşey yayın saatine bakar. Yayın saatini düzgün şekilde ayarlarlarsa yüksek reyting alırız inşallah. Şu bölümle patlama yapmak vardı ya ama bizim şansımız bu kadar. Umarım Kanal D normal saatinden de geç başlatır yeni bölümü.

Tapatalk 2

Maça rağmen rekor bir açılış bekliyorum.. herşey yayın saatine bakar. Yayın saatini düzgün şekilde ayarlarlarsa yüksek reyting alırız inşallah. Şu bölümle patlama yapmak vardı ya ama bizim şansımız bu kadar. Umarım Kanal D normal saatinden de geç başlatır yeni bölümü.

Tapatalk 2
aga farketmez biz fenerbahçe maçlarını dize getirdik zamanında beşiktaş noliyi..hem rakibi takım değil beşiktaşın çok izlenmezz..ab de sorun olsada geçeriz totalde açık ara yaparız..hızlı dedi dersin sonra..:ok::ok::ok:

günaydın vadiciler ,

eski vadiyi senaryo olarak geçemez tabi de aksiyon olarak pek tabi geçebilir geçmemesi için hiçbir sebep yok

eski vadiyi senaryo olarak geçemez tabi de aksiyon olarak pek tabi geçebilir geçmemesi için hiçbir sebep yok
Eski Vadiyi geçen bölümler 10.sezonda oldu aga hatırlatırım.Bu sezon tarihin en iyi sezonu olabilitr.Hiç belli olmaz.

Bu arada @china_shangai abi uzun yorumunu bekliyorum ha unuttum sanma :D

bu adam tanıdık mı ? yalnız adam aragonese ne kadar benziyor öyle deil mi @-KADİR-
BxRAMq5CcAEVFvw.png:large

Eski Vadiyi geçen bölümler 10.sezonda oldu aga hatırlatırım.Bu sezon tarihin en iyi sezonu olabilitr.Hiç belli olmaz.

Bu arada @china_shangai abi uzun yorumunu bekliyorum ha unuttum sanma :D
tabi eski vadiyi ne yaparsan yap geçmek imkansıza yakın ama bu fragmanlar bana bunu dedirtiyor o kadar süper yani :D
eski vadinin son 3-4 sezonunu bilmem ama ilk 2 sezon 1-55 bölüm arasını geçebilicek hiçbir dizi yapılamaz bence türkiyede buna pusuyuda katıyorum çünkü oo 1-55 bölüm arası yurt dışında bile ilk 3 çok rahat girebilicek seviyede osman sınavın yapımcısı olduğu ilk 2 sezonu ben yurt dısında bile ilk 3 koyuyorum yanı brakın türkiyeyi:kiki::kiki::kiki:
halamlar amerikada yaşıyorlar çok uzun zamandır
oranın insanları özellikle eski vadinin türkçe alt yazı bulabilmek için birbirlerini parçalıyorlarmış yanı çok büyük ilgi varmış amerikada eski vadiye 🙂🙂

yalnız şuna çok sevindim abdüleyheyin mezarıymış ağlamakmış gömmekmiş hüzünmüş bunun gibi arabesk sahnelerin olmaması kendi adıma mutluluk verici bir olay :)))))) artık bu sezon vadi eskilerin üzerini tamamen kapamış eski defterleri yırtıp atmış kendine yeni beyaz bir sayfa açmış yepyeni bir konseptle karşımıza geleceğe benziyor buda bizlerde heyecan ve merak uyandırıyor
polatta geçen sezon yatışlarının acısını nerdeyse bu bölümde çıkarmışa benziyor .

Son düzenleme:
yalnız şuna çok sevindim abdüleyheyin mezarıymış ağlamakmış gömmekmiş hüzünmüş bunun gibi arabesk sahnelerin olmaması kendi adıma mutluluk verici bir olay :)))))) artık bu sezon vadi eskilerin üzerini tamamen kapamış eski defterleri yırtıp atmış kendine yeni beyaz bir sayfa açmış yepyeni bir konseptle karşımıza geleceğe benziyor buda bizlerde heyecan ve merak uyandırıyor
polatta geçen sezon yatışlarının acısını nerdeyse bu bölümde çıkarmışa benziyor .
Vadi forumunda çakırın oğlu çakır diye birisi var yok Abdülheye haksızlık edilmiş falan bende seninle aynı düşünüyorum bu mezar sahneleri falan geçsinler artık

Vadi forumunda çakırın oğlu çakır diye birisi var yok Abdülheye haksızlık edilmiş falan bende seninle aynı düşünüyorum bu mezar sahneleri falan geçsinler artık
o neyinoğlu ney :D salı gün kü kaçağı çok beğenmiş bende daha o adam ne diyeyim :)))))) o kişilik siyasi bir kişilik mesajlarına dikkatli bak vadiyi hep siyasetten vuruyor. boşver çiğeri beş para etmez adamlar yönetici olursa (başka forumun yöneticisinden bahsediyorum yanlış anlaşılmasın) oda tokmağı alır bilip bilmeden ukalaca herkese savurur. dikkate bile alma hatta o forumu takip bile etme .

eski vadinin son 3-4 sezonunu bilmem ama ilk 2 sezon 1-55 bölüm arasını geçebilicek hiçbir dizi yapılamaz bence türkiyede buna pusuyuda katıyorum çünkü oo 1-55 bölüm arası yurt dışında bile ilk 3 çok rahat girebilicek seviyede osman sınavın yapımcısı olduğu ilk 2 sezonu ben yurt dısında bile ilk 3 koyuyorum yanı brakın türkiyeyi:kiki::kiki::kiki:
halamlar amerikada yaşıyorlar çok uzun zamandır
oranın insanları özellikle eski vadinin türkçe alt yazı bulabilmek için birbirlerini parçalıyorlarmış yanı çok büyük ilgi varmış amerikada eski vadiye 🙂🙂
ya bırak Allah aşkına bi de eski vadiyi ayıranlar yok mu gıcık oluyorum
illa ayrım yapılacaksa ben 55-97 arası daha müthiş derim sana

yani diyeceğim şu eski vadiyi ayırmayalım zaten tüm senaryosu kaba taslak yazılmıştı herşeyiyle mükemmeldi

bence pusunun iskenderli bölümleri de eski vadiden aşağı kalır değil hatta aksiyon bazında daha üst düzey bile denebilir ama eski vadinin tadı başka be :D

bu adam tanıdık mı ? yalnız adam aragonese ne kadar benziyor öyle deil mi @-KADİR-
BxRAMq5CcAEVFvw.png:large
malesef göremiyom , ama fragmandaki beyaz saçlı yaşlı herifi diyorsan evet cidden benziyor 🙂

anlaşılan bizim senarist ekibi de sen gibi düşünmüşler senin dediğini yapmışlar, ya o bu değilde vadinin özetini koysan ne olacak ki geçen sene nasıl bitti şimdi ki bölüme bak ,sanki yeni bir dizinin bir sinema filminin fragmanına daha çok benziyor

yani diyeceğim şu eski vadiyi ayırmayalım zaten tüm senaryosu kaba taslak yazılmıştı herşeyiyle mükemmeldi

bence pusunun iskenderli bölümleri de eski vadiden aşağı kalır değil hatta aksiyon bazında daha üst düzey bile denebilir ama eski vadinin tadı başka be :D
eski vadinin bütün serisi muhteşem kesinlikle ayrılmaz çakırlı sahneler mafyayı anlatıyor çakır öldükten sonraki bölümlerde mafyadan çıkış yavaş yavaş siyasete kayış ve tapınakçıların tohumlarının atılışı:) final bölümü reklamsız120 dakinın üstünde idi reklamlarla 3 saati bulmuştu ve iddia ediyorum bütün vadi serisinin tabi bence en mükemmel bölümü 97 . bölümdür muhteşem mahkeme sahneleri tam ders niteliğindeki sahnelerdir

eski vadinin bütün serisi muhteşem kesinlikle ayrılmaz çakırlı sahneler mafyayı anlatıyor çakır öldükten sonraki bölümlerde mafyadan çıkış yavaş yavaş siyasete kayış ve tapınakçıların tohumlarının atılışı:) final bölümü reklamsız120 dakinın üstünde idi reklamlarla 3 saati bulmuştu ve iddia ediyorum bütün vadi serisinin tabi bence en mükemmel bölümü 97 . bölümdür muhteşem mahkeme sahneleri tam ders niteliğindeki sahnelerdir
evet o mahkemede konuşulan laflar tarihi bir nitelikteydi gerçekten

1-97 arası diyelim ozaman benim yine hiçbir itirazım olmaz o seriyi yakalayabilicek başka bir yapım olamaz bence ben pusunun tekrarlarını çok fazla izleyemiyorum ama eski vadiyi 100defa baktım galiba yeni bitirmeme rağmen yine başlamayı düşünüyorum:kiki::kiki::kiki:
şuankı önemde 14 15 reyting bil zor alınıyor bunu yine alan kurtlar vadisi pusu diğer diziler en iyi döneminde bile 12 reytingte kalıyor ama eski vadide öylemiydi bir süre sonra her hafta 20 üstü reytingler alınıyordu özellikle giresunda trabzonda kimseyi dısarıda bulamazdın cnm kimse evden çıkmıyordu brakın takım maçlarını milli maçlarda bile vadi izleyen değişmezdi bence aaa en önemliside o dönemde kadın kitlesi erkek kitlesi kadar geniş seviyede tutuluyordu biz kız grubu olarak taşıtlarda okulda erkeklerden daha çok konusuyorduk vlla vadiyi o dönemki izlenme kitlesine hiçbir dizi ulaşamaz oyüzen eski vadiyi hiçbir diziyle karıştırmıyalım bence pusununda tadını alalım tabikide ama eskiyi karıştırmıyalım🙂🙂