Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

ben amon ile polatın sahnelerinde farklı ve pusu konsepti özelinde klişelerden uzak sahneler istiyorum.

bunu yazmamın sebebi amonun vadiye ilk indiği sahneden birkaç replikler paylaşalım

Amon: Kripteks nerede?
Polat: Tanrı´nın erkek ve dişi yüzü biraraya geldi ve benim gibi aciz bir kulun sakladığı şifreyi mi bulamıyor?

bir replik daha mesela yazayım

Polat: Buraya sizinle bir anlaşma yapmaya geldim. Sevdiklerimi öldürdünüz‚ sevdiklerimden geri kalanları öldürebilirsiniz. Hatta hemen şimdi beni öldürebilirsiniz. Ama size kripteksin yerini asla söylemem. Eğer benimle uzlaşmazsanız‚ bütün ipliğinizi pazara dökerim. Bütün adamlarınızın yerlerini biliyorum‚ sisteminizi biliyorum. Sessiz kalacağım. Bu gizliliğe karşı sizden tek istediğim şey var; kanlı ellerinizi toplağımdan çekin.

Amon: Neden güçlünün yanında yer almıyorsun? Neden kazanacağı aşikar olanın yanında yer almıyorsun?

Lisa: Neden benim yanımda yer almıyorsun?
bos.gif

bos.gif

agalar andy garcıa gala gecesinin videolu görüntüsü varmı tüm geceyi gösteren canlı görmek iyi olurdu sadece fotolara bağlı kalmadann..:Z
kimleri görüyoruz kimleri :D

aga nerdesin sen ya aylar oldu bizi unuttun resmen tekrardan hoşgelsin sefalar getirdin bi daha ayrı kalma gözünü sevim :D

yav agalar @XanTier e ulaşabilen var mı adam harbiden girmiyor çok özledim valla biri ulaşabiliyorsa ne yapsın etsin getirsin bu adamı
aga eğer buraları okuyosan gözünü sevim giriş yap en azından bu konuya yaz ama böyle olmuyo bak

Saruhan Hünelle büyük ölçüde anlaşılmış.Sadece ismi açıklanmıyor
ne saruhanmış arkadaş amma abartın sende :D her mesajda saruhan saruhan diyerek soğuttun beni aga saruhandan şimdi gelmesin diyorum :D

11 Eylülde başlamasını çok isterdim kendimce ama reyting anlamında 18 Eylülde başlaması normal hamle.Bazıları kızmış ertelendi filan demiş Necati Şaşmaz'a yüklenmiş o veya onlar kusura bakmayın ama çok saçma yorum olmuş hacılar sanki vadi 11 Eylülde diye fragman yayınladı ve Kanal D yayın akışında 11 Eylül yazıyordu da sonra ertelenmiş gibi yorumlar olmuş yani kısaca vadi zaten ne zaman yayınlanacağı belli değildi tahminen,tüyolar filan 11 Eylülü gösteriyordu :)

andy garcia 4 bölüm oynacakmış ama bu bölümler arka arkaya olmayacakmış bu haberi yeni gördüm bu şekil çok güzel olur 17 bölümde amonu hissedeceğiz... ah keşke 34 bölüm oynasa :Dyalnız bu arada amon bence polata büyük darbe vuracağını düşünüyorum...:)))))))

andy garcia 4 bölüm oynacakmış ama bu bölümler arka arkaya olmayacakmış bu haberi yeni gördüm bu şekil çok güzel olur 17 bölümde amonu hissedeceğiz... ah keşke 34 bölüm oynasa :Dyalnız bu arada amon bence polata büyük darbe vuracağını düşünüyorum...:)))))))
sen önce necati şaşmaz a bir tebrik sunsan iyi olur abi baksana 17 bölümlük senaryo hazır diyor yoksa onu nasıl başarabilirsin ki zaten :A

sen önce necati şaşmaz a bir tebrik sunsan iyi olur abi baksana 17 bölümlük senaryo hazır diyor yoksa onu nasıl başarabilirsin ki zaten :A
vakitsiz öten horozun başını keserler kadirim :A dur bakalım ilk bölümü izleyelim ondan sonra yorum yapalım :))))) ama bu olay evvel ki seneler göre çok çok iyi bir gelişme :D

vakitsiz öten horozun başını keserler kadirim :A dur bakalım ilk bölümü izleyelim ondan sonra yorum yapalım :))))) ama bu olay evvel ki seneler göre çok çok iyi bir gelişme :D
aynen abi katılıyorum daha hiç birşeyi görmedik aslında kağıt üstünde iyi hamleler, ama bu 17 bölüm senaryo işi peşinen alkışlanmalı beğensek de beğenmesek de oldukça profesyonel bir

kimleri görüyoruz kimleri :D

aga nerdesin sen ya aylar oldu bizi unuttun resmen tekrardan hoşgelsin sefalar getirdin bi daha ayrı kalma gözünü sevim :D

yav agalar @XanTier e ulaşabilen var mı adam harbiden girmiyor çok özledim valla biri ulaşabiliyorsa ne yapsın etsin getirsin bu adamı
aga eğer buraları okuyosan gözünü sevim giriş yap en azından bu konuya yaz ama böyle olmuyo bak

ne saruhanmış arkadaş amma abartın sende :D her mesajda saruhan saruhan diyerek soğuttun beni aga saruhandan şimdi gelmesin diyorum :D
Aga ben ulasabiliyorum konustuk ama ser veriyo sir vermiyor face ini atam sen konus