Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Ben yapamıcam bu adminliği ya adam 20-24 arası bana devretti ben ne paylaşacağımı bilmiyorum :D

10473361_938472652835826_6700080697318614998_n.jpg

😀
Aynen çok doğru :D

Sende bizi paylas :))))
7 Yıl Aradan Sonra Vadiyle Geri Dönüyor
Kurtlar Vadisi Pusunun bu sene ki transferinden ünlü oyuncu Kan Girgin. Kaan Girgin en son 2008 yılında ''Kendi Okulumuza Doğru'' adlı dizide oynadı. Tam 7 sene sonra Kurtlar Vadisiyle geri dönüyor. Girgin ise bu konu hakkında '"Böylesine prestijli bir diziden teklif gelince koşa koşa yurt dışından geldim" sözlerini kullandı.

Bu olur mu abi ?

Kurtlar Vadisi Pusunun bu sene ki transferinden ünlü oyuncu Kan Girgin. Kaan Girgin en son 2008 yılında ''Kendi Okulumuza Doğru'' adlı dizide oynadı. Tam 7 sene sonra Kurtlar Vadisiyle geri dönüyor. Girgin ise bu konu hakkında '"Böylesine prestijli bir diziden teklif gelince koşa koşa yurt dışından geldim" sözlerini kullandı.

Bu olur mu abi ?
Onu zaten o sayfa paylaştı :T:

Bu olur mu abi ?
Harika altina da maskelinin haberidir diye not dus:))))))))

Bizim Vadi yine sessize bürünmüş.. ne oldu yayın tarihi.. 18 Eylül de mi yoksa halen 'Eylül'de diye devam mı ediyoruz?

Taptalk 2

Son düzenleme: