eeeee normal totalde sorun yok ab miz düşükyok abi benim çekimim değil ama kaynağımdanyer cevahir tarafları olması lazım lüks yerlere çalışıyolar bizim fakir kesimlere 1 hafta sonra uğrar heralde
anladım abi bakalım gerçek olma ihtimali var mıla kadirim ne sevgim olack adam senelerin yeşilçam jönü duruşuyla oyunculuğuyla tam vadiye yakışan bir usta
bak orasını bilemem ama gerçek olmasını çok isterim geçen sezon moruklar hiç tanınmamış kişilerden oluşmuş kelepir oyunculardan kuruluyduanladım abi bakalım gerçek olma ihtimali var mı
Abi yine sesli güldümbak orasını bilemem ama gerçek olmasını çok isterim geçen sezon moruklar hiç tanınmamış kişilerden oluşmuş kelepir oyunculardan kuruluydu bu sezon ediz hun ak saçlı olursa o makamında bir ağırlığı olur
ahhh yaşı braz daha uygun olsaydı cüneyt arkın aksaçlı rolune şuan türkiyede yakışabilicek sayılı oyunculardandı benceeebak orasını bilemem ama gerçek olmasını çok isterim geçen sezon moruklar hiç tanınmamış kişilerden oluşmuş kelepir oyunculardan kuruluydu)))) bu sezon ediz hun ak saçlı olursa o makamında bir ağırlığı olur
ah ablacım ediz hununda saçları ak o olsa seni tatmin etmez mi elimizde sadece bu vardaahhh yaşı braz daha uygun olsaydı cüneyt arkın aksaçlı rolune şuan türkiyede yakışabilicek sayılı oyunculardandı benceee
saçlarıda çok uygunndu![]()
oda olur tabikide cüneyt arkın,kadir inanır, şener şen,ediz hun,bulut aras,eşref koçak,tarık akanah ablacım ediz hununda saçları ak o olsa seni tatmin etmez mi elimizde sadece bu varda))))
ben pek olmaz diyeyim de belki olur o zamanbak orasını bilemem ama gerçek olmasını çok isterim geçen sezon moruklar hiç tanınmamış kişilerden oluşmuş kelepir oyunculardan kuruluydu)))) bu sezon ediz hun ak saçlı olursa o makamında biz izleyenler açısından bir ağırlığı olur.
bence orada yazdığın birçoğu o kadar olmasa da baya bir etki yapardı hepsi deve dişi gibi jönleroda olur tabikide cüneyt arkın,kadir inanır, şener şen,ediz hun,bulut aras,eşref koçak,tarık akan
bunlardan herhangi birisi garcia kadar etki yaratırdı bence türk halkına 🙂🙂🙂
kemal sunal yaşıyor olsaydı keşkeee kabadayı rolunde vadimizde görebilseydikbence orada yazdığın birçoğu o kadar olmasa da baya bir etki yapardı hepsi deve dişi jönler))))))
demek ki monaparda yenik düştü![]()
ediz hun bu dizide![]()
monapardemek ki monaparda yenik düştü)))))
para para varlığı bir dert yokluğu yara diyen ünlü düşünür piyonist şantör NAPOLYONmonapar![]()
monaparda yenik düşse ay yapımı falan seçerpara para varlığı bir dert yokluğu yara diyen ünlü düşünür piyonist şantör NAPOLYON![]()
hayır sen beni yanlış anladın vadi parayı bastırıp ediz hun amcamızı düştüğü o elim çukurdan alıp gül bahçesine doğru yol almasını sağlamıştırmonaparda yenik düşse ay yapımı falan seçerd yapım cimridir
![]()
sanmıyorumhayır sen beni yanlış anladın vadi parayı bastırıp ediz hun amcamızı düştüğü o elim çukurdan alıp gül bahçesine doğru yol almasını sağlamıştır![]()