Polat Şaşmaz
Favori Üye
Ben yapamıcam bu adminliği ya adam 20-24 arası bana devretti ben ne paylaşacağımı bilmiyorum 

Aynen çok doğru
Aynen çok doğru
Temelli diziden çıksın yanında tüm kgt yi ve Mete Aymarı da götürsünAkiften bu sezon kurtuluyoruz insasllah pasif gorevde artik
Sende bizi paylasBen yapamıcam bu adminliği ya adam 20-24 arası bana devretti ben ne paylaşacağımı bilmiyorum
Aynen çok doğru![]()
7 Yıl Aradan Sonra Vadiyle Geri DönüyorSende bizi paylas)))
Onu zaten o sayfa paylaştı7 Yıl Aradan Sonra Vadiyle Geri Dönüyor
Kurtlar Vadisi Pusunun bu sene ki transferinden ünlü oyuncu Kan Girgin. Kaan Girgin en son 2008 yılında ''Kendi Okulumuza Doğru'' adlı dizide oynadı. Tam 7 sene sonra Kurtlar Vadisiyle geri dönüyor. Girgin ise bu konu hakkında '"Böylesine prestijli bir diziden teklif gelince koşa koşa yurt dışından geldim" sözlerini kullandı.
Bu olur mu abi ?
Harika altina da maskelinin haberidir diye not dus7 Yıl Aradan Sonra Vadiyle Geri Dönüyor
Kurtlar Vadisi Pusunun bu sene ki transferinden ünlü oyuncu Kan Girgin. Kaan Girgin en son 2008 yılında ''Kendi Okulumuza Doğru'' adlı dizide oynadı. Tam 7 sene sonra Kurtlar Vadisiyle geri dönüyor. Girgin ise bu konu hakkında '"Böylesine prestijli bir diziden teklif gelince koşa koşa yurt dışından geldim" sözlerini kullandı.
Bu olur mu abi ?
Adam vekaleten 4saatligine admin oldu sayfasindan haberi yokOnu zaten o sayfa paylaştı![]()
Yok aga baktım yoktuOnu zaten o sayfa paylaştı![]()
tipsiz dediğimiz adam limuzinle geziyo abiTipsiz
Ne yapalim recebim ayaklar bas baslar ayak olmustipsiz dediğimiz adam limuzinle geziyo abi![]()
sende haklısın abiNe yapalim recebim ayaklar bas baslar ayak olmus)))))