Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

fragman harika gerçekten düşüncelerimi konuda paylaşmıştım polatıda çok özlemiştik ama umarım bunu çok abartmazlar yanı polat herkesle tek basına savasmaz umarım memati abdülhey tarzı oyuncular katılması gerekiyor bence polatın yanına diziye gerçi ertuğrul bey katıldı ama 1-2 kişi daha lazım bence 🙂🙂

fragman harika gerçekten düşüncelerimi konuda paylaşmıştım polatıda çok özlemiştik ama umarım bunu çok abartmazlar yanı polat herkesle tek basına savasmaz umarım memati abdülhey tarzı oyuncular katılması gerekiyor bence polatın yanına diziye gerçi ertuğrul bey katıldı ama 1-2 kişi daha lazım bence 🙂🙂
özgür teke de polat ın ekibinde olacak timur akif vs. zaten vardı

şaka bir yana fragmanla beraber büyük bir atak yapmamız lazım ilk hafta öenmli olacaktır bakalım nasıl sonuçlar alıcaz
beşiktaşın maçıda kurtlar vadisiyle aynı saatte başlıyormuş 20:00 yanı star tv veriyormus galiba
beşiktaşlı olarak babam tvden kesinlikle maça bakıcaktır yanı bilgisayardan vadiye bakıcam ben ama benim bile aklım beşiktaşımızda kalıcak yanı ayy brazda oyüzden reytinglerimiz çok yüksek başlamayabilir gibi görünüyor🙂🙂

Yeni sezon öncesi son tüyolar

K.V.P 12.Yılında
-Polat Alemdar FULL SAHADA OPERASYON,BASKIN
-Polat'ın Sesi Eski Haline Geldi
Bu Sezon En İyi Sezonlar'dan Biri Olucak

selman kayabaşı günlerdir vadiyle ilgili paylaşımda bulunmuyor oysa ilk zamanlar çok heyecanlıydı acaba nedendir? cidden vadiden ayrıldı mı?

selman kayabaşı günlerdir vadiyle ilgili paylaşımda bulunmuyor oysa ilk zamanlar çok heyecanlıydı acaba nedendir? cidden vadiden ayrıldı mı?
aga paylaşımda bulunmayı bırak paylaştıklarını da kaldırmış ama ben ayrılma gibi bi durum olduğunu düşünmüyorum

aga paylaşımda bulunmayı bırak paylaştıklarını da kaldırmış ama ben ayrılma gibi bi durum olduğunu düşünmüyorum

Vadinin fragmani hayirli olsun gercekten cok ses getirecektir
abi bana göre vadi tarihinin en müthiş sezonu bile geliyor olabilir işin içine eski vadiyi bile katıyorum yok böyle bişey
böyle fragmanlar hayatımda görmedim gerçekten bunlar acayip bişey yapıyor herkes otursun izlesin ötesi yokk

Forum İstatistikleri

Konular
176,590
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy