Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

OYUNCULUĞA GERİ DÖNDÜ

7 yıl aradan sonra 'Kurtlar Vadisi Pusu' için oyunculuğa geri dönen Kaan Girgin dizide bir iş adamını canlandırırken Burcu Almeman da iş adamının eşini oynayacak. Girgin, "Böylesine prestijli bir diziden teklif gelince koşa koşa yurt dışından geldim" dedi.

10649875_331828506993371_7897392806576684972_n.jpg

Vadinin fragmanina yayin tarihine.........:)))))

Kacaga bakayim dedim cok tirt yaaaaaaa:))))))) la adamlar resmen kgt kurmuslar dort dingile gorev verdiler cakmaoglu cakma vadi bile deil bu diziye nasil dayaniyorsunuz anlamis deilim:)))))))

fragman işi yattı galiba :D
bu arada gürkan uygun un sözleri inandırıcı gelmedi ama öyleyse helal olsun

gittiği diziyi de görüyoruz şuan ekranda
hepsi birer çakma polat olmak için vadi çakması dizilerde oynuyorlar amma da sağlam karaktrlilermiş :kizgin:

@china_shangai abi aynen ya bende ara sıra denk gelince göz atıyım diyorum ama dayanamıyorum çakma vadi olmaya çalışıyor ama onun için bile bi 10 yıl çalışmları lazm

Kara verdim dedim ki maca kadar kacak izliyeyim ama ne mumkun bizim savci ferit olmus bizim akif cakma bir gizli orgut kgt gibi ama gorev verdikleri dort benzemez tipsiz herifler birden ajan olmuslar ne kadan basit bir dizi allahim ya bunlar diziyse vadi ne allah askina:))))))) bir daha vadiye laf eden tas olur

hepsi birer çakma polat olmak için vadi çakması dizilerde oynuyorlar amma da sağlam karaktrlilermiş :kizgin:

@china_shangai abi aynen ya bende ara sıra denk gelince göz atıyım diyorum ama dayanamıyorum çakma vadi olmaya çalışıyor ama onun için bile bi 10 yıl çalışmları lazm
ya aga komik olma ya :D anca egolarını tatmin ederler ötesi yok

Kara verdim dedim ki maca kadar kacak izliyeyim ama ne mumkun bizim savci ferit olmus bizim akif cakma bir gizli orgut kgt gibi ama gorev verdikleri dort benzemez tipsiz herifler birden ajan olmuslar ne kadan basit bir dizi allahim ya bunlar diziyse vadi ne allah askina:))))))) bir daha vadiye laf eden tas olur
abi bazen kızıyosunuz belki bize ama kadire bana vs.
gerçekten böyle biz söyleyince kızmayın biz en kötü bölümün bile bi gideri vardır bunlarda öyle bişey yok