Polat Şaşmaz
Favori Üye
Senin elinde ne kaynak var ki Allah aşkına kaynak göster dedim göstermedin ayıp falan etmedik hadiÇok büyük ayıp ettiniz. Yazık.
Senin elinde ne kaynak var ki Allah aşkına kaynak göster dedim göstermedin ayıp falan etmedik hadiÇok büyük ayıp ettiniz. Yazık.
bizim agalarda vadinin biran önce başlamasını istedikleri için öyle konuşturlar seni de tebrik ederim bu haberi ilk sen verdinÇok büyük ayıp ettiniz. Yazık.
aga bence sen bu sayfaya ortak girersin bu sayfayı da sen yönetirsin gidişat onu gösteriyorOha sabah yazmıştık biz bu tüyocu arkadaşla kanka olduk diye adam beni co admin listesinde ilk sıraya yazmış![]()
İşte o senin sitenin linkini bana bir atabilir misin reytingci çocuk diye bir sayfa mı ?Senin elinde ne kaynak var ki Allah aşkına kaynak göster dedim göstermedin ayıp falan etmedik hadi
Facede sitede gördm bende. Cevabımı haberimle yaptm senin o sayfan doğru cktı. Konum açlabilir.
Ben nereden tüyo alayım ki aga ben siteyi batırırım ama olur İnşallahaga bence sen bu sayfaya ortak girersin bu sayfayı da sen yönetirsin gidişat onu gösteriyor
![]()
aga o tüyoları alır sen sayfayla ilgilenrsin yani ortaksınız sonuçta iş dağılımını yaparsınız 🙂İşte o senin sitenin linkini bana bir atabilir misin reytingci çocuk diye bir sayfa mı ?
Ben nereden tüyo alayım ki aga ben siteyi batırırım ama olur İnşallah![]()
Arkadaşın paylaşmış diye kesinliğimi var ey Allahımİşte o senin sitenin linkini bana bir atabilir misin reytingci çocuk diye bir sayfa mı ?
Ben nereden tüyo alayım ki aga ben siteyi batırırım ama olur İnşallah
Benim arkadsm kvp fanı o duvarnda paylasms haberi mutlaka dogrudur. Uydurma haber yapacak kadar dusmedim.
Güzel bir hayal gibi görünüyor şu an içinaga o tüyoları alır sen sayfayla ilgilenrsin yani ortaksınız sonuçta iş dağılımını yaparsınız 🙂
üzüldük ama yapıcak birşey yok zaten resmi olarak da tarihi açıklamamışlardı gerçi hala daha açıklamadılar da neyse, hemen hemen bütün yapımlar bir hafta daha geç açıyor bu sezonuErtelemeyle basliyoruz.. iyi bir baslangic.
17 bölüm senaryosu varsa bu neyin ertelemesi pekiioff diye hep diyoruz da elden ne gelir ne güzel izliyecektik be sadece 5 gün kalmıştı bu perşembe efsaneye kavuşacaktık ama olmadı aga, @Çiğdem-
bu kötü oldu ama olumlu yönüde var reytinglere daha yüksek bir başlangıç yaparak yeni sezona merhaba diyeceğiz gerçi o günde şansımızdan eufa avrupa ligi maçı var 🙂 erteleme sebebi de bence de diğer dizilerin de tarihleri ertelemiş olması yanlış hatırlamıyorsam daha önce de ayın 18 inde başladığımız sezonlar var17 bölüm senaryosu varsa bu neyin ertelemesi pekii
ayoll ben 11 eylülü nasıl bekleyecem derken 18 eylül nedir yanıı vadi geçen yılın aynısını yapıyor izleyicilere değer vermiyor ben eminim çekimlerden dolayı verilmedi bu ara sırf diğer diziler erteliyor diye ertelediler bence yine izleyicileri düşünmeden yapılmıs bir davranıs
atv kanalından bu yüzden ayrılmak istiyorduk zaten sürekli kolaj bölümler veriyolardı
kanal d sezonunda çok heyecan yaptık ama daha başlamadan yine yaptılar yapıcaklarını
çok açık sölüyorum eğer atv sezonu gibi herşeyi bahane edip sürekli ara verip kolaj faan vericeklerse eğer geçen yılkı olumsuz hava dağılmaz kesinlikle![]()
sınav var diye ara veren tek dizi budur belkıde geçen yıl 🙂🙂yeni oyuncu mu vadiye mi girmiş
bu kötü oldu ama olumlu yönüde var reytinglere daha yüksek bir başlangıç yaparak yeni sezona merhaba diyeceğiz gerçi o günde şansımızdan eufa avrupa ligi maçı var 🙂 erteleme sebebi de bence de diğer dizilerin de tarihleri ertelemiş olması yanlış hatırlamıyorsam daha önce de ayın 18 inde başladığımız sezonlar var
olay duygusal boyutta tamam senin dediğin gbii ama onlar endüstriyel olarak düşünmek zorundalar birçok etken var reklam gelirleri, izleyicinin ilgisi falan bunlar hepsi bir etken diğer kıytırık diziler bile bekliyorsa vadi gibi maliyetli bir işin beklemesi normal hem daha andy garcia lı bir tanıtım fragmanı hazırllayıp iyice heyacını artırıp insanların dikkatini daha fazla çekmeye çalışacaklar , bu da gayet mantıklı ve doğal bir hamle gibi duruyorsınav var diye ara veren tek dizi budur belkıde geçen yıl 🙂🙂
vadi ekibi vadi fanlarına değer vermiyor yakında havalar çok sıcak akşam izleyeciler dolaşsın gezsin diye ara veriyoruz diyecekler
necati bey çok ayıp etti sırf diğer diziler erteliyor diye erteleyip vadi fanlarını hiç ama hiç düşünmedi istedikelri kadar oyuncu alsın çok iyi bölümelr olsun ne olursa olsun yanı bu saçma sapan aralar verildikçe hepsine gölge düşüyor bence necati beyede aşk olsun yanı geçen yıldn değişen birşey olmayacak demekkı 😳😳😳
hayırrr vadinin bu yıl ara verme lüksü yokkk geçen yıl atv sezonunda bu ara verme olayları yüzünden birsürü izleyecinin tepkisini gördüler reytinnge bile yansıdı bu olay cnm biz atv kanalından neden kaçtık bu ara verme saçmalıkları yüzünden kaçmadıkmı necati bey bizim gönlümüzü henüz almadı yayınlayacaktı bu hafta bölümü gönlümüzü alıcaktı ama daha gönlümzü almadan yine başladılar ben şimdiden bir çizik atıyorum çünkü olay vadi fanlarına değer vermemekten geçiyor siz önce gecen yılı telfi edin ondn sonra verin aranızıolay duygusal boyutta tamam senin dediğin gbii ama onlar endüstriyel olarak düşünmek zorundalar birçok etken var reklam gelirleri, izleyicinin ilgisi falan bunlar hepsi bir etken diğer kıytırık diziler bile bekliyorsa vadi gibi maliyetli bir işin beklemesi normal hem daha andy garcia lı bir tanıtım fragmanı hazırllayıp iyice heyacını artırıp insanların dikkatini daha fazla çekmeye çalışacaklar , bu da gayet mantıklı ve doğal bir hamle gibi duruyor
hayırrr vadinin bu yıl ara verme lüksü yokkk geçen yıl atv sezonunda bu ara verme olayları yüzünden birsürü izleyecinin tepkisini gördüler reytinnge bile yansıdı bu olay cnm biz atv kanalından neden kaçtık bu ara verme saçmalıkları yüzünden kaçmadıkmı necati bey bizim gönlümüzü henüz almadı yayınlayacaktı bu hafta bölümü gönlümüzü alıcaktı ama daha gönlümzü almadan yine başladılar ben şimdiden bir çizik atıyorum çünkü olay vadi fanlarına değer vermemekten geçiyor siz önce gecen yılı telfi edin ondn sonra verin aranızı
şimdiden büyük bir - işareti aldılar benden![]()