Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

:F :F :F
5pZWZ5.jpg

@china_shangai, @Polat Şaşmaz, @Maskeli Fedai , @takas, @Çiğdem- @mrt-06

evet yeni kişilerden kurulmuş olabiliir, bunlar daha iyiler gibi

Aman olmasin zaten gecen sene ki siyah sancak timi tam kazmalardan olusturulmustu:))))))))

sınav var diye ara veren tek dizi budur belkıde geçen yıl 🙂🙂
vadi ekibi vadi fanlarına değer vermiyor yakında havalar çok sıcak akşam izleyeciler dolaşsın gezsin diye ara veriyoruz diyecekler :kiki::kiki:
necati bey çok ayıp etti sırf diğer diziler erteliyor diye erteleyip vadi fanlarını hiç ama hiç düşünmedi istedikelri kadar oyuncu alsın çok iyi bölümelr olsun ne olursa olsun yanı bu saçma sapan aralar verildikçe hepsine gölge düşüyor bence necati beyede aşk olsun yanı geçen yıldn değişen birşey olmayacak demekkı 😳😳😳
bu nedir Allah aşkına şu mesaja bak ayıpmış neyin ayıbı yav adam resmen vadi izleyicilewri coşturdu herşeyi müthiş yapıyor ayıpmış
sana 11 eylülde başlayacak diye tarih veren mi oldu da ertelendi diyosun kafamızdan tarih uyduran biziz kanal 11 eylülde başlayacak diye bi açıklama yapmadı eylülde kanal d de dedi

kusura bakmayında böyle ufacık bieşy için bu mesajı yazılmaz Necati Şaşmaz gereken herşeyi yapmıştır daha üst noktası da yoktur bunun

her ne kadar beklemesi zor olsada 18 eylül kesinlikle daha iyi bi tarih reytingler açısından
havalar daha sıcak reyngiler düşük 18 eylülde rekor bi açılış yaparız

eğer izleyicilere değer vermeseydi usta bunca şeyi yapmazdı izleyicilerine en çok değer veren dizi açık ara vadi ve Necati Şaşmaz dır

hayırrr vadinin bu yıl ara verme lüksü yokkk geçen yıl atv sezonunda bu ara verme olayları yüzünden birsürü izleyecinin tepkisini gördüler reytinnge bile yansıdı bu olay cnm biz atv kanalından neden kaçtık bu ara verme saçmalıkları yüzünden kaçmadıkmı necati bey bizim gönlümüzü henüz almadı yayınlayacaktı bu hafta bölümü gönlümüzü alıcaktı ama daha gönlümzü almadan yine başladılar ben şimdiden bir çizik atıyorum çünkü olay vadi fanlarına değer vermemekten geçiyor siz önce gecen yılı telfi edin ondn sonra verin aranızı
şimdiden büyük bir - işareti aldılar benden :ppp::ppp::ppp:
Allah Allah bu neyin tribi anlamış değilim dizi başlamadı daha ne ara vermesi sanki geçen hafta oynamış bu hafta oynamamış
yemin ediyom insanları anlamak zor bazen diyorum ki hiç uğraşmasınlar çünkü kıymet bilmedikten sonra bi değeri olmaz
adam neler yapmış şu yapılan yoruma bak yazık yazık

bu nedir Allah aşkına şu mesaja bak ayıpmış neyin ayıbı yav adam resmen vadi izleyicilewri coşturdu herşeyi müthiş yapıyor ayıpmış
sana 11 eylülde başlayacak diye tarih veren mi oldu da ertelendi diyosun kafamızdan tarih uyduran biziz kanal 11 eylülde başlayacak diye bi açıklama yapmadı eylülde kanal d de dedi

kusura bakmayında böyle ufacık bieşy için bu mesajı yazılmaz Necati Şaşmaz gereken herşeyi yapmıştır daha üst noktası da yoktur bunun

her ne kadar beklemesi zor olsada 18 eylül kesinlikle daha iyi bi tarih reytingler açısından
havalar daha sıcak reyngiler düşük 18 eylülde rekor bi açılış yaparız

eğer izleyicilere değer vermeseydi usta bunca şeyi yapmazdı izleyicilerine en çok değer veren dizi açık ara vadi ve Necati Şaşmaz dır

Allah Allah bu neyin tribi anlamış değilim dizi başlamadı daha ne ara vermesi sanki geçen hafta oynamış bu hafta oynamamış
yemin ediyom insanları anlamak zor bazen diyorum ki hiç uğraşmasınlar çünkü kıymet bilmedikten sonra bi değeri olmaz
adam neler yapmış şu yapılan yoruma bak yazık yazık
geçen yılın birikintisi var brazda sürekli kolaj verip durdular herşeyi bahane edip atv kanalından ayrılmamıza en çok buyüzden sevinmiştim zaten oyüzden 11 eylül olmayınca yine hevesim kursağımda kaldı tamam tarih verilmedi ama sırf diğer diziler ara veriyor diye 11 eylülden 18 olarak karar değiştirdilerse eğer buna üzülürü bunu demeye çalısıyorum ben
11 eylülü nasıl beklicem diye dövünüyorummm bunlar 18 eylül diyor yok nasıl beklicem okadar 1 kara yıl gibi geldi bana sıcak sıcağına öyle konustum ama offf nasıl beklicem ben yaaaaa :T