Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

1-97 arası diyelim ozaman benim yine hiçbir itirazım olmaz o seriyi yakalayabilicek başka bir yapım olamaz bence ben pusunun tekrarlarını çok fazla izleyemiyorum ama eski vadiyi 100defa baktım galiba yeni bitirmeme rağmen yine başlamayı düşünüyorum:kiki::kiki::kiki:
şuankı önemde 14 15 reyting bil zor alınıyor bunu yine alan kurtlar vadisi pusu diğer diziler en iyi döneminde bile 12 reytingte kalıyor ama eski vadide öylemiydi bir süre sonra her hafta 20 üstü reytingler alınıyordu özellikle giresunda trabzonda kimseyi dısarıda bulamazdın cnm kimse evden çıkmıyordu brakın takım maçlarını milli maçlarda bile vadi izleyen değişmezdi bence aaa en önemliside o dönemde kadın kitlesi erkek kitlesi daha geniş seviyede tutuluyordu biz kız grubu olarak taşıtlarda okulda erkeklerden daha çok konusuyordu vlla vadiyi o dönemki izlenme kitlesine hiçbir dizi ulaşamaz oyüzen eski vadiyi hiçbir diziyle karıştırmıyalım bence pusununda tadını alalım tabikide ama eskiyikarıştırmıyalım🙂🙂
eski vadi bambaşka ona lafım yokta eski vadi bugün başlasa yine o reytingleri alamaz artık devir değişti ekranda bir ton film bir ton dizi var , internet ayrı bir dert birçok insan reklamsız bilgisayar ndan izliyor vs. yani devir değiştir o reytingleri bu devirde almak imkansız değil ama çok çok zor diye düşünüyorum

ben bir sorunun olduğunu tahmin etmiyorum adam bütün sezonun senaryosunu yazıp kenara çekilmiştir zaten 17 bölüm hazır deilmiydi
ben de sen gbi düşünsem de işte insanın içi rahat etmiyor bir başlasında bakalım ismi jenerikte olacak mı o zaman anlarız artık

eski vadi bambaşka ona lafım yokta eski vadi bugün başlasa yine o reytingleri alamaz artık devir değişti ekranda bir ton film bir ton dizi var , internet ayrı bir dert birçok insan reklamsız bilgisayar ndan izliyor vs. yani devir değiştir o reytingleri bu devirde almak imkansız değil ama çok çok zor diye düşünüyorum
alır cnm şuankı çağ daha uygun bence çünkü yeni nesil dediğimiz kız gruplarıda artık aksiyona yöneldi farkıdnaysan show kanal d 15 diziden 10 tane yıllık yayından kalkıyor çünkü normal konulu drama dizilerini artık kadınlar ayakta tutamıyor yeni nesil kız grublarıda aksiyona yöneldi çünkü dram aşk dizileri hala ayakta tutunabiliyorsa annelerimiz sayesinde az çok tutunabiliyor
genc kız grublarını şuan kurtlar vadisi eski dönemdekı gibi çok rahat kendisine kilitleyebilir bence bu yıl braz daha dikkat etsinler gereksiz kolaj verilmesin bölümlere çekimlere dikkat edilsin 20 reyting ortalama bu yıl 10 yıl aradan sonra pusuda alabilir bence 🙂🙂

bu tarz adamlar reklamı pek sevmezler ben o görüntüleri paylaştığı zaman bile hayrete düşmüştüm belki okuyucaları tarafından eleştiri gelmiş olabilir bu insanlar dava adamı reklam yapmazlar düşünceleriyle var olmaya çalışırlar @-KADİR-

bu tarz adamlar reklamı pek sevmezler ben o görüntüleri paylaştığı zaman bile hayrete düşmüştüm belki okuyucaları tarafından eleştiri gelmiş olabilir bu insanlar dava adamı reklam yapmazlar düşünceleriyle var olmaya çalışırlar @-KADİR-
evet abi haklısın bir sıkıntı yoktur dediğin gibi

alır cnm şuankı çağ daha uygun bence çünkü yeni nesil dediğimiz kız gruplarıda artık aksiyona yöneldi farkıdnaysan show kanal d 15 diziden 10 tane yıllık yayından kalkıyor çünkü normal konulu drama dizilerini artık kadınlar ayakta tutamıyor yeni nesil kız grublarıda aksiyona yöneldi çünkü dram aşk dizileri hala ayakta tutunabiliyorsa annelerimiz sayesinde az çok tutunabiliyor
genc kız grublarını şuan kurtlar vadisi eski dönemdekı gibi çok rahat kendisine kilitleyebilir bence bu yıl braz daha dikkat etsinler gereksiz kolaj verilmesin bölümlere çekimlere dikkat edilsin 20 reyting ortalama bu yıl 10 yıl aradan sonra pusuda alabilir bence 🙂🙂
Çiğdem canı gönülden bu fikirlerinin gerçeğe dönüşmesini istiyorum , umarım haklı çıkarsın 🙂

Gereken söylenmis zaten.. Ayrica Selman Kayabasi paylastigi her mesajin altina da "11 Eylül" notunu düsürmüstür.. 18 Eylül ertelemesi olunca, Mehmen Canpolat ile birlikte "11 Eylül'de basliyor" iceren mesajlarini silmis dogal olarak.. yani sadice Selman ile ahlakali bir durum degil.. Kurtlar Vadisi'nin yeni senaristi oldugunu duyurmak icin de bir süreline bir kac paylasimlar yapip ondan sonrada bunu kaldirmistir.. bir sorun oldugunu zannetmiyorum.. acikcasi ben zaten devamli paylasimlarda bulunacagini da düsünmüyordum.

levent canda usta oyuncudur bu sezon çok ümitliyim kendisinden

BxVZZRxCIAAEf-x.jpg:large

etem hoşgeldin kardeş yorumlarını sık sık bekliyoruz :D

iskender büyük ve fatih terim taklidi karşılıklı tavsiye ederim mükemmel :D

Son düzenleme:
kurtlar vadisine dizi diyen hakaret etmiştir. 10 yıldır süren gerçekleri anlatan bir belgesel gibi hayatın siyasetin taaaaa kendisi:))))))

abdülhey kara memati olmasa da usta tek başına alayına giderim fark etmez diyor:))))))))))))

Son düzenleme: