Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

cnm şimdi bu çıkıcak fragman yeni bölüm fragmanımı olucak yanı yosa haftaya yeni bölüm fragmanı olarak ayrıdan 1 fragman daha çıkarmı acaba 🙂🙂
evet yeni bölüm fragmanı olucak v2 nin çıkması kesinde v3 belli olmaz eğer bugün sadece andy garcia nın olduğu sahneler verilirse bence v3 ünde çıkma ihtimali yüksek eğer bu akşam ki fragmanda diğer sahneler de yer alırsa başka fragman çıkmaz diye düşünüyorum

valla ablacım kelamı öyle bir dolandırmışsın ki:)))))))) anlamak için 2 kere okudum:D
evet yeni bölüm fragmanı olucak v2 nin çıkması kesinde v3 belli olmaz eğer bugün sadece andy garcia nın olduğu sahneler verilirse bence v3 ünde çıkma ihtimali yüksek eğer bu akşam ki fragmanda diğer sahneler de yer alırsa başka fragman çıkmaz diye düşünüyorum
hahaha evet karışık oldu pardon :kiki::kiki:
son fragmansa eğer yeni bölümü yayınlamamak için hiçbir neden kalmıyor bence bölüm hazır çünkü kanal d 11 eylül olmasına izin vermedi ozaman vadinin yayınlamaması için bir sebebi yok bence kanal d 18 eylül yayınlama kararı aldı diye çıkıyor ortaya 🙂🙂

son fragmansa eğer yeni bölümü yayınlamamak için hiçbir neden kalmıyor bence bölüm hazır çünkü kanal d 11 eylül olmasına izin vermedi ozaman vadinin yayınlamaması için bir sebebi yok bence kanal d 18 eylül yayınlama kararı aldı diye çıkıyor ortaya 🙂🙂
aynen öyle bu kanal d nin isteğiyle gerçekleşiyor fark ettiysen zaten bütün büyük yapımlar gelecek hafta başlıyor

sonunda turnayı gözünden vurdun babana rahmet @Maskeli Fedai babaya rahmeti iyi bilir

Vadinin ekimde başladığı sezonları biliyoruz beyler 1 hafta için gereksiz yorumlar yapmayalım bu sezon bomba gibi hazırlandılar Andy Garcia bile geldi daha ne istiyorsunuz ne kadar geç başlarsa o kadar iyi. :D