- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 860
ikna edememe kabızıAga ben ulasabiliyorum konustuk ama ser veriyo sir vermiyor face ini atam sen konus
ikna edememe kabızıAga ben ulasabiliyorum konustuk ama ser veriyo sir vermiyor face ini atam sen konus
cnm şimdi bu çıkıcak fragman yeni bölüm fragmanımı olucak yanı yosa haftaya yeni bölüm fragmanı olarak ayrıdan 1 fragman daha çıkarmı acaba 🙂🙂akşam ki fragman bakalım nasıl bir etki yapacak
aramızdaki en büyük reaksiyon fanı maskeliy le sensin abi 😀aynen ben de olacam allah nasip ederse
Reaksiyon 17 Eylül Çarşamba günü Star Tv ekranlarında izleyicisine merhaba diyecek.
Sende bizi herkesin fanı yaptınaramızdaki en büyük reaksiyon fanı maskeliy le sensin abi 😀
evet yeni bölüm fragmanı olucak v2 nin çıkması kesinde v3 belli olmaz eğer bugün sadece andy garcia nın olduğu sahneler verilirse bence v3 ünde çıkma ihtimali yüksek eğer bu akşam ki fragmanda diğer sahneler de yer alırsa başka fragman çıkmaz diye düşünüyorumcnm şimdi bu çıkıcak fragman yeni bölüm fragmanımı olucak yanı yosa haftaya yeni bölüm fragmanı olarak ayrıdan 1 fragman daha çıkarmı acaba 🙂🙂
valla ablacım kelamı öyle bir dolandırmışsın kicnm şimdi bu çıkıcak fragman yeni bölüm fragmanımı olucak yanı yosa haftaya yeni bölüm fragmanı olarak ayrıdan 1 fragman daha çıkarmı acaba 🙂🙂
yok herkesin fanı değil ya reaksiyon un fanı dedim sadece agaSende bizi herkesin fanı yaptın![]()
Kolay mi bir adami geri getirmek [emoji19]ikna edememe kabızı))))))))
Sıkıyosa sen ikna et la
valla ablacım kelamı öyle bir dolandırmışsın ki))))))) anlamak için 2 kere okudum
![]()
hahaha evet karışık oldu pardonevet yeni bölüm fragmanı olucak v2 nin çıkması kesinde v3 belli olmaz eğer bugün sadece andy garcia nın olduğu sahneler verilirse bence v3 ünde çıkma ihtimali yüksek eğer bu akşam ki fragmanda diğer sahneler de yer alırsa başka fragman çıkmaz diye düşünüyorum
aynen öyle bu kanal d nin isteğiyle gerçekleşiyor fark ettiysen zaten bütün büyük yapımlar gelecek hafta başlıyorhahaha evet karışık oldu pardon
son fragmansa eğer yeni bölümü yayınlamamak için hiçbir neden kalmıyor bence bölüm hazır çünkü kanal d 11 eylül olmasına izin vermedi ozaman vadinin yayınlamaması için bir sebebi yok bence kanal d 18 eylül yayınlama kararı aldı diye çıkıyor ortaya 🙂🙂
Kanal D ye ne diyim bilemedim simdiaynen öyle bu kanal d nin isteğiyle gerçekleşiyor fark ettiysen zaten bütün büyük yapımlar gelecek hafta başlıyor
sonunda turnayı gözünden vurdun babana rahmet @Maskeli Fedai babaya rahmeti iyi bilirhahaha evet karışık oldu pardon
son fragmansa eğer yeni bölümü yayınlamamak için hiçbir neden kalmıyor bence bölüm hazır çünkü kanal d 11 eylül olmasına izin vermedi ozaman vadinin yayınlamaması için bir sebebi yok bence kanal d 18 eylül yayınlama kararı aldı diye çıkıyor ortaya 🙂🙂
söylede bende bileyim abicim anlamadım çünkü😳😳😳sonunda turnayı gözünden vurdun babana rahmet @Maskeli Fedai babaya rahmeti iyi bilir
valla istediğini de ama tabi geçirdikleri buraya yazma 🙂Kanal D ye ne diyim bilemedim simdi![]()
bölüm hazır cnm vadi bu akşam bölüm fragmanıın çıakrtıyor dizinin yayınlanmaması için bir sebebi yok kanal d izin vermemiş galiba 18 eylül kararı oyüzden çıkmıs yanıKanal D ye ne diyim bilemedim simdi![]()